Havale

Havale

Son dakika havale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan havale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan havale haber sayfamızda...

Havale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.003 havale haberi bulunmuştur.
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
‘Tüm teröristler yok edilecek’
‘Tüm teröristler yok edilecek’ Mehmetçik’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin “Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz devam edecek” mesajını verdi.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz AK Parti mensuplarıyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin mesaj verdi. Erdoğan'ın gündeminde İsrail'e yönelik alınan tedbirler de vardı.
10.04.2024 Gündem
BUGÜN BANKALAR AREFE GÜNÜ AÇIK MI? İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti, Akbank, QNB Finansbank 9 Nisan (Yarın) açık olacak mı?
BUGÜN BANKALAR AREFE GÜNÜ AÇIK MI? İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti, Akbank, QNB Finansbank 9 Nisan (Yarın) açık olacak mı? Bayram tatili, Cuma mesai bitimi ile birlikte başladı. Yüz binlerce kişi bulundukları kentlerden memleketlerine doğru yola çıktı. Yeni haftanın ilk gününde banka şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar bankalar bugün açık mı sorusuna yanıt arıyor. Peki 8-9 Nisan Banka şubeleri bugün ve Arefe günü açık olacak mı?
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
7.04.2024 Gündem
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi ve babası Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri mezarlıkta gözyaşlarına hakim olmadı. Acılı eş Şükriye Aci, “Eşimsiz ilk bayram, oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek. Çocuğum her akşam eşimin gelmesini bekliyor, ‘Nerede’ diyor” dedi.
6.04.2024 Gündem
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili görülen davada, babaanne Cihangül Kurumlu 29 yıl 2 ay, hala Deniz Tiftik 26 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
2.04.2024 Gündem
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son Yalova’da başkasına ait 5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmak isteyen H.K., tapu dairesinde yakalandı. H.K. 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından tutuklandı.
1.04.2024 Haberler
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son Yalova’da başkasına ait 5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmak isteyen H.K., tapu dairesinde yakalandı. H.K. 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından tutuklandı.
1.04.2024 Gündem
3 bileziği kuyumcuda bozdurup bankaya geldi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
3 bileziği kuyumcuda bozdurup bankaya geldi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Erzurum’da polis, dolandırıcıların tuzağına düşen genç kadına son anda yardım etti ve para göndermesine engel oldu. Ekipler E.T. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
1.04.2024 Gündem
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli ile altınları elden teslim alan Enes Çağrı Ç. (19), İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı. Ekipler, operasyon öncesi, villanın balkonuna çıkan şüphelileri kamerayla kayda aldı.
30.03.2024 Haberler
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar!
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar! Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı.
30.03.2024 Gündem
‘Sizi ezdirmeyiz’
‘Sizi ezdirmeyiz’ CHP Genel Başkanı Özel, “Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Emeklilikte de karıncalar gibi olursanız sizi hor görenlere ezdirmeyiz”
29.03.2024 Gündem
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim'
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim' Samsun’da emekli astsubay Birol Çelebi (58), kendisini telefonla arayıp banka çalışanı olarak tanıtan kişi tarafından 67 bin lira dolandırıldı. Çelebi, “Ben bugüne kadar böyle bir hataya düşmemiştim” dedi.
27.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? İşte detaylar...
24.03.2024 Haberler
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı Yeni emekli olan ve halihazırda ek gelir elde etmek isteyen emeklileri ilgilendiren banka promosyonlarında yarış hızlandı. Bankalar kampanyaların süresini uzattı. Peki banka seçimi yaparken neye dikkat edilmeli? En yüksek promosyonu ödeyen banka hangisi? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
20.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şoför Esnafları ile İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamu çalışanları için Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı.Dolandırıcılar hakkında şikayette bulunan Nurcan İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.
19.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Havale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.