Haute Couture

Haute Couture

Son dakika haute couture haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haute couture gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haute couture haber sayfamızda...

Haute Couture

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 647 haute couture haberi bulunmuştur.
Sessiz lükste zamansız şıklık
Sessiz lükste zamansız şıklık Tasarımlarında geleneksel Türk kültürünü çağdaş üslubuyla yorumlayan Dilek Hanif, "Bilinsinler ve uygulansınlar ki değerleri anlaşılsın" diyor. Hanif 'vazgeçilmezleri' olarak zarafet ve zamansızlığı sıralıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Dior defilesinde Osmanlı esintisi
Dior defilesinde Osmanlı esintisi Maria Grazia Chiuri tarafından hazırlanan Haute Couture İlkbahar-Yaz 2024 kreasyonunu tanıtan ünlü moda devi Dior, Paris’teki Rodin Müzesi’nde ilgi çeken bir defileye imza attı.
30.01.2024 Kültür Sanat
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week, 6. sezonunda büyük bir değişim geçirdi.
25.11.2023 Ege
Yama yaptıranlara devlet desteği!
Yama yaptıranlara devlet desteği! ‘Modanın merkezi’ Fransa’da israfı önlemek amacıyla eski elbisesine yama, ayakkabısına pençe yaptırıp kullananlar için onarım faturasında devlet indirim uygulayacak!
14.07.2023 Dünya
Markaya ruhunu katan bir ikon
Markaya ruhunu katan bir ikon 2019’da hayatını kaybeden efsanevi modacı Karl Lagerfeld’in destansı yaratıcılığının arkasındaki sırlar, hakkında yayımlanan yeni kitapla gündemde.
12.03.2023 Dünya
Modada dünya tersine döndü
Modada dünya tersine döndü Hollanda merkezli olan ve haute couture üretim yapan modaevi Viktor&Rolf, Paris Moda Haftası’nda da farklılığını ortaya koydu.
27.01.2023 Dünya
Ünlü şarkıcı üzerinde tam 30 bin kristal taşıdı! 'Doja'nın Cehennemi'
Ünlü şarkıcı üzerinde tam 30 bin kristal taşıdı! 'Doja'nın Cehennemi' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren başarılı şarkıcı Doja Cat, geçtiğimiz aylarda saçlarını kazıtarak, konuyla ilgili takipçilerine açıklama yaptığı bir videoda kaşlarını da tıraş etmişti. İlginç tarzıyla dikkat çeken Doja, önceki gün ise Paris Moda Haftası'na katıldı. Şarkıcı, kırmızı vücut boyası ve üzerindeki kristallerle etkinliğe damga vurdu.
25.01.2023 Cadde
Modanın en renkli ‘serserisiydi’
Modanın en renkli ‘serserisiydi’ 29 Aralık’ta hayatını kaybeden ikonik İngiliz modacı Vivienne Westwood, modada ‘punk’ın yaratıcısıydı. Westwood’u zirveye çıkaran da çoğunluğa “serserilik” olarak görünen farklı tarzıydı.
1.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Müslüm Gürses dinlendi Müslüm Gürses, kasım ayında fizy’de ‘En Çok Dinlenen’ sanatçı oldu...
8.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Boşanıyorlar 45 gün önce nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın, boşanıyor...
17.11.2022 Cadde
Gözyaşlarına hakim olamadı
Gözyaşlarına hakim olamadı  Asena, ‘Ashina Haute Couture by Asena’ markasıyla Türkiye’de düzenlediği ilk defilesinde gözyaşlarına hâkim olamadı.
17.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tarımcı aile Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi...
15.10.2022 Cadde
‘Mirasımı görücüye çıkardım’
‘Mirasımı görücüye çıkardım’ Ünlülerin ve Avrupa yüksek sosyetesinin tasarımcısı Zeynep Kartal, Milliyet’e konuştu. Kartal, Ascot Kraliyet at yarışlarından ilham alarak yarattığı ve 15 yıllık kumaşları kullandığı son koleksiyonuyla büyük beğeni topladı.
9.10.2022 Dünya
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Altıntop'un son hali hayranlarını endişelendirdi.
9.09.2022 Magazin
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Altıntop'un son hali hayranlarını endişelendirdi.
9.09.2022 Cadde
Konuşulan yırtmaç
Konuşulan yırtmaç Kurduğu Gate 27 Sanat Platformu ile sanat dünyasına getirdiği hareketle adından bolca bahsettiren Melisa Tapan, dedesi Sakıp Sabancı gibi renkli kişiliği enerji yapısıyla dikkat çekiyor.
27.07.2022 Cadde
Moda haftasının muhteşem dönüşü
Moda haftasının muhteşem dönüşü Bu hafta çok özlediğimiz görüntüler Paris’ten geldi...
8.07.2022 Cadde
Baş manken oldu
Baş manken oldu Azeri Türk modacı Rufat İsmayil’in ‘Sumakh’ adlı koleksiyonunun tanıtımın da Günay Musayeva podyuma çıktı.
7.06.2022 Cadde
‘Elbette Kadın’ dedi
‘Elbette Kadın’ dedi Organizasyonunu Banu Noyan’ın yaptığı Voonka Collagen Open Stage Moda Günleri’nin açılışında Erkan Eken’in defilesi vardı.
31.03.2022 Cadde
Dünden bugüne süper modeller
Dünden bugüne süper modeller Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen, reklam kampanyalarında yer alan süper modellerin yıllar içinda inişli çıkışlı hayatları oldu. Bazıları ticari başarı kazandı, mutlu bir aileye sahip oldu, bazıları ise aradığı aşkı bulamadı. İşte bir zaman yolculuğu.
13.03.2022 Dünya
Dilek Hanif kimdir kaç yaşında? Dilek Hanif hayatı ve kariyeri...
Dilek Hanif kimdir kaç yaşında? Dilek Hanif hayatı ve kariyeri... Dilek Hanif kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Moda dünyasının başarılı kadınlarından olan Dilek Hanif, TRT 1 ekranında Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk oluyor. Peki Dilek Hanif kimdir kaç yaşında aslen nereli?
8.03.2022 Cadde
Modada markaların uzun ömür savaşı
Modada markaların uzun ömür savaşı Batılı ülkelerde birçok moda markasının, onu yaratan modacı işinden uzaklaştığında da yaşadığını görüyoruz. Türkiye’de ise modacılar işlerinden uzaklaştığında markalarının da tarihe karıştığına sık tanık oluyoruz. Bu farklılığın nedenlerini önde gelen modacılarımızdan dinledik
27.02.2022 Kültür Sanat
Modacı Vural Gökçaylı hayatını kaybetti
Modacı Vural Gökçaylı hayatını kaybetti Türkiye'de Haute-Couture olarak bilinen özel dikim kıyafet tasarımlarının önemli temsilcilerinden olan Vural Gökçaylı, 79 yaşında hayatını kaybetti.
19.02.2022 Gündem
Paris'te moda rüzgârı
Paris'te moda rüzgârı Paris bir kez daha dev markaların "ilkbahar - yaz" defilelerine sahne oldu. Yaratıcılıkta sınır tanımayan modacılar, yeni kıyafetlerini sundu izleyenlere.
30.01.2022 Dünya
Paris'te Lübnan haftası
Paris'te Lübnan haftası Elie Saab tasarımları, Paris Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Defileye birbirinden ünlü isimler katıldı
29.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Haute Couture ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.