Düzce'deki depremin ardından bir evde çatlaklar oluştu!
Düzce'deki depremin ardından bir evde çatlaklar oluştu! Düzce’nin Çilimli ilçesinde dün meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından daha önce selde hasar gören, kentsel dönüşüm kapsamındaki evde çatlaklar oluştu. Tahliye edilen evde ekipler, incelemelerde bulundu.
18.11.2021 Gündem
Perakendede lezzetli dönüşüm
Perakendede lezzetli dönüşüm Değişim ve dönüşüm odağında yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan CarrefourSA CEO'su Kartallıoğlu, "Geleceğin perakendesini şekillendirecek projeleri arka arkaya devreye alıyoruz" dedi.
11.03.2024 Milliyet Executive
ÖZEL | Galatasaray'da Ziyech ile yollar ayrılıyor! 'İstenmeyen adam ilan edildi'
ÖZEL | Galatasaray'da Ziyech ile yollar ayrılıyor! 'İstenmeyen adam ilan edildi' Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı, Skorer TV'de yayınlanan Perde Arkası programında son gelişmeleri Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Mustafa Anıklı, Galatasaray'da Hakim Ziyech'le yolların ayrılacağını belirtirken sarı-kırmızılıların devre arasında yollarını ayırmak istediği ismi de duyurdu.
2.01.2024 Futbol
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı!
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongre kararı alınmasının ardından suskunluğunu bozdu. Alexander Djiku transferini Şenol Güneş'in istemediğini belirten Başkan Çebi, "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol Güneş'e yalvardı" ifadelerini kullandı. Çebi, Sergen Yalçın'ın ayrılık sürecini de anlattı.
22.11.2023 Beşiktaş
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Online yemek sektörüne girdi
Online yemek sektörüne girdi CarrefourSA Mutfak, online yemek siparişi hizmetine başladı. CarrefourSA Mutfak, bünyesindeki 10 farklı markayla bulut mutfak konseptinde paket servis hizmeti verecek.
22.09.2023 Ekonomi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Depremde 94 avukat enkazlarda can verdi
Depremde 94 avukat enkazlarda can verdi Türkiye Barolar Birliği’nin verilerine göre 11 kentte 94 avukat ve stajer avukat yaşamını yitirdi. Toplam 16 bin avukatın bulunduğu bölgede 10 binden fazla avukatın ofisi ve evi de zarar gördü.
19.02.2023 Gündem
Beyaz Saray önünde depremde hayatını kaybedenler için mum yakıldı
Beyaz Saray önünde depremde hayatını kaybedenler için mum yakıldı ABD’de Beyaz Saray'ın önündeki Lafayette Park'ta toplananlar, Türkiye'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden 20 binden fazla kişinin anısına mum yakılarak saygı duruşu gerçekleştirildi.
11.02.2023 Dünya
Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023) Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...
16.01.2023 Süper Lig
Emre Belözoğlu sildi, Galatasaray alıyor! Listede 3 isim
Emre Belözoğlu sildi, Galatasaray alıyor! Listede 3 isim Ara transfer döneminde takıma takviyeyi düşünen Galatasaray, bugün başlayacak transferle birlikte önceliği vereceği mevki belli oldu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun sildiği isim için çalışmalar başladı.
12.01.2023 Galatasaray
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 33 bin 180 çiftçiye yüzde yüz hibeli ile verilen 4 milyon 46 bin 550 litre mazot desteği, sürüm ve ekim yapan üreticilerin yüzünü güldürdü.
23.12.2022 Ekonomi
Sinan Bolat ve Halil Akbunar'dan transfer itirafı! 'Beni çok yıprattı'
Sinan Bolat ve Halil Akbunar'dan transfer itirafı! 'Beni çok yıprattı' Belçika temsilcisi Westerlo'da forma giyen Halil Akbunar ile Sinan Bolat suskunluğunu bozdu. Gurbetçi futbolcular yaptıkları açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı. Sinan Bolat, Westerlo'ya imza atmadan önce Süper Lig devinden transfer teklifi aldığını belirtti. Halil Akbunar ise adaptasyon sürecine dair çok konuşulacak ifadeler kullandı.
