Fırtına, 91 yaşında
Fırtına, 91 yaşında 1928 yılının 11 Mart’ında Süleyman Atakan, Bekir Eromat, Niyazi Gökgönül, Hasan Yalçınkaya ve Niyazi Aktaş’ın kurduğu Bucaspor, 91...
12.03.2019 Ege
"Soğan tarlada 1,5, tezgahta 6 lira"
"Soğan tarlada 1,5, tezgahta 6 lira" Soğan üreticisi Nuri Söylemez, "Aradaki komisyoncular benden 1,5 liraya alıyor, o diğer komisyoncuya o da haldekine devrediyor. Haldeki çıkışı da 6 lira oluyor" derken Seyhan Ziraat Odası Başkanı Cahit İncefikir, "Türkiye'de en yüksek soğan rekoltesini barındıran bölgeler henüz devreye girmedi. Diğer yerler önümüzdeki haftalarda devreye girer. Bu boşluktan dolayı da fiyatların kısa bir süre, spot bir yükselişi söz konusu. Önümüzdeki haftalarda piyasanın normale gireceğini üretimle beraber piyasanın da düşeceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu.
21.06.2018 Ekonomi
CHP Milletvekili Adayları Listesi
CHP Milletvekili Adayları Listesi CHP milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin CHP milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
CHP milletvekili adayları belirlendi! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
CHP milletvekili adayları belirlendi! İşte il il kesinleşmiş aday listesi CHP milletvekili adayları belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'na verilen CHP milletvekili aday listesi tüm detaylarıyla hebirimizde. Kim nereden milletvekili adayı oldu? merak edenler için; İşte il il CHP milletvekili aday listesi ve ayrıntıları...
11.04.2015 Gündem
67 vekille yollar ayrıldı
67 vekille yollar ayrıldı CHP’de, Umut Oran, Faruk Loğoğlu, Rıza Türmen, Sinan Aygün, Atilla Kart, Kamer Genç, Hüseyin Aygün’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda isme listede yer verilmedi, kadın aday sayısı ise 103...
7.04.2015 Gündem
CHP'nin Milletvekili Adayları Listesi Belli Oldu - Son Haber
CHP'nin Milletvekili Adayları Listesi Belli Oldu - Son Haber Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilecek adayların listesini açıkladı. İşte CHP'nin milletvekili adayları listesi...
9.04.2015 Siyaset
CHP İstanbul  ‘değişim’ dedi
CHP İstanbul ‘değişim’ dedi İstanbul’da Cihaner, Erdoğdu ve İlgezdi bölgelerinde birinci olarak ön seçimi tamamladı. Sarıgül İstanbul 2. bölgede aldığı sonuçla sandıktan 5. olarak çıktı
30.03.2015 Gündem
2011 sonuçları baz alınınca CHP'de milletvekili olacak isimler
2011 sonuçları baz alınınca CHP'de milletvekili olacak isimler CHP kontenjan adayı olarak 1'inci sıralara kadın aday yerleştirecek. Büyük ilerde 1, 3 ve 5'inci sıralar kontenjan adaylarına ayrıldı. Buralara atanacak adayları Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Genel Merkez belirleyecek. 2011 Genel seçimleri baz alınarak bir sıralama yapılacak olursa CHP'nin üç büyük kentte çıkaracağı milletvekili adayları şunlar olacak.
30.03.2015 Siyaset
CHP'deki İstanbul önseçim sonuçları / Tam liste
CHP'deki İstanbul önseçim sonuçları / Tam liste CHP'de İstanbul ön seçim sonuçları da belli oluyor. Önseçimde İstanbul'da 74 milletvekilliği adaylığı için 409 aday yarıştı. İşte İstanbul sonuçları...
30.03.2015 Siyaset
BDP’nin desteklediği adaylar
BDP’nin desteklediği adaylar DİYARBAKIR: Leyla Zana, Mehmet Hatip Dicle, Emine Ayna, Nursel Aydoğan, Altan Tan ve Şerafettin Elçi
11.04.2011 Siyaset
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
CHP'li Engin Altay'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
CHP'li Engin Altay'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın hayatını kaybeden babası Kazım Altay için Sinop'un Erfelek ilçesinde Erfelek Büyük Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.
14.01.2024 Gündem
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Masterchef finaline adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştı. Son ceketin de sahibi belli oldu.
30.12.2023 Cadde
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar!
MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar! Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı 'MasterChef Türkiye', bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlara geliyor. Fenomen yarışmada 10 Kasım'a özel olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklere ait malzemeler ön plandaydı. Ödülü kazanan yarışmacı belli olurken, Barbaros Yoloğlu da parayla ilgili açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.
11.11.2023 Cadde
'MasterChef All Star'da 'çıraklık' krizi! 'Havalara girme fazla'
'MasterChef All Star'da 'çıraklık' krizi! 'Havalara girme fazla' Yeni sezonda 'All Star' formatıyla yayınlanman 'MasterChef Türkiye'de mücadele kıyasıya devam ediyor. Çağatay Akgül'ün sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmasının ardından yeni takımlar belli oldu. Haftanın ilk oyununda ise sinirler iyice gerildi. Yakın arkadaşlar Dilara ve Sergen, takım oyunu sırasında birbirine girdi.
5.09.2023 Cadde
Jandarma yenilendi
Jandarma yenilendi Yüksek Askeri Şura’da (YAŞ) kara, deniz ve hava kuvvetlerindeki terfilerin karara bağlanmasının ardından İçişleri Bakanlığı’na bağlı olmasına rağmen askeri statüsü de bulunan jandarmada terfi ve atamalar 30 Ağustos geleneğine uygun olarak yapıldı.
25.08.2023 Gündem
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz'
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz' Acun Ilıcalı'nın büyük reyting başarısı elde eden yarışmalarından 'MasterChef Türkiye All Star''ın yeni sezonu 14 Haziran akşamı başlıyor. Ekranların ilgiyle takip edilen yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; jüri üyelerinden Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alırken, Somer Sivrioğlu'nun olmaması izleyenleri meraklandırdı.
5.06.2023 Cadde
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
9.02.2023 Cadde