Haşim Taçi

Haşim Taçi

Son dakika Haşim Taçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haşim Taçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haşim Taçi haber sayfamızda...

Haşim Taçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 163 haşim taçi haberi bulunmuştur.
Eski Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, savaştan 23 yıl sonra yargılanıyor
Eski Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, savaştan 23 yıl sonra yargılanıyor Savaş suçları ve insanlığa karşı suç işlemekle itham edilen eski Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile Kosova Kurtuluş Ordusu'nun (UÇK) eski bazı yetkilileri, Hollanda'nın Lahey kentinde yargıç karşısına çıktı.
3.04.2023 Dünya
Ukrayna ve bazı Batı ülkelerinin Putin'i göndermek istediği 'Lahey'in önemi
Ukrayna ve bazı Batı ülkelerinin Putin'i göndermek istediği 'Lahey'in önemi Ukrayna'nın işgalinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "savaş suçu" işlediği iddiaları ve Hollanda'nın Lahey kentinde yargı önüne çıkarılması gerektiği daha yüksek sesle dillendirilmeye başladı. Peki Lahey'in önemi ne?
7.03.2022 Dünya
Son dakika... Lahey'de yargılanan Kosova'nın eski Cumhurbaşkanı 'masumum' dedi
Son dakika... Lahey'de yargılanan Kosova'nın eski Cumhurbaşkanı 'masumum' dedi Kosova'nın eski Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Lahey savaş suçları mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıktı.
9.11.2020 Dünya
İstifa eden Kosova lideri Taçi'nin evine polis baskını
İstifa eden Kosova lideri Taçi'nin evine polis baskını Aralarında uluslararası ekiplerin de bulunduğu birlikler, savaş suçu iddianamesinin kabul edilmesiyle görevini bırakacağını açıklayan Taçi'nin evine sabah saatlerinde girdi.
6.11.2020 Dünya
Son dakika... Kosova Cumhurbaşkanı gözaltında!
Son dakika... Kosova Cumhurbaşkanı gözaltında! Kosova Özel Savcılığı, eski Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi'nin Lahey'e getirilerek gözaltında tutulduğunu açıkladı.
5.11.2020 Dünya
Son dakika... Haşim Taçi istifa etti
Son dakika... Haşim Taçi istifa etti Resmen savaş suçu işlemekle itham edilen Kosova Cumhurbaşkanı Taçi, görevini bırakıyor.
5.11.2020 Dünya
İzmir'deki deprem sonrası Türkiye'ye dayanışma mesajları
İzmir'deki deprem sonrası Türkiye'ye dayanışma mesajları Ege Denizi’nde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Avrupa’dan çok sayıda devlet başkanı ve siyasetçi Türkiye’ye taziye ve dayanışma mesajı gönderdi.
30.10.2020 Gündem
‘Kudüs diplomasisi’ geri adım attırdı
‘Kudüs diplomasisi’ geri adım attırdı ABD Başkanı ile görüşmede Kudüs’e büyükelçilik açacakları açıklanan Kosova ve Sırbistan liderleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın girişimleriyle bu kararlarından geri atım attı.
28.09.2020 Siyaset
Erdoğan ve Vucic yemekte buluştu
Erdoğan ve Vucic yemekte buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağı açıklanan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile buluştu. Erdoğan geçen hafta da Kudüs’e büyükelçilik açma kararı alan Kosova Cumhurbaşkanı ile bir araya gelmişti
26.09.2020 Siyaset
Son dakika... Erdoğan'ın tepkisi sonrası İstanbul'a geldi! Bu adım atılmayacak
Son dakika... Erdoğan'ın tepkisi sonrası İstanbul'a geldi! Bu adım atılmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile bir araya geldi. Erdoğan’ın telefonda Kosova’nın Kudüs’te elçilik açma kararına tepkisini dile getirmesi üzerine gerçekleşen görüşmede Taçi, “Emrivaki yapıldı. Bu adım atılmayacak” açıklamasını yaptı. Kararı duyunca üzüldüğünü söyleyen Erdoğan’ın da görüşmede bu kararın Filistinlilere açık bir ihanet olacağını vurguladığı öğrenildi.
24.09.2020 Siyaset
Erdoğan ve Taçi kahvaltıda buluştu
Erdoğan ve Taçi kahvaltıda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile kahvaltıda buluştu, Vahdettin Köşkü’ndeki buluşmaya Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.
21.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Taci ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Taci ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taci ile kahvaltıda bir araya geldi.