13.12.2022 Beşiktaş
Hasan Şaş sessizliğini bozdu! Kararını açıkladı
Hasan Şaş sessizliğini bozdu! Kararını açıkladı Galatasaray'da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Hasan Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.
21.09.2022 Galatasaray
İsim benzerliği ev sahibi yaptı, durumu boşanma davasında fark etti
İsim benzerliği ev sahibi yaptı, durumu boşanma davasında fark etti Elazığ’da yaşayan Hasan Yıldırım, eşiyle boşanma davası sürecinde mala konan tedbir sonucunda üzerinde bir evin daha olduğunu öğrendi. Tapuya giderek durumu araştıran Yıldırım hayatının şokunu yaşadı.
7.09.2022 Haberler
İsim benzerliği ev sahibi yaptı! Boşanma davasında büyük şok
İsim benzerliği ev sahibi yaptı! Boşanma davasında büyük şok Elazığ’da yaşayan Hasan Yıldırım, eşiyle boşanma davası sürecinde mala konan tedbir sonucunda üzerinde bir evin daha olduğunu öğrendi. Tapuya giderek durumu araştıran Yıldırım hayatının şokunu yaşadı.
7.09.2022 Gündem
Son dakika haberi - Çok konuşulacak sözler! 'Arda Güler tamam ama...'
Son dakika haberi - Çok konuşulacak sözler! 'Arda Güler tamam ama...' Milliyet Gazetesi editörlerinden Mustafa Anıklı, bugün kaleme aldığı 'Comolli bile çırak çıktı!' isimli köşe yazısında Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Sensibile özelinde 3 büyüklerin sportif direktör hamlelerini ve altyapıdan yetişip Süper Lig'de kendilerini gösteren genç yıldızları değerlendirdi.
22.02.2022 Süper Lig
31 Mart seçimlerinde usulsüzlük iddiası: Davaya devam edildi
31 Mart seçimlerinde usulsüzlük iddiası: Davaya devam edildi AK Parti'nin 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nden bazı vatandaşların adreslerini bilgi ve onayları dışında ikamete uygun olmayan yerlere taşıdıkları ve bu konuda talimat verdikleri iddiasıyla aralarında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile yardımcıları Başak Sancar ve Talat Üstündağ da olduğu 20 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
24.11.2021 Gündem
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Hastalığı neydi?
Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Hastalığı neydi? Usta sanatçı Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Efsane tiyatrocunun bu acı haberi sonrası sevenleri yasa boğulurken peş peşe "Usta sanatçı Ferhan Şensoy öldü mü? Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?" soruları gelmeye başladı.
31.08.2021 Cadde
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy Ortaoyuncular adlı tiyatro topluluğunun kurucusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Yönetmen, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, roman, deneme, günlük, tiyatro oyunu ve senaryo yazarı Şensoy, Kel Hasan Efendi'den bugüne gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmıştı.
2.09.2021 Cadde
Anadolu Ajansı’nda  görev değişimi
Anadolu Ajansı’nda görev değişimi Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı görevini Serdar Karagöz’e devretti. Anadolu Ajansı 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Müdürlük binasında yapıldı.
8.04.2021 Siyaset
Saraç’ı devletin zirvesi uğurladı
Saraç’ı devletin zirvesi uğurladı YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası M. Emin Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Şentop ve bakanların da katıldığı törenin ardından toprağa verildi. Erdoğan, “Yakından tanıma fırsatını bulduğumuz için mutluyuz” dedi
22.02.2021 Siyaset
Korsana karşı güçbirliği
Korsana karşı güçbirliği Servisçiler, en fazla şikayetçi oldukları konuda sanayicinin desteğini bekliyor...
3.01.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri