Kabuğu kırık kaplumbağa Cabbar'a kaportacıda operasyon
Kabuğu kırık kaplumbağa Cabbar'a kaportacıda operasyon İzmir'in Çeşme ilçesinde, bir aracın üzerinden geçerek kabuğunu kırdığı kaplumbağa, sanayi sitesindeki kaporta dükkanında yapılan operasyonla hayata döndürüldü. İstanbul'daki bir arkadaşlarından canlı yayında yardım alarak kaplumbağayı dezenfekten ederek kırık kabuğu birleştiren iki arkadaş, kaplumbağayı hayata bağladı.
14.05.2019 Gündem
Kabuğu kırık kaplumbağa Cabbar'a kaportacıda operasyon
Kabuğu kırık kaplumbağa Cabbar'a kaportacıda operasyon İzmir'in Çeşme ilçesinde, bir aracın üzerinden geçerek kabuğunu kırdığı kaplumbağa, sanayi sitesindeki kaporta dükkanında yapılan operasyonla hayata döndürüldü. İstanbul'daki bir arkadaşlarından canlı yayında yardım alarak kaplumbağayı dezenfekten ederek kırık kabuğu birleştiren iki arkadaş, kaplumbağayı hayata bağladı.
14.05.2019 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Vanspor, İskenderunspor'u mağlup etti!
Vanspor, İskenderunspor'u mağlup etti! TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor FK, konuk ettiği İskenderunspor'u 2-0 mağlup etti.
11.03.2023 2.Lig
CHP’de 79 aday adaylığı istifası
CHP’de 79 aday adaylığı istifası CHP’de milletvekili aday adaylığı için 40 il başkanı ve 39 ilçe başkanı istifa etti.
28.12.2022 Gündem
Taksim bombacısının Esenler'deki 4 aylık süreci böyle başladı! 'Sana evli çift gönderiyorum'
Taksim bombacısının Esenler'deki 4 aylık süreci böyle başladı! 'Sana evli çift gönderiyorum' İstanbul’da 13 Kasım Pazar günü düzenlenen bombalı saldırının faili PKK’lı terörist Ahlam Albashir, emniyetteki ifadesinde terör örgütüne nasıl katıldığını itiraf etti.
18.11.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler BEDAŞ planlı elektrik kesintilerine elektronik ortamda listeliyor. Bugün bulunduğu bölgede elektrik kesintisii olup olmayacağını merak edenler planlı kesintiler başlığı altında hangi bölgede, hangi saat aralığında elektrikler kesilecek öğrenebiliyor. İşte Avrupa yakasında bugün yaşanacak planlı elektrik kesintileri.
5.10.2022 Bilgi Rehberi
TFF'de kurullar tanıtıldı! Başkan Mehmet Büyükekşi yeni kararı açıkladı
TFF'de kurullar tanıtıldı! Başkan Mehmet Büyükekşi yeni kararı açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan kurulların yeni dönem başkan ve üyelerinin tanıtılması için bir basın toplantısı düzenlendi.
20.07.2022 Süper Lig
Hava ısındı, sebze meyvenin fiyatı düştü
Hava ısındı, sebze meyvenin fiyatı düştü Kışın kilosu 30 liraları gören domates, patlıcan ve biberin etiketi, havaların ısınmasıyla 5- 8 liraları gördü. Antalya Hal Komisyoncular Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, “Domates 8 lira, salatalık 1,50, kabak 2-3 lira, patlıcan 6-7 lira, biber 3-4 lira arasında. 1 ay öncesine kadar fiyatlar 30 liraydı" dedi.
24.05.2022 Ekonomi
Utandıran manzara! 'Dağlardan sis kalktığı zaman ortaya çıkıyor'
Utandıran manzara! 'Dağlardan sis kalktığı zaman ortaya çıkıyor' Gümüşhane sınırlarında, yeşil doğası ve temiz havasıyla ilgi gören 2 bin 140 rakımlı Taşköprü Yaylası, gelişigüzel atılan moloz ve evsel atıklar nedeniyle çöplüğe dönüştü. Doğa tutkunlarının yanı sıra yayla halkı, bölgede düzenli çöp alımları yapılması önerisinde bulunup, yakındıkları kötü görüntü ve kokunun da ortadan kaldırılmasını istedi.
18.08.2021 Gündem
İzmir’den dünyaya somun ve cıvata
İzmir’den dünyaya somun ve cıvata Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından İzmir merkezli Norm Holding’in ABD’deki yatırımı Norm Fasteners Co., Vaşington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan tarafından ziyaret edildi. Büyükelçi’ye, Şikago Başkonsolosu Engin Türesin, Şikago Ticaret Ataşesi Uğur Öztürk, Michigan Eyaleti Fahri Eski Konsolosu Nurten Ural da eşlik etti.
10.08.2021 Ekonomi
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
BB Erzurumspor, kadrosuna 11 yeni oyuncu kattı
BB Erzurumspor, kadrosuna 11 yeni oyuncu kattı  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2020-2021 sezonu transfer döneminde takıma 11 oyuncuyu katarken, 7 oyuncuyla da yollarını ayırdı.
MSB acı haberi verdi: Şehidimiz var
MSB acı haberi verdi: Şehidimiz var Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 8 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen bir silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
9.08.2020 Gündem
Oğuz Yılmaz: Gözüken tabloda liglerin  başlaması doğru değil
Oğuz Yılmaz: Gözüken tabloda liglerin başlaması doğru değil Yukatel Denizlispor'un savunma oyuncusu Oğuz Yılmaz, pandemi sürecine ilişkin şu anki tabloda liglerin başlamasının doğru olmadığını düşündüğünü söyledi.
30.06.2020 Denizlispor
Polis merkezi önündeki silahlı kavga kamerada
Polis merkezi önündeki silahlı kavga kamerada Erzurum'da, 'laf atma' nedeniyle polis merkezi önünde çıkan, 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 1'i polis memuru 5 kişinin yaralandığı, silahlı ve sopalı kavganın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iki grubun sopalarla birbirine saldırdığı, tabancayla vurulan kişilerin yerde yattığı anlar yer aldı.
11.09.2019 Haberler
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Nazik’e 53 kez ağırlaştırılmış müebbet
Nazik’e 53 kez ağırlaştırılmış müebbet Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik, ölümüne ve yaralanmasına sebep olduğu her birey için ayrı ayrı ceza alarak 53 kez ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 5 bin 306 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
14.05.2019 Gündem
Paşa'nın istikrar abideleri Ramazan, Veysel ve Popov
Paşa'nın istikrar abideleri Ramazan, Veysel ve Popov Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 4. sırada tamamlayan Kasımpaşa'da Ramazan Köse, Veysel Sarı ve Popov, en çok forma giyen oyuncular oldu.
30.06.2020 Kasımpaşa
Kasımpaşa - Menemen Belediyespor: 4-1
Kasımpaşa - Menemen Belediyespor: 4-1 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Kasımpaşa sahasında Menemen Belediyespor'u 4-1 yenerek son 16 turuna yükseldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Batman Petrolspor - Kasımpaşa maçı tatil edildi!
Batman Petrolspor - Kasımpaşa maçı tatil edildi! Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Süper Lig ekibi Kasımpaşa, 3 . Lig temsilcisi Batman Petrolspor'a konuk olduğu maç olaylar nedeniyle tatil edildi. Maçın son anlarında Batman Petrolspor tribününden Kasımpaşalı Fode Koita'nın yüzüne su şişesi atıldı. Yerde kalan Koita daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. İçeriye giden hakem Özgür Yankaya da karşılaşmayı tatil etme kararı aldı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Hakim ve savcı adaylığı sınav sorularının sızdırılması davasında karar
Hakim ve savcı adaylığı sınav sorularının sızdırılması davasında karar Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturma  kapsamında 2012'deki "Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı  Yarışma Sınavı" sorularının sızdırılmasına ilişkin 86 sanığın yargılandığı  davada, 62 sanık, 2 yıl 11 ay ile 27 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapse  mahkum edildi.
11.10.2018 Gündem
Ünlü model Yasemin Kozanoğlu kimdir?
Ünlü model Yasemin Kozanoğlu kimdir? 7 Temmuz 1976 tarihinde doğan oyuncu birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyunculuk, modellik, fotomodellik ve son dönemlerde Dj'lik yapmıştır. Birçok meslek ile ilgilenen Yasemin Kozanoğlu'nun geçmişi ve hayatındaki değişimler nelerdir?
26.05.2018 Gündem