İkinci el otomobil piyasası durgun! Galericilerin 15 Eylül telaşı
İkinci el otomobil piyasası durgun! Galericilerin 15 Eylül telaşı Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek bulurken, satışlarda düşüş olduğunu dile getirildi. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı sardı.
4.09.2022 Ekonomi
İzmir ile Saruhanlı kardeş şehir oldu
İzmir ile Saruhanlı kardeş şehir oldu CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan kardeş belediyecilik uygulaması kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Saruhanlı İlçe Belediyesi arasında kardeşlik bağı kuruldu...
7.11.2019 Ege
Türkiye gözlemde
Türkiye gözlemde Türkiye genelinden çıplak gözle izlenen kanlı Ay tutulması 1 saat 43 dakika sürdü. Amatör ve profesyonel fotoğrafçılar en iyi tutulma anını yakalayabilmek için birbirleriyle yarıştı. Teleskopla izleyen de oldu ay tutulurken halay çeken de...
28.07.2018 Gündem
TŞOF Başkanlığına yeniden Fevzi Apaydın seçildi
TŞOF Başkanlığına yeniden Fevzi Apaydın seçildi Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanlığına yeniden Fevzi Apaydın seçildi.
27.06.2018 Ekonomi
Milyonlarca emeklinin beklediği haber!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber! TBMM Genel Kurulu, memurların emekli  ikramiyeleriyle ilgili tasarı ve TSK Personel Kanunu Tasarısı'nı yasalaştırmak için mesai yapacak.
19.06.2016 Ekonomi
133 yazarlı “Mutsuz Aşk Vardır” kitabı
133 yazarlı “Mutsuz Aşk Vardır” kitabı 133 yazarlı “Mutsuz Aşk Vardır” kitabı aşkın “ne olmadığına” iyi bir örnek!
10.02.2014 Kültür Sanat
Bursa'da taksiye zam
Bursa'da taksiye zam Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla taksi ücret tarifeleri değiştirildi.
4.05.2010 Gündem
Kaldırım  işgalleri bitmeyecek mi?
Kaldırım işgalleri bitmeyecek mi? Konak Polat ve Ordu caddelerinde kaldırım işgalleri bir türlü önlenemiyor...
7.08.2005 Ege
AKP'nin adayları
AKP'nin adayları Manisa'nın 68 beldesinde başkan adayları belirlendi
5.02.2004 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Rizespor galibiyet hasretine son verdi! Kayserispor'u mağlup etti
Rizespor galibiyet hasretine son verdi! Kayserispor'u mağlup etti Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadelede rakibi 3-0 yenmeyi başaran Rizespor 3 puanın sahibi oldu.
2.03.2024 Rizespor
TSK zirveye yürüyor, Avrupa orduları ise alarmda: Örnekler vahim!
TSK zirveye yürüyor, Avrupa orduları ise alarmda: Örnekler vahim! Türk Silahlı Kuvvetleri; son yıllarda profesyonel asker sayısının artması, askeri araç ve teknolojilerinin yenilenmesi, savunma sanayiindeki atılım ile Avrupa’nın en güçlü ordusu olma yolunda ilerliyor.
13.12.2023 Gündem
Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşenler için tören düzenlendi
Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşenler için tören düzenlendi Beşiktaş’ta 10 Aralık 2016 tarihindeki terör saldırısında şehit olanlar 7 yıl sonra aynı noktada anıldı.
10.12.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Ortadoğu’da Günbatımı
Ortadoğu’da Günbatımı 19. Yüzyıl sonları ve 20. Yüzyıl’ın ilk yarısı ünlü tarihçi Eric Hobsbawm’ın nitelemesiyle tam bir “aşırılıklar çağı” idi.
5.11.2023 Gündem
Atatürk’ün ilk ve son başvekilleri
Atatürk’ün ilk ve son başvekilleri İki Kurtuluş Savaşı kahramanı... Biri Batı Cephesi Komutanı İsmet Paşa, diğeri Ege Bölgesi’nde örgütlenme çalışmaları yürüten Galip Hoca... Biri Atatürk’ün ilk başvekili İnönü, diğeri son başvekili Bayar...
29.10.2023 Gündem
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu 1'inci Komando Tugayı Komutanlığı’nca düzenlenen ve 7 ülke askerinin fiilen olmak üzere 9 ülkenin katıldığı 'Erciyes-2023' tatbikatından nefes kesen anlar paylaşıldı.
19.10.2023 Haberler
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu 1'inci Komando Tugayı Komutanlığı’nca düzenlenen ve 7 ülke askerinin fiilen olmak üzere 9 ülkenin katıldığı 'Erciyes-2023' tatbikatından nefes kesen anlar paylaşıldı.
19.10.2023 Gündem
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş İsrail Gazze’nin kuzeyinin boşaltılması çağrısı yaparken, Hamas ise sivillere evlerinde kalmaları uyarısında bulundu. Arada kalan Gazzelilerin bir kısmı güneye kaçarken, İsrail sivil konvoyları vurdu. İsrail kaynaklı “Haaretz” gazetesi ise Hamas saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir istihbarat bilgisini yazdı.
14.10.2023 Haberler
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş İsrail Gazze’nin kuzeyinin boşaltılması çağrısı yaparken, Hamas ise sivillere evlerinde kalmaları uyarısında bulundu. Arada kalan Gazzelilerin bir kısmı güneye kaçarken, İsrail sivil konvoyları vurdu. İsrail kaynaklı “Haaretz” gazetesi ise Hamas saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir istihbarat bilgisini yazdı.
14.10.2023 Dünya
İsrail'in saldırısında bir gazeteci hayatını kaybetti, 4 gazeteci yaralandı
İsrail'in saldırısında bir gazeteci hayatını kaybetti, 4 gazeteci yaralandı İsrail’in Lübnan sınırındaki Hizbullah noktalarına düzenlediği hava saldırısında 1 gazeteci hayatını kaybetti, 4 gazeteci ise yaralandı.
14.10.2023 Dünya
Terör hedefleri tek tek vuruluyor
Terör hedefleri tek tek vuruluyor İçişleri Bakanlığı yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından terör örgütü PKK’nın Irak ile Suriye’nin kuzeyindeki hedeflerine yönelik art arda büyük çaplı ve şiddetli 4 hava harekatı düzenlendi.
7.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun

Benzer Haber Etiketleri