Hans Vanaken: Galatasaray'ı Diagne'den öğrendik
Hans Vanaken: Galatasaray'ı Diagne'den öğrendik Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Club Brugge'da Hans Vanaken açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Gent 90'da puanı kaptı
Gent 90'da puanı kaptı Belçika Pro Lig 9. hafta maçında sahasında Lokeren'i konuk eden Gent, Hans Vanaken'in golü sonrası 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı Laurent Depoitre'nin golü ile çıkardı.
29.09.2014 Futbol
Lokeren Genk'in fişini çekti!
Lokeren Genk'in fişini çekti! Belçika Pro Lig Şampiyonluk Grubu'nda şampiyonluk şanslarını yitiren 2 ekip Genk ve Lokeren'in mücadelesinde Lokeren sahadan 2-1 galip ayrıldı. Hans Vanaken ve Mijat Marci'in galibiyet gollerini attığı maçta Genk'in tek sayısı Thomas Buffel'den geldi.
4.05.2014 Futbol
Bu çalım Fanteziye kaçtı!
Bu çalım Fanteziye kaçtı! Belçika Ligi Şampiyonluk Grubu'na iyi başlayan Zulte Waregem deplasmanda konuk olduğu Lokeren'e 3-2 mağlup olunca çok önemli bir avantajı tepmiş oldu. Ev sahibi ekibe 3 puanı Hans Vanaken, Hamdi Harbaoui ve Nill de Pauw getirirken, Zulte'de Theo Bongonda ve Alexander Scholz'un golleri mağlubiyeti engelleyemedi. Maçın ilk golünde ise Theo Bongonda'nın çalımı sahalarda ender rastlanan güzellikteydi.
23.04.2014 Futbol
Standard Liege tutulmuyor
Standard Liege tutulmuyor Belçika Pro Lig'in lideri Stantard Liege sahasında konuk ettiği Lokeren'i Imoh Ezekiel ve Michy Batshuayi'nin golleri ile 2-1 mağlup etti. Deplasman temsilcisinin golü ise Hans Vanaken'den geldi.
23.09.2013 Futbol
Anderlecht kaçan penaltıya yandı!
Anderlecht kaçan penaltıya yandı! Belçika Pro Lig'in ilk haftasında son şampiyon Anderlecth sahasında Lokeren'e 3-2 mağlup oldu. Lokeren, Hans Vanaken(2) ve Jordan Remacle'nin golleri ile galibiyete uzanırken, Massimo Bruno ve Guillaume Gillet'in golleri Anderlecth'e yetmedi.
29.07.2013 Futbol