20.09.2020 Siyaset
Son dakika... Haşim Taçi'ye savaş suçu suçlaması
Son dakika... Haşim Taçi'ye savaş suçu suçlaması Hollanda'daki özel savcının açtığı soruşturma, Taçi ve dokuz eski askere 1998-1999 arasındaki bağımsızlık savaşındaki bazı cinayetlerden sorumlu tutuyor.
24.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kosova'dan tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kosova'dan tebrik telefonu Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutladı.
1.04.2019 Siyaset
Pompeo, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü
Pompeo, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Kosova  Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile Washington'da bir araya geldi.
27.11.2018 Dünya
Görüşme odasında liderler geçidi
Görüşme odasında liderler geçidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu için geldiği New York’ta birçok ülke lideri ve devlet başkanının yanı sıra uluslararası kuruluş temsilcileriyle ikili görüşmeler yaptı, birçok yabancı medya kuruluşuna röportaj verdi...
26.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler sürüyor BM 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile görüştü.
26.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler sürüyor BM 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile görüştü.
26.09.2018 Siyaset
"Kosova’yı tanırsanız, Kudüs’te büyükelçilik açarız"
"Kosova’yı tanırsanız, Kudüs’te büyükelçilik açarız" İsrail basınında yer alan haberlere göre; Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, İsrail’in kendilerini tanımaları durumunda Kudüs’te büyükelçilik açacaklarını söyledi.
21.09.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın birinci gününde, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç ve Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile telefonda görüştü.
22.08.2018 Siyaset
Erdoğan’dan liderlere bayram tebriği
Erdoğan’dan liderlere bayram tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyse telefon görüşmeleri yaptı.
21.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın birinci gününde, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç ve Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile telefonda görüştü.
22.08.2018 Siyaset
Son dakika: Ankara'da tarihi gün! Geri sayım başladı!
Son dakika: Ankara'da tarihi gün! Geri sayım başladı! Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün Beştepe'de düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreterinin iştirak etmesi bekleniyor. Erdoğan, saat 16.30'da TBMM Genel Kurul'da yemin ettikten sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, saat 18.00'de çok sayıda yabancı devlet, hükümet, meclis ve heyet başkanlarının yanı sıra Türkiye'nin tüm kesimlerini temsilen davet edilenlerin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan tören öncesi salondan fotoğraf paylaşarak, hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. Yeni bakanlar yarın 15:00'te yemin edecek.
9.07.2018 Gündem
‘İlk Başkan’ törenine dünyadan yoğun ilgi
‘İlk Başkan’ törenine dünyadan yoğun ilgi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pazartesi günü ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı’ sıfatıyla yemin edeceği özel törene 17 ülkenin cumhurbaşkanı da katılacak
5.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta,  13 devlet  ve hükümet başkanıyla görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta,  13 devlet  ve hükümet başkanıyla görüştü. Birleşmiş Milletler 72. Genel Kuruluna katılmak üzere geldiği New York'ta, ABD, Fransa, Kosova, Sırbistan, Ukrayna ve Filistin devlet başkanlarıyla bir araya geldi. İngiltere, Japonya, Pakistan, Somali, Hırvatistan, Arnavutluk ve Moldova hükümet başkanlarını kabul eden Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve BM Genel Sekreteri Guterres ile de bir araya geldi.
22.09.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Haşim Taçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.