Hasan Akıncıoğlu

Hasan Akıncıoğlu

Son dakika Hasan Akıncıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hasan Akıncıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hasan Akıncıoğlu haber sayfamızda...

Hasan Akıncıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 249 hasan akıncıoğlu haberi bulunmuştur.
Akdeniz'in efsane Hasan'ları
Akdeniz'in efsane Hasan'ları Hasan Ali Ceylan, Hasan Şen, Hasan Çavuşoğlu ve Hasan Akıncıoğlu... Futbolla yatıp, futbolla kalkan bu dört isim Antalyaspor, Alanyaspor ve Sidespor’un başarılı olduğu dönemlerde hep başroldeydi.
30.10.2022 Futbol
A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg maçının hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg maçının hazırlıklarını sürdürdü A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki üçüncü maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Lüksemburg maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
10.06.2022 Milli Takım
A Milli Takım, Portekiz maçı hazırlıklarını devam ettirdi
A Milli Takım, Portekiz maçı hazırlıklarını devam ettirdi A Millî Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçında karşılaşacağı Portekiz maçı hazırlıklarını bugün So Miguel Stadyumu’nda basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
22.03.2022 Milli Takım
Kulüpler Birliği ile TFF görüştü
Kulüpler Birliği ile TFF görüştü  Kulüpler Birliği İstişare Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir araya geldi. Naklen yayın ihalesi ve gündemdeki diğer konuların konuşulduğu toplantı sona erdi.
29.12.2021 Futbol
TFF ile Kulüpler Birliği, MHK'yi görüştü
TFF ile Kulüpler Birliği, MHK'yi görüştü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı temsilcileri, TFF Merkez Hakem Kurulunun (MHK) yapısı, yapılacak değişiklikleri, hakem performanslarını değerlendirdi.
21.10.2021 Futbol
Son dakika haberleri - Ahmet Ağaoğlu: Metin Tokat'ın istifası bizimle alakalı değil
Son dakika haberleri - Ahmet Ağaoğlu: Metin Tokat'ın istifası bizimle alakalı değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı temsilcileri, TFF'nin Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki merkezinde bir araya geldi.
20.10.2021 Süper Lig
Son dakika - Letonya'da tarihi geri dönüş sonrası Kuntz gözyaşlarını tutamadı! Serdar Dursun damgası
Son dakika - Letonya'da tarihi geri dönüş sonrası Kuntz gözyaşlarını tutamadı! Serdar Dursun damgası Dünya Kupası Elemleri'nde deplasmanda Letonya ile karşılaşan Türkiye tarihe geçecek bir sonla mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Müsabakaya damga vuran isimlerden biri Serdar Dursun olurken teknik direktör Kuntz gözyaşlarına hakim olamadı.
12.10.2021 Milli Takım
Letonya - Türkiye: 1-2
Letonya - Türkiye: 1-2 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında A Milli Futbol Takımı, Letonya ile karşı karşıya geldi. Milliler son dakikada penaltısıyla Letonya'yı 2-1 mağlup etti. Grupta maçlarını kazanan Hollanda 19, Norveç 17 puana yükselirken Türkiye 15 puanla takip etti.
11.10.2021 Milli Takım
Son dakika - Süper Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları
Son dakika - Süper Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu Beşiktaş şampiyon tamamlamıştı. Futbolda 2021-2022 Süper Lig fikstür çekimi yapıldı. Süper Lig'de yeni sezon 13-14-15 ve 16 Ağustos'ta oynanacak maçlarla başlayacak ve 23 Mayıs 2022'de oynanacak son hafta mücadeleleri ile sona erecek. Derbilerin 10, 13 ve 17. haftalarda oynanacağı açıklandı. İşte ilk hafta maçları...
13.07.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Milli Takım'da sakatlık şoku! İsviçre maçında yok
Son dakika - Milli Takım'da sakatlık şoku! İsviçre maçında yok A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda 20 Haziran Pazar günü İsviçre'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Galler maçında sakatlanan Umut Meraş, İsviçre karşılaşmasında görev alamayacak.
18.06.2021 Türkiye
Antalyaspor'dan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu'na tepki
Antalyaspor'dan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu'na tepki Antalyaspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu'na yönelik bir tepki açıklaması yayımladı.
22.05.2021 Antalyaspor
Süper Lig'de yeni sezonun fikstür çekimi gerçekleştirildi
