Hasar

Hasar

Son dakika hasar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasar haber sayfamızda...

Hasar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.460 hasar haberi bulunmuştur.
Bursa'da freni boşalan kamyon eve girdi
Bursa'da freni boşalan kamyon eve girdi Bursa’da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarpıtıktan sonra ardından eve girdi.
18.04.2024 Gündem
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı
Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı Bursa'da otomobilini geri viteste bırakan sürücü unutamayacağı bir kaza yaptı. Kazada kimse yaralanmazken; o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
17.04.2024 Haberler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler Antalya’da park halindeyken yanan TIR'ın kundaklama sonucu yandığı belirlendi. Jandarmanın özverili çalışması sonucu yakalanan olayın faillerinin, aracı yaktıkları anı cep telefonu ile kaydettikleri belirlendi.
17.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür; "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi Yetkililer, hayatını kaybedenlerden çoğunun buğday hasadı sırasında yıldırım isabet eden çiftçilerden oluştuğu bilgisini paylaştı.
16.04.2024 Dünya
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı Polisten takibinden kaçmak için akılalmaz yola başvuran adam ilk olarak 'telefonunu almak için' aşağı indiği yalanına başvurdu. Bir buçuk gün boyunca kanalizasyonda sıkışan adam, yürütülen soruşturmanın her şeyi ortaya çıkarmasıyla yakalanmaktan kurtulamadı.
16.04.2024 Dünya
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor Fransa’nın başkenti Paris’te 5 yıl önce çıkan yangında hasar gören tarihi Notre-Dame Katedrali’nin 8 Aralık'ta açılması bekleniyor.
15.04.2024 Dünya
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu 6 Şubat depreminde ara katı yıkılarak ekseni kaydığı için ilginç görüntünün ortaya çıktığı 4 katlı bina yıkıldı. Mahalle sakinleri ise rahat bir nefes aldı.
15.04.2024 Gündem
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı Meteoroloji idaresi gelecek günlerde Afganistan'ın 34 vilayetinin çoğunda çok daha fazla yağmur olacağı tahmininde bulunuyor.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Korku dolu anlar! Minibüste çıkan yangın binaya sıçradı
Korku dolu anlar! Minibüste çıkan yangın binaya sıçradı Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüste çıkan yangın yanındaki binaya sıçradı. Minibüs tamamen yanarken, evde de maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
13.04.2024 Gündem
Çocuklarıyla teleferikte 22 saat mahsur kalan depremzede konuştu: Psikolojileri düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu
Çocuklarıyla teleferikte 22 saat mahsur kalan depremzede konuştu: Psikolojileri düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu Antalya’da 1 kişinin ölümüyle, 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik kazasında, mahsur kalan 174 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Operasyonun 22’nci saatinde ailesiyle birlikte son kurtarılanlardan olan depremzede bir vatandaş, “Çocuklarımın psikolojisi düzelsin diye getirdim, iyice bozuldu” dedi.
13.04.2024 Gündem
Adım adım dehşet! 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı
Adım adım dehşet! 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı teleferik kaza anı bir genç kızın cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.