FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek  yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin  görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık  toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı Adil Öksüz'ün yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildikleri ana ilişkin yeni görüntüler çıktı. Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirilişlerinin görüntüleri ortaya çıktı. Öksüz, görüntülerde jandarma aracının sol arka kapısından kelepçesiz olarak indirilmekte. Öksüz'ün yanı sıra jandarma karakoluna getirilen Çiçek ve Oruç kelepçesiz olarak jandarma aracından indirilmekte.
11.09.2019 Haberler
FETÖ'nün sivil imamı Harun Biniş savunma yapmadı
FETÖ'nün sivil imamı Harun Biniş savunma yapmadı FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetim merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin açılan davada yargılanan sivil imam Harun Biniş, hazır olmadığı gerekçesiyle savunmasını yapmadı.
7.08.2017 Gündem
Harun Biniş'in ifadesi ortaya çıktı
Harun Biniş'in ifadesi ortaya çıktı FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini firari "imam" Adil Öksüz ve Kemal Batmaz ile birlikte Akıncılar Üssü 143. Filo Komutanlığı'ndan yöneten FETÖ'nün 3. kilit ismi Harun Biniş'in ifadeleri ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Gülen ve 15 Temmuz darbesi ile ilgili yöneltilen soruya "yorum yapmak istemiyorum" diyen Biniş, saçını kestirmesiyle ilgili olarak "cezaevinde bakımı zor" dedi.
8.11.2016 Gündem
İki ve üç numaralı isimlerinin son görüntüleri ortaya çıktı
İki ve üç numaralı isimlerinin son görüntüleri ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişimini 2 ve 3 numarası Kemal Batmaz ile Harun Biniş'in cezaevi görüntüleri yayınlandı. Harun Biniş, kamera kayıtlarındaki görüntülerle yüzünün karşılaştırılmaması için at kuyruğu saçını kesmesi ve sakal bırakması dikkat çekti.
3.11.2016 Gündem
Darbe girişimini planlayan 2. ve 3. isim de belli oldu
Darbe girişimini planlayan 2. ve 3. isim de belli oldu Adil Öksüz ile darbe girişimi yöneten isimler: Kemal Batmaz ve Harun Biniş FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbe girişimini yönettiği belirlendi. Batmaz, halen Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin  soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle  tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da  Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye  döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve  Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Ankara'da darbe planının yapıldığı iddia edilen iki eve ve firari Adil Öksüz'le birlikte darbeyi planladıkları tespit edilen kişilere yönelik operasyon yapıldı. Çalışmalar sırasında tespit edilen ve darbe gecesi Akıncılar Üstü  143 filoda gözaltına alınan Kemal Batmaz'ın, Öksüz'le birlikte darbeyi planlayan ekibin 1 numarası olduğu değerlendiriliyor. Aramalar sırasında Sincan Cezaevi'nde olduğu anlaşılan Kemal Batmaz'ın Kaynak Kağıt Aş.'nin eski genel müdürü olduğu ve 13 Temmuz'da Adil Öksüz'le birlikte ABD'den birlikte döndükleri tespit edildi.   Yürütülen soruşturmada arama kararı çıkartılan 12 kişiden 7'sinin gözaltında olduğu da belirtildi. Soruşturma sürüyor. Akıncı üssündeki üçüncü sivil de belli oldu. Elektronik mühendisi Harun Biniş'in o gece Akıncı üssünde darbeyi yöneten isimler arasında olduğu öğrenildi. Harun Biniş şu anda tutuklu bulunuyor...
11.09.2019 Haberler
Darbe girişimini planlayan 3. isim: Harun Biniş
Darbe girişimini planlayan 3. isim: Harun Biniş Akıncı üssündeki üçüncü sivil de belli oldu. Elektronik mühendisi Harun Biniş'in o gece Akıncı üssünde darbeyi yöneten isimler arasında olduğu öğrenildi. Harun Biniş şu anda tutuklu bulunuyor...
11.09.2019 15 Temmuz Ozel