Süper Lig'de yeni sezonun fikstür çekimi gerçekleştirildi Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da yer alan idari merkezinde gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyeleri Hasan Akıncıoğlu ve İsmail Erdem ile genel sekreter Kadir Kardaş, kulüp başkanları, yöneticileri ve temsilcileri katıldı.
26.08.2020 Süper Lig
Antalyaspor’un milli rekoru
Antalyaspor’un milli rekoru Fraport TAV Antalyaspor, altyapıya verdiği önemin karşılığını, oyuncularının birçok kategoride milli takımlara seçilmesiyle alıyor. Daha önce Hasan Akıncıoğlu başkanlığı döneminde altyapısından yetişen 9 oyuncuyu milli takımlara gönderen Antalyaspor, bu kez 14 oyuncusunun milli takımlardan davet almasıyla kulüp tarihinin rekorunu kırdı.
1.07.2020 AntalyaSpor
TFF heyetinden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ziyaret
TFF heyetinden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) bazı yönetim kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ziyarette bulundu.
1.07.2020 Süper Lig
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Mart ayında Türkiye'de başlıyor
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Mart ayında Türkiye'de başlıyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gelecek yıl mart ayında ilk defa Türkiye'de "Antalya Diplomasi Forumu"nu başlatacaklarını söyledi.
1.12.2019 Siyaset
Moldova - Türkiye: 0-4
Moldova - Türkiye: 0-4 EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye deplasmanda Moldova'yı 4-0'lık skorla farklı mağlup etti ve altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
1.07.2020 Milli Takım
Nihat Özdemir'den Kişinev Büyükelçisi Sökmensüer'e ziyaret
Nihat Özdemir'den Kişinev Büyükelçisi Sökmensüer'e ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Halil Gürol Sökmensüer'i ziyaret etti.
1.07.2020 Milli Takım
Süper Lig'de ilk maçlar ne zaman oynanacak? 2019-2020 fikstürü
Süper Lig'de ilk maçlar ne zaman oynanacak? 2019-2020 fikstürü Süper Lig'de 2019-2020 sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Trabzonspor'un efsane isimleri arasında yer alan Cemil Usta'nın adının verildiği Süper Lig'de yeni sezon fikstürü dün akşam çekildi. Peki Süper Lig'de ilk maçlar ne zaman oynanacak? Derbi maçları ne zaman?
1.07.2020 Süper Lig
Spor Toto Süper Lig'de fikstür çekimi Yapıldı! İşte derbi haftaları...
Spor Toto Süper Lig'de fikstür çekimi Yapıldı! İşte derbi haftaları... Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonu fikstür çekimi Riva'da yapıldı.
1.07.2020 Futbol
21 Yaş Altı Futbol Ligi kaldırıldı
21 Yaş Altı Futbol Ligi kaldırıldı Türkiye Futbol Federasyonu, 21 Yaş Altı Ligi'nin kaldırılmasını kararlaştırdı.
1.07.2020 Futbol
İzlanda - Türkiye: 2-1
İzlanda - Türkiye: 2-1 EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'ya 2-1 mağlup oldu.
1.07.2020 Milli Takım
TFF Başkanı Özdemir, İzlanda Federasyon Başkanı ile bir araya geldi
TFF Başkanı Özdemir, İzlanda Federasyon Başkanı ile bir araya geldi A Milli Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu elemelerindeki İzlanda maçı öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir, İzlanda Futbol Federasyonu Başkanı Gudni Bergsson ile bir araya geldi.
1.07.2020 Futbol
A Milli Futbol Takımı, İzlanda maçına hazır
A Milli Futbol Takımı, İzlanda maçına hazır A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda yarın İzlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
1.07.2020 Milli Takım
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fransa Federasyon Başkanı ile bir araya geldi
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fransa Federasyon Başkanı ile bir araya geldi A Milli Futbol Takımı'nın Fransa ile oynayacağı maç öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet bir araya geldi.
1.07.2020 Futbol
A Milli Futbol Takımı bayramlaştı
A Milli Futbol Takımı bayramlaştı Antalya’da kamp yapan A Milli Futbol Takımı bayramlaştı. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kampta bulunan futbolcular, teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri birbirleriyle bayramlaşırken, Teknik Direktör Şenol Güneş, Frana ve İzlanda maçlarıyla yeni bir bayram yaşama temennisinde bulundu.
1.07.2020 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Akıncıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.