Hayalet Avcıları

Hayalet Avcıları

Son dakika Hayalet Avcıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hayalet Avcıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hayalet Avcıları haber sayfamızda...

Hayalet Avcıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 hayalet avcıları haberi bulunmuştur.
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
Ernie Hudson'dan 'Hayalet Avcıları' itirafı: Psikolojik acı çektim
Ernie Hudson'dan 'Hayalet Avcıları' itirafı: Psikolojik acı çektim 'Hayalet Avcıları' (Ghostbusters) filminde 'Winston Zeddemore'u canlandıran ünlü aktör Ernie Hudson, ilk filmdeki olumsuzlarını anlattı. 'Hayalet Avcıları'nı psikolojik açıdan şimdiye kadar rol aldığı en zor film olarak nitelendiren Hudson, "Orijinal senaryoda 'Winston' karakteri filmin en başından itibaren vardı" açıklamasında bulundu.
27.02.2023 Cadde
Mahkeme kararıyla 'hayaletli' ilan edildi!
Mahkeme kararıyla 'hayaletli' ilan edildi! ABD'nin mahkeme kararıyla "hayaletli" ilan edilen ilk evi son olarak geçen sene binlerce dolara alıcı buldu. Bu evin hikayesiyse epey tuhaf.
3.11.2022 Dünya
Çektiği fotoğrafta gördü! Mezarlıktaki kadın tüyler ürpertti
Çektiği fotoğrafta gördü! Mezarlıktaki kadın tüyler ürpertti Ailesiyle birlikte keyifli bir gezinti yapmak için yola çıkan kadın, yaşadıkları güzel anları kayıt altına almak için çekim yapmaya başladı. Ancak ne olduysa eve geldikten sonra oldu. Mezarlık yakınında çektiği fotoğraflarda gördüğü şey tüyler ürpertecek cinstendi.
25.08.2022 Dünya
'Beyaz Veba'yı tedavi etmek için kurulmuştu, barbarca deneyler yaptı!
'Beyaz Veba'yı tedavi etmek için kurulmuştu, barbarca deneyler yaptı! Ülkeyi kasıp kavuran salgını kontrol etmek için açılmıştı ancak kısa süre içinde acımasız deneylere ve sonrasında da binlerce ölüme ev sahipliği yaptı. Şimdiyse 'perili' sanatoryumun yeni görüntüleri ortaya çıktı.
15.08.2022 Dünya
Görünce çığlık atarak kaçtılar! Gizemli evin sırrı
Görünce çığlık atarak kaçtılar! Gizemli evin sırrı Lauren Roth ve ailesinin yeni taşındığı evde esrarengiz olayların ardı arkası kesilmiyor. En son oğlunun çığlıklarla uyanmasıyla evden koşarak kaçtığını söyleyen Lauren Roth'un evinde neler oluyordu? Genç kadının anlattıkları korku filmlerini aratmadı.
8.08.2022 Dünya
Görünce çığlık atarak kaçtılar! Gizemli evin sırrı
Görünce çığlık atarak kaçtılar! Gizemli evin sırrı Lauren Roth ve ailesinin yeni taşındığı evde esrarengiz olayların ardı arkası kesilmiyor. En son oğlunun çığlıklarla uyanmasıyla evden koşarak kaçtığını söyleyen Lauren Roth'un evinde neler oluyordu? Genç kadının anlattıkları korku filmlerini aratmadı.
6.08.2022 Milliyet Tv
‘Hayalet Avcıları’nın yönetmeni vefat etti
‘Hayalet Avcıları’nın yönetmeni vefat etti “Ghostbusters/Hayalet Avcıları” ile ‘80’lere damga vuran sinemacı Ivan Reitman, 75 yaşında hayatını kaybetti.
15.02.2022 Kültür Sanat
Efsane filmlerin yönetmeni Ivan Reitman uykusunda hayatını kaybetti
Efsane filmlerin yönetmeni Ivan Reitman uykusunda hayatını kaybetti Komedi filmleriyle bir döneme damga vuran ünlü yönetmen Ivan Reitman yaşamını yitirdi. Reitman, 75 yaşındaydı. Ünlü yönetmenin çocukları yaptıkları açıklamada "Yaptığı filmlerin dünya çapında çok sayıda insana mutluluk ve kahkaha getirdiğini bilmenin rahatlığına sahibiz" ifadesini kullandı.
14.02.2022 Cadde
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar...
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar... 90'lı yıllarda kucakladığımız televizyon şovları ve dizilerinin yıldızlarını peş peşe kaybederken içimizi bir hüzün kaplıyor. Geçmişimize ait simgeler bir bir zamana yenik düşerken, aslında bir yandan onları kucaklamaya da devam ediyoruz. Altın Kızlar'ın Betty'sini ve Bizim Ev'in Danny Tanner'ını art arda kaybettiğimiz bu günlerde, içimizi kaplayan nostalji hissini masaya yatırdık.
18.01.2022 Dünya
Paul Rudd: Kariyerimin başında çöpte bulduğum yatakta uyuyordum
Paul Rudd: Kariyerimin başında çöpte bulduğum yatakta uyuyordum Paul Rudd, geçtiğimiz haftalarda People dergisi tarafından 2021'in yaşayan en seksi erkeği seçilmişti. 'Bunu benden önce alması gereken çok insan var' diyen Rudd, kariyerinin ilk döneminde yaşadığı zorlukları anlattı.
22.11.2021 Cadde
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta!
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta! Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından uzun süredir devam eden, "Yeni James Bond kadın mı olacak yoksa erkek mi?" tartışmalarına son noktayı, filmin yapımcısı Barbara Broccoli koydu. Gündem yaratan açıklamaların ardından sinema eleştirmenlerinden de peş peşe yorumlar geldi. İşte sinema tarihinin en tanınan casusunun kaderini belirleyecek tartışma...
28.09.2021 Kültür Sanat
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler Unutulmaz filmler nelerdir? Geçmişten bugüne en çok izlenen unutulmaz filmler, hangi filmler kült listesine girmiştir, unutulmaz filmler ve içerikleri nelerdir? Siz de tatil zamanlarınızı kült filmleri izlemek için ayırmak istiyor ve hangi filmi izlemeniz gerektiğini bilmiyorsanız merak edilen tüm detayları derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat
Hayalet Avcıları konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? Hayalet Avcıları filmi ne zaman çekildi?
Hayalet Avcıları konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? Hayalet Avcıları filmi ne zaman çekildi? Merakla beklenen Hayalet Avcıları filmi bu akşam ATV'de ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki heyecanla araştırılan ve 2016 yılında gösterime giren Hayalet Avcıları filminde kimler oynuyor ve filmin konusu nedir? İşte hem bu soruların yanıtları hem de Hayalet Avcıları filmi ile ilgili ayrıntılar...
3.05.2020 Cadde
Palta, eğlence dünyasına odaklanıyor
Palta, eğlence dünyasına odaklanıyor Minyatür ve tezhip sanatına çağdaş yorum getirdiği işleriyle tanınan Murat Palta, Galeri x-ist’te açtığı “All Work and No Play” isimli sergisini Milliyet Sanat’ın yeni sayısında anlattı
8.10.2019 Gündem
Hayalet Avcıları filmi konusu nedir? Hayalet Avcıları filmi oyuncuları kimlerdir?
Hayalet Avcıları filmi konusu nedir? Hayalet Avcıları filmi oyuncuları kimlerdir? Dünyaca ünlü Hayalet Avcıları filmi, 2016 versiyonuyla bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Vizyona girdiği dönemde büyük beğeni toplayan filmin konusu ve oyuncu kadrosunu bir araya getirdik. İşte Hayalet Avcıları filmi ile ilgili tüm ayrıntılar...
21.07.2019 Gündem
En ünlü 10 film canavarı
En ünlü 10 film canavarı Hayaletler, hortlaklar ve yeniden dirilen mumyalar!.. Korku filmleri her yaştan izleyiciyi cezbediyor. Peki sinema tarihindeki en korkunç canavarlar hangileri?
20.01.2020 Sanat
Müge İplikçi’den hatırlamak ve unutmak üzerine bir roman
Müge İplikçi’den hatırlamak ve unutmak üzerine bir roman Kül ve Yel’de Müge İplikçi hepimize tanıdık gelecek bir aile hikâyesi anlatıyor.
21.09.2017 Kültür Sanat
'Böyle bir fotoğraf da mı varmış?' dedirten 10 kare
'Böyle bir fotoğraf da mı varmış?' dedirten 10 kare Gelecek uçsuz bucaksız gibi gelebilir. Bu doğru. Ancak eksik bir cümle. Çünkü neden? Geçmişi keşfetmenin sonu yok.  Geçmişe dair ufuk açan, aaaaa dedirten enteresan karelerle karşılaşabilir, Her Gün 1 Yeni Bilgi hashtag'leriyle hayata karşı inanır mısın ama bir yaşıma daha girdim diyebiliriz. Sizler için tarihten belki de daha önce hiç denk gelmediğiniz 10 kareyi derledik.
9.03.2018 Diğer
Twitter Reklam Stickerı Getiriyor
Twitter Reklam Stickerı Getiriyor Twitter, Snapchat’in yaklaşık iki ay önce getirdiği reklam yöntemi olan sponsorlu sticker sistemini kendi bünyesine getiriyor.
17.08.2016 Teknoloji
Çılgın anneler hayrete düşürecek!..
Çılgın anneler hayrete düşürecek!.. Bu hafta (29 Temmuz 2016) 5 film vizyonda. Yeni bir sinema haftasında 5 farklı türden film sinema salonlarında ki yerini aldı. Bu hafta 5 film sinemaseverlerle buluştu. İşte bu haftanın filmleri: Eyvah Annem Dağıttı!, Prensim, Hayalet Avcıları, Jason Bourne ve Şeytanın Oyuncukları…
29.07.2016 Kültür Sanat
Milliyet Tv Sinematik  28.07.2016
Milliyet Tv Sinematik 28.07.2016 Bu hafta vizyona giren filmler, ülkemizde gösterilen filmlerin gişe hasılatları... Hepsi Milliyet Tv Sinematik'te Hazırlayan / Sunan: Gül Gençer Kurgu: Sedat Oğuz Yönetmen: Tuncay Özata   Haftanın Filmleri: Hayalet avcıları Jason Bourne Eyvah Annem Dağıttı Prensim Şeytanın Oyuncakları
11.09.2019 Nevidyo
Ghostbusters: Hayalet Avcıları fragmanı izle
Ghostbusters: Hayalet Avcıları fragmanı izle Ghostbusters: Hayalet Avcıları fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Hayalet Avcısı Andres Iniesta!
Hayalet Avcısı Andres Iniesta! İspanyol futbolcu Andres Iniesta, vizyona girecek olan 'Hayalet Avcıları' filminin tanıtımında yer aldı.
12.06.2016 Futbol
Yeni nesil Ghostbusters'a şok
Yeni nesil Ghostbusters'a şok Sadece kadın hayalet avcılarından oluşan yeni nesil Ghostbusters (Hayalet Avcıları) filminin fragmanı, YouTube'da 'en sevilmeyen fragman' oldu.
2.05.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hayalet Avcıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.