Yargıtay, 31 Mart seçimlerinde 2 SP'linin ölümünde 2 sanığa verilen cezayı bozdu
Yargıtay, 31 Mart seçimlerinde 2 SP'linin ölümünde 2 sanığa verilen cezayı bozdu Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 31 Mart'taki yerel seçimlerde oy verme işlemi sırasında Saadet Partili (SP) 2 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin 4 sanığa verilen ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, 2 sanık için Yargıtay tarafından bozuldu. 2 sanığın yeniden hakim karşısına çıktığı duruşma, ertelendi.
17.01.2023 Gündem
31 Mart seçimlerinde SP'li iki kişiyi öldüren sanıklara müebbet hapis
31 Mart seçimlerinde SP'li iki kişiyi öldüren sanıklara müebbet hapis   Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 31 Mahalli İdareler Seçiminde oy verme işlemi sırasında Saadet Partili (SP) 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan 4 sanık, 'Kasten adam öldürme' suçundan ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.  
23.12.2019 Gündem
Son dakika... Kara Harp Okulu darbe girişimi davasında karar çıktı
Son dakika... Kara Harp Okulu darbe girişimi davasında karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki  darbe girişiminde Kara Harp Okulu'ndaki eylemlere ilişkin 307 sanığın  yargılandığı davada karar açıklandı.
26.06.2019 Gündem
Sandık başında kan döküldü
Sandık başında kan döküldü Malatya, Gaziantep ve Yozgat’ta çıkan silahlı muhtarlık kavgalarında 6 kişi öldürüldü. Farklı illerdeki  5 seçmen de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olaylarda 4’ü ağır 104 kişi yaralandı.
1.04.2019 Siyaset
Son dakika... Sandık başında kan aktı!
Son dakika... Sandık başında kan aktı! Malatya'nın Pötürge ilçesinde, sandık başında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi. Kavgayla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de açıklama yaptı. Çelik, "Emniyet ve savcılık ortak bir çalışmayla bu işin sorumlularının açığa çıkarılması için bir çalışma yürütülecek. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır." dedi.
31.03.2019 Gündem
Son dakika... Sandık başında kan aktı!
Son dakika... Sandık başında kan aktı! Malatya'nın Pötürge ilçesinde, sandık başında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi. Kavgayla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de açıklama yaptı. Çelik, "Emniyet ve savcılık ortak bir çalışmayla bu işin sorumlularının açığa çıkarılması için bir çalışma yürütülecek. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır." dedi.
31.03.2019 Gündem
Bursa'da FETÖ davasında karar
Bursa'da FETÖ davasında karar Çoğunluğu eski emniyet mensubu 45 sanıktan 43'ü, 3 yıl 1 ay 15 gün ila 8 yıl 9 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
26.07.2018 Gündem
90’lı yıllarda üretimi durdu, şimdi 80 ailenin gelir kaynağı oldu
90’lı yıllarda üretimi durdu, şimdi 80 ailenin gelir kaynağı oldu Batman’ın Sason ilçesinde 90’lı yıllarda üretimine son verilen ancak 9 yıl önce iki aile tarafından tekrar başlanan ipekböceği yetiştiriciliği 80 ailenin gelir kaynağı oldu. Yılda ortalama 4 ton ipek üretiminin yapıldığı ilçede her aile ortalama 10 bin TL kazanıyor. Sason ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 90’lı yıllardan önce yoğun bir şekilde yapılan ancak daha sonra üretimi duran ipekböceği yetiştiriciliği, ilçede 9 yıl önce iki aile tarafından yeniden başlatıldı. Daha sonra yaygınlaşan ipekböcekçiliği hem canlandı hem de 80 ailenin gelir kaynağı oldu. Yılda ortalama 4 ton ipek üretiminin yapıldığı ilçede her aile ortalama 10 bin TL kazanıyor. Su ve canlandırma evi sıkıntılarının olduğunu belirten aileler, destek istedi. “İpekböcekçiliğini geliştirmek istiyoruz” İpekböceği yetiştiriciliği yapan vatandaşlardan Hasan Aktaş, üretim sırasında en büyük sorunlarından birinin su olduğunu söyledi. Suları olmadığı için zorlandıklarını belirten Aktaş, “İpekböceğini nisan ayında alıyoruz. Daha yapraklar taze iken onları getiriyoruz. Ondan sonra besliyoruz. Verimi çok iyi ancak imkanlarımız kısıtlı. Bunu geliştirmek istiyoruz. Doğru düzgün elektriğimiz yok, canlandırma yerimiz yok, besleme yerlerimiz dar. Yoksa bir aile rahatlıkla bir yıllık ihtiyacını karşılayabilir. Bunun bir zararı yok, millet gerçekten de uğraşmak ister. Seve seve uğraşmak ister. Bunlar çok temiz. Islak yaprak yemez, ilaçlı olsa dokunmaz. 4 sefer uykuya girer. Her seferde 24 saat. 4’üncü uykuda nereden baksan 48 saat uykuda kalır. 40 günde verimini alıyorsunuz. Soğuk olmazsa, hava şartları düzgün olsa, yağışlı olmazsa ıslak yaprak olmazsa 40 günde yetiştirebiliyorsun. 40 günde verimini alabiliyorsun. 1 pakete iyi bakarsan 35-40 kilo ipek alırsın. Geçen sene kilosunu 55 liradan verdik” dedi. “Canlandırma evi istiyoruz” İpekböceği yetiştiriciliği de yapan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Bedri Aktaş, “Biz bunları büyütmek istiyoruz. Niye Kulp’a gidip kozalarımızı verelim ya da Şanlıurfa’ya gidip böceklerimizi c
11.09.2019 Haberler
Tadını kavrulduğu kumdan alan Ağın leblebisine talep arttı
Tadını kavrulduğu kumdan alan Ağın leblebisine talep arttı Elazığ'ın Ağın ilçesinde nohudun odun ateşinde yöreye has kumla kavrulmasıyla üretilen leblebi yoğun talep görüyor.
