Hassasiyet

Hassasiyet

Son dakika hassasiyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hassasiyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hassasiyet haber sayfamızda...

Hassasiyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.415 hassasiyet haberi bulunmuştur.
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat Çanakkale Valiliği, beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınları açısından risk oluşabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor Migren için önleyici tedavi yöntemleri arasında son dönemde öne çıkan atogepant türü haplar, İngiltere'de Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) kapsamında uygulamaya sokuluyor.
11.04.2024 Dünya
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Haberler
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan’dan ABD’ye mesaj: Terör örgütüyle iş birliği yapılmamalı
Bakan Fidan’dan ABD’ye mesaj: Terör örgütüyle iş birliği yapılmamalı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de katıldığı NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı, soruları yanıtladı.
6.04.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Beyaz Saray, NASA'yı görevlendirdi: Ay'da zaman daha hızlı akıyor
Beyaz Saray, NASA'yı görevlendirdi: Ay'da zaman daha hızlı akıyor NASA'nın Koordineli Ay Saati (LTC) olarak adlandırılan saati ayarlamak için 2026 yılının sonuna kadar zamanı var.
3.04.2024 Dünya
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Yüzlerce kişi Solingen’de hayatını kaybeden aile için yürüdü! 'Adalet istiyoruz'
Yüzlerce kişi Solingen’de hayatını kaybeden aile için yürüdü! 'Adalet istiyoruz' Almanya’nın Solingen kentinde yaşadıkları binanın kundaklanması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için yürüyüş ve anma töreni düzenlendi.
30.03.2024 Dünya
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber Oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, yaklaşık 1,5 yıldır tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastalığı atlattığı yönünde haberler çıkan Aylin Mavi hakkında babası Caner Yıldırım'dan müjdeli paylaşım geldi. Hande Erçel'de duygulandıran paylaşıma kayıtsız kalamadı.
22.03.2024 Magazin
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Teknoparklarımız bünyesinde tarım teknolojilerinde yeni girişimlerin filizlenmesinin destekçisi oluyoruz. Teknoparklarımızda tarım teknolojilerinde çalışan 257 teknoloji girişimimize bugüne kadar sağladığımız Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Arnavutköy-İstanbul havalimanı metro hattı yarın açılıyor!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Arnavutköy-İstanbul havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’u bir baştan diğer başa modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, “Ayrıca yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasında 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz. Bir yıl içinde bu hattın devamındaki Arnavutköy-Halkalı etabını da tamamlayarak, tamamı yeraltında teşkil edilen metro sınıfında Türkiye’nin en uzun, dünyanın da en uzunlarından olacak 69 kilometrelik ring hattını tamamlamış olacağız” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
18 Mart 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
18 Mart 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Duygulara açık bir gündeyiz ! 18 Mart 2024 Pazartesi burç yorumu
17.03.2024 Astroloji
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
16.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir  Kripto para piyasası tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Neredeyse her gün rekor üstüne rekor kıran Bitcoin, 70 bin dolar seviyesinin de üzerine çıktı. Peki yıl sonu tahmini ne? Yüksek getiri hedefleyen yatırımcı sermayesini nasıl korumalı? Uzman isim ‘Büyük zararlara yol açabilir’ diyerek piyasaların hareketli olduğu bu süreçte yatırımcıları uyardı. İşte detaylar... 
12.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hassasiyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.