Hasta

Hasta

Son dakika hasta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasta haber sayfamızda...

Hasta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.078 hasta haberi bulunmuştur.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönelik başlatılan 'para sayma' soruşturmasıyla ilgili "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şunların haline bak... Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Haberler
Avcılar’da 5 işçi evde zehirlenmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı
Avcılar’da 5 işçi evde zehirlenmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı Avcılar’da, tahtakurusuna karşı ilaçlama yapılan evdeki 5 inşaat işçisi, zehirlenme belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Vakalar üzerine dün akşam kısmi izolasyon önlemleri alınan Murat Kölük Devlet Hastanesi acil servisi, normale döndü.
17.03.2024 Gündem
Yer: Çankırı! Hasta yakınları doktora dehşeti yaşattı
Yer: Çankırı! Hasta yakınları doktora dehşeti yaşattı Çankırı Devlet Hastanesi'nde görevli nöbetçi acil tıp uzmanı doktor U.O, hasta yakınları tarafından darbedildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
17.03.2024 Gündem
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde banka hesabına yanlışlıkla 12 bin TL gönderildiğini fark eden Mehmet Emin Çelik, sosyal medya üzerinden aynı ilçede ikamet ettiği paranın sahibini bularak iade etti.
17.03.2024 Ekonomi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ndeki (KSTU) ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ soruşturması derinleşiyor.
17.03.2024 Eğitim
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Büyükşehir’den refakatçi hizmetleri
Büyükşehir’den refakatçi hizmetleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Emekli Kart’la emeklilere Ege Et mağazalarında verilen yüzde 20’lik indirimin ardından, vatandaşların hayatına dokunacak yeni bir proje daha başlattıklarını duyurdu.
16.03.2024 Ege
Sağlık görevlileri özel koruyucu kıyafet giydi! Acil servis 'izole hastalar' nedeniyle kapatıldı
Sağlık görevlileri özel koruyucu kıyafet giydi! Acil servis 'izole hastalar' nedeniyle kapatıldı Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi.
16.03.2024 Gündem
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Ateşkes için yeni manevralar
Ateşkes için yeni manevralar İsrail ile Hamas arasındaki müzakereler dolaylı olarak sürerken, Netanyahu, Hamas’ın son ateşkes teklifinin “akıl dışı” talepler içerdiğini öne sürdü, ayrıca Refah’a operasyonun onayını verdi.
16.03.2024 Dünya
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon 20 milyon kişi incelendi ve Kovid-19 aşılarının kalp hastalığı ile pıhtılaşmaya yol açmadığı ortaya kondu. Uzmanlara göre, pandemi ve sonrasında doktora gitme sıklığındaki düşüş, izolasyon şartları kalp hastalıkları ve ani ölüm tablosunu olumsuz etkiledi.
16.03.2024 Dünya
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Ortodontide yeni yöntem: Şeffaf plaklar
Ortodontide yeni yöntem: Şeffaf plaklar Şeffaf plaklar kullanılarak uygulanan ortodontik tedaviler hakkında merak edilenleri SmileDent Atakum kurucusu Ortodonti Uzmanı Dt. Samet Çelik yanıtladı.
19.03.2024 Advertorial
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Hastanelerimizin yakınlarına hasta yakınlarının konaklayacağı 8 tane 'Hasta Yakını Konaklama Merkezleri'ni inşa edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm masraflarını biz karşılayacağız. Afet esnasında da sağlık çalışanlarımıza hizmet verecek. Hep birlikte güzel ve güçlü bir İstanbul'da yaşamak istiyoruzö dedi.
14.03.2024 Haberler
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı
Murat Kurum Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde iftara katıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Hastanelerimizin yakınlarına hasta yakınlarının konaklayacağı 8 tane 'Hasta Yakını Konaklama Merkezleri'ni inşa edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm masraflarını biz karşılayacağız. Afet esnasında da sağlık çalışanlarımıza hizmet verecek. Hep birlikte güzel ve güçlü bir İstanbul'da yaşamak istiyoruzö dedi.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanemizi hizmete açtık" ifadelerini kullandı ve yeni şehir hastaneleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Erdoğan, "Sağlık alt yapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını herkes kabul ediyor. " sözlerine yer verdi.
14.03.2024 Gündem
Kişide kalıcı görme kaybına yol açıyor! Kardeşlerde risk 4 kat artıyor
Kişide kalıcı görme kaybına yol açıyor! Kardeşlerde risk 4 kat artıyor Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor. Ülkemizde 550 bin kişide glokom tespit edilmiş olsa da hasta sayısının bu rakamın 4 katı olduğu düşünülüyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Coşar, erken tanı konulduğunda ise glokomun kontrol altına alınabildiğine dikkat çekerek, “Bu sayede görme alanını ve görmeyi korumak mümkün oluyor. Erken tanı için herkesin, özellikle de riskin artmış olduğu 40 yaş üstündeki kişilerin yılda bir kez göz muayenelerini ihmal etmemeleri gerekiyor” dedi.
14.03.2024 Genel Sağlık
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi? Kayseri’de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret eden CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, "Sağlık çalışanlarının her türlü hak arayışı mücadelesinde yanlarında olacağım" dedi.
14.03.2024 Gündem
Star Wars'un çocuk yıldızı Jake Lloyd akıl hastanesine kaldırıldı!
Star Wars'un çocuk yıldızı Jake Lloyd akıl hastanesine kaldırıldı! Star Wars'ta hayat verdiği Anakin Skywalker karakteriyle hafızalarda yer edinen Jake Lloyd cephesinden kötü haber geldi. Lise yıllarından itibaren ruhsal sorunları olduğu öğrenilen Jake Lloyd, tedavi görmek için akıl hastanesine kaldırıldı.
14.03.2024 Cadde
Migren, bağırsak ile ilişkili
Migren, bağırsak ile ilişkili Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, nörobilim merkezi NÖROM Müdürü Prof. Dr. Hayrunnisa Bolay Belen’in önderliğinde migren hastalığında ilk kez beyinle bağırsak etkileşiminin ortaya konulduğunu belirtti.
14.03.2024 Eğitim
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 23 milyon kişi randevusuna gelmedi
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 23 milyon kişi randevusuna gelmedi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinde bulundu. Koca, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hasta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.