Hatay

Hatay

Son dakika Hatay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatay haber sayfamızda...

Hatay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.111 hatay haberi bulunmuştur.
Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı
Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı Akdeniz kıyılarında kısım kısım etkisini hissettiren denizanası istilası Hatay’ın Erzin ilçesinde bulunan sahilde de etkisini gösterdi.
19.03.2024 Haberler
Sahillerde korkutan manzara! İstilası devam ediyor
Sahillerde korkutan manzara! İstilası devam ediyor Akdeniz kıyılarında kısım kısım etkisini hissettiren denizanası istilası Hatay’ın Erzin ilçesinde bulunan sahilde de etkisini gösterdi.
19.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Haberler
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi TİP, Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini duyurdu, Gökhan Zan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte YSK'dan alınan son bilgi...
18.03.2024 Haberler
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı TİP, Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini duyurdu, Gökhan Zan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte YSK'dan alınan son bilgi...
18.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bezelyede hasat başladı
Bezelyede hasat başladı Hatay'ın Arsuz ilçesinde alternatif ürün olarak ekimi yaygınlaşan bezelyede hasat başladı.
18.03.2024 Ekonomi
TEKİRDAĞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tekirdağ'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
TEKİRDAĞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tekirdağ'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Tekirdağ iftar ve sahur vakitleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 11 ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutacaklar. Sahur ve iftar saatlerinin ne olduğu ise sorgulanıyor. Bu noktada Ramazan imsakiyesi büyük bir önem teşkil ediyor. Hatay ilinde ikamet eden vatandaşlar 'Tekirdağ'da imsak saat kaçta olacak? Tekirdağ'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Tekirdağ İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
HATAY İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Hatay'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
HATAY İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Hatay'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Hatay iftar ve sahur vakitleri, Ramazan ayına yaklaşılmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan ayı ilk teravih namazının kılınmasıyla birlikte başladı. 11 ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutacaklar. Bu özel aya başlangıç ilk sahur ile gerçekleşmiş olacak. Sahur ve iftar saatlerinin ne olduğu sorgulanıyor. Bu noktada Ramazan imsakiyesi büyük bir önem teşkil ediyor. Hatay ilinde ikamet eden vatandaşlar 'Hatay'da imsak saat kaçta olacak? Hatay'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Hatay İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm'
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm' Bu sene 109. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin binlerce isimsiz kahramanı var. Bu kahramanlardan biri de Mehmet Çavuş. Onu diğer Çanakkale şehitlerinden ayıran şey ise eşsiz bir mezar taşına sahip olması. 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm / Değil ancak askerin son rütbesin gördüm' dizelerinin yazılı olduğu mezar taşının ardındaki hikaye yıllar sonra ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğr. Gör. İsmail Sabah Milliyet.com.tr'ye anlattı.
18.03.2024 Gündem
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız?
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız? Fiba Grubu’nun bakım emeği ve zihinsel iş yükü kavramlarına dikkat çektiği farkındalık kampanyası kapsamında Özyeğin Üniversitesi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaşması için faaliyetlerini sürdüren ÖzU Gender Office’in danışmanlığında “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi” yayımlandı. Bakım emeği ve zihinsel yük ile ilgili toplumsal cinsiyet temelli eşitsizliklere dikkat çeken rehberde çarpıcı veriler ve çözüm önerileri paylaşılıyor.
18.03.2024 Ekonomi
TİP, Hatay'da Gökhan Zan'ı adaylıktan çekti! Gökhan Zan'dan suç duyurusu
TİP, Hatay'da Gökhan Zan'ı adaylıktan çekti! Gökhan Zan'dan suç duyurusu Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Gökhan Zan, tehdit ve şantaja maruz kaldığı iddiasıyla adliyede suç duyurusunda bulundu. TİP, Zan'ın adaylıktan geri çekildiğini açıkladı.
18.03.2024 Gündem
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u, her geçen gün özlediği o güzel günlere bir adım daha yaklaştırıyoruz. Taşdelen-Yenidoğan-Alemdağ Kavşağı ile Çekmeköy trafik çilesinden kurtulacak. Yine Ekşioğlu, Alemdağ, Çatalmeşe, Nişantepe, Taşdelen, Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize girişleri çok daha kolaylaştıracak” açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Gündem
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı Antalya’nın Alanya ilçesinde Necmettin But (49), husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürdü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek Türk Kızılay, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde kırılgan aile gruplarından belirlenen 532 yetime temel ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yönelik aylık 2000 TL’lik düzenli destek vermeye başladığını duyurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin son teneke ustası: Plastiğe benzemez, el emeği
Türkiye’nin son teneke ustası: Plastiğe benzemez, el emeği Türkiye’nin son teneke ustası Mustafa Gürler, ‘Teneke plastiğe benzemez, el emeği’ diyerek, mesleğinin yok olduğundan dem vurdu.
17.03.2024 Gündem
Kayıt dışı sera kalmayacak
Kayıt dışı sera kalmayacak Kapalı ortamda bitkisel üretim faaliyeti gösteren tarımsal işletmelerin kayıt altına alınmasını amaçlayan “Kapalı Ortamda Bitkisel Üretim Kayıt Sistemi Yönetmeliği” Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
17.03.2024 Ekonomi
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Depremde hasar görmüştü! Tarihi Hatay Valiliği binasının yıkımı yapıldı
Depremde hasar görmüştü! Tarihi Hatay Valiliği binasının yıkımı yapıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay Valiliği'nin tarihi binasının yıkımı gerçekleşti.
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.