30.11.2017 Ekonomi
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu!
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! Erken seçim öncesi merakla beklenen CHP milletvekili aday listesi belli oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik aday gösterilmedi; ayrıca Kolay Çalışkan da listeye giremedi. İşte CHP'nin milletvekili aday listesi...
19.09.2015 Siyaset
Trabzonspor Medical Park, Hummel ile anlaştı!
Trabzonspor Medical Park, Hummel ile anlaştı! Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Hummel ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı.
1.07.2020 Basketbol
VALİ SORUYU BEĞENMEDİ GAZETECİLERİ ‘ALDIRDI’
VALİ SORUYU BEĞENMEDİ GAZETECİLERİ ‘ALDIRDI’ Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Akçakale sınır hattında yaptığı inceleme sırasında, kendisine soru yönelten dört gazetecinin gözaltına alınması talimatı vermesi büyük tartışma yarattı.
16.06.2015 Gündem
Malatya'da acı haber! 2 RF-4E düştü, 4 asker şehit...
Malatya'da acı haber! 2 RF-4E düştü, 4 asker şehit... Malatya 7'nci Ana Jet Üssü'nden keşif uçuşu yapmak üzere havalanan 2 RF-4E tipi (Fantom) keşif uçağı Akçadağ ilçesi Ekinciler mevkii'nde düştü. Kazada uçaklardaki 4 pilot şehit oldu.
24.02.2015 Gündem
Trabzonspor, Can Altıntığ'la sözleşme imzaladı!
Trabzonspor, Can Altıntığ'la sözleşme imzaladı! Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı, daha önce sezon sonuna kadar kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fenerbahçe Ülker'den Can Altıntığ'la sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor, Randle ile yollarını ayırdı
Trabzonspor, Randle ile yollarını ayırdı Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, ABD'li oyuncu Jerome Jerry Randle ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor'a NBA'den takviye!
Trabzonspor'a NBA'den takviye! Trabzonspor Medical Park, NBA kulüplerinden Utah Jazz'ın formasını giyen Dee Bost'u kadrosuna dahil etti. Bordo-mavili kulübün yöneticisi Hasan Aktaş, yaptığı açıklamada, son olarak Utah Jazz forması giyen oyun kurucu Dee Bost ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını belirtti.
1.07.2020 Basketbol
Jerome Jerry Randle Trabzonspor'da
Jerome Jerry Randle Trabzonspor'da Trabzonspor Medical Park, Aliağa Petkim'de forma giyen Amerikalı guard ile anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor Stipanovic'i aldı
Trabzonspor Stipanovic'i aldı Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Belçika'nın Oostende takımında forma giyen pivot oyuncusu Andrija Stipanovic'i kadrosuna kattı.
Trabzonspor'da transfer!
Trabzonspor'da transfer! Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Belçika'nın Oostende takımında forma giyen pivot oyuncusu Andrija Stipanovic'i kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor'a yerel gazetelerden övgü
Trabzonspor'a yerel gazetelerden övgü Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerde Trabzonspor'un Apollon Limassol'u 4-2'lik skorla geçerek gruplardan çıkmayı garantilemesine geniş yer ayırdı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da potada yeni başkan Hopikoğlu
Trabzonspor'da potada yeni başkan Hopikoğlu Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da Abiş Hopikoğlu başkanlığa seçildi. Hopikoğlu, hayalci davranmayacaklarını ve ilk yıldaki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.
Aynı sudan içen 62 koyun telef oldu
Aynı sudan içen 62 koyun telef oldu Malatya'nın Akçadağ İlçesine bağlı İkinciler köyünde 62 koyun telef oldu.
28.06.2013 Gündem
Yanarak can verdi
Yanarak can verdi Beylikdüzü'nde kontrolden çıktıktan sonra korkuluklara çarpan ve alev alan otomobilin içinde yanarak can veren sürücünün Türk Hava Yolları?nda (THY) görevli pilot Hasan Aktaş olduğu belirlendi. Boeing 777 tipi uçaklarda kaptan olarak görev yapan Hasan Aktaş'ın bir arkadaşının ziyaretinden evine döndüğü öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Pilotun feci sonu
Pilotun feci sonu Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan bir otomobil korkuluklara çarparak alev aldı. Otomobilde sıkışan yaralı sürücü pilot Hasan Aktaş yanarak can verdi.
11.05.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri