Hayalet Dayı

Hayalet Dayı

Son dakika Hayalet Dayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hayalet Dayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hayalet Dayı haber sayfamızda...

Hayalet Dayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39 hayalet dayı haberi bulunmuştur.
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yarın taburcu olması planlanıyordu ancak iyileşme süresi yavaş ilerlediği için tedavisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
23.02.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu!
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. İki gün sonra yeniden bıçak altına yatan 61 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.02.2024 Cadde
Hastaneden yeni açıklama! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu
Hastaneden yeni açıklama! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu 90'lı yıllarda 'Bir Demet Tiyatro'da oynadığı 'Saldıray Abi' karakteriyle adından söz ettiren Settar Tanrıöğen, beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. İki gün sonra yeniden bıçak altına yatan 61 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni bir açıklama geldi.
2.02.2024 Cadde
Beyin kanaması geçirmişti! Settar Tanrıöğen bir ameliyat daha oldu
Beyin kanaması geçirmişti! Settar Tanrıöğen bir ameliyat daha oldu Kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak Cuma akşamı hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Settar Tanrıöğen, Ataşehir'de özel bir hastanede bıçak altına yattıktan sonra yoğun bakıma alınmıştı. 61 yaşındaki oyuncunun, bir kez daha operasyon geçirdiği ortaya çıktı.
30.01.2024 Cadde
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Usta oyuncunun sağlık durumu
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Usta oyuncunun sağlık durumu 90'lı yıllarda 'Bir Demet Tiyatro'da oynadığı 'Saldıray Abi' karakteriyle adından söz ettiren Settar Tanrıöğen (61), beyin kanaması geçirdi. Eski manken ve oyuncu Ebru Destan, Tanrıöğen'in son durumunu paylaştı. Sanatçının tedavi gördüğü hastaneden de açıklama geldi.
27.01.2024 Cadde
Hayalet Dayı filmi konusu ve başrol oyuncuları
Hayalet Dayı filmi konusu ve başrol oyuncuları Hayalet Dayı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2015 yılında vizyona giren Hayalet Dayı filmi 9 hafta boyunca vizyonda kalırken 60.099 seyirci tarafından izlendi ve 614.859,93 TL hasılat elde etti. Peki Hayalet Dayı filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?
5.08.2019 Gündem
Hayalet Dayı filmi oyuncuları kimler?
Hayalet Dayı filmi oyuncuları kimler? Türk yapımı komedi türündeki film izleyenleri kahkahaya boğuyor. Senaristliğini, Serkan Altuniğne, Ozan Özcan, Ali Yorgancıoğlu'nun yaptığı Hayalet Dayı filminin oyuncuları kimler? İşte film ile ilgili merak edilenler...
19.07.2019 Gündem
Tuğçe Karabacak kimdir?
Tuğçe Karabacak kimdir? Tuğçe Karabacak kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi olan Koca Koca Yalanlar'da boy gösterecek olan Tuğçe Karabacak hakkında merak edilen bilgiler...
13.08.2018 Gündem
Hayalet Dayı TV'de ilk kez ekrana geldi!
Hayalet Dayı TV'de ilk kez ekrana geldi! Star Tv'de bu akşam Türk sineması kuşağı vardı. Settar Tanrıöğen'in başrolünde yer aldığı Hayalet Dayı filmi Tv'de ilk kez yayınlandı. Herkesi kahkahalara boğan Hayalet Dayı konusu ve kadrosu ile ilgili detaylar haberimizde..
10.09.2015 Gündem
Sahaları yok ama  şampiyon oldular
Sahaları yok ama şampiyon oldular Gaziantep’te sahaları olmamasına rağmen çim hokeyi oynayan 11 genç, Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonu oldu. Takımın hedefi çim hokeyi alanında Türkiye’nin adını dünyaya duyurmak
29.05.2015 Gündem
Sinematik 29.05.2015
Sinematik 29.05.2015 Bu hafta vizyona giren filmler, ülkemizde gösterilen filmlerin gişe hasılatları... Hepsi Milliyet.Tv Sinematik'te   Hazırlayan ve sunan: Gül Erdoğmuş   Haftanın filmleri   San Andreas Fayı Seninle Bir Ömür İyi Bir Yalan Ölüm Fısıltısı Hayalet Dayı Savaşçı Pişt Paramparça Yak: Sevimli Dev
11.09.2019 Nevidyo
Hayalet Dayı fragmanı izle
Hayalet Dayı fragmanı izle Hayalet Dayı fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Bildiğiniz düz hayalet!
Bildiğiniz düz hayalet! Bugüne kadar bilinen bütün ‘Dayı’ ve ‘Hayalet’ kavramlarını unutturacak “Hayalet Dayı”; 29 Mayıs 2015’ten itibaren sinemalarda!
28.05.2015 Kültür Sanat
‘Kleopatra’   ‘Sezar’ıyla    buluştu
‘Kleopatra’ ‘Sezar’ıyla buluştu ‘Kocamın Ailesi’nde rol alan Yeşim Salkım, Mehmet Turgut’un programı ‘Falan Filan’da ‘Kleopatra’ olarak objektif karşısındaydı.
21.05.2015 Cadde
“Hayaletim ben, bildiğin düz hayalet.”
“Hayaletim ben, bildiğin düz hayalet.” Bugüne kadar bildiğiniz bütün hayaletleri unutturacak kadar bizden bir hayaletle, “Hayalet Dayı” ile tanışmaya hazır mısınız?
21.05.2015 Kültür Sanat
Beren’in üşümüş hali
Beren’in üşümüş hali ‘Hayalet Dayı’nın galasına katılan Beren Saat, filmde rol alan arkadaşı Esra Dermancıoğlu’nu yalnız bırakmadı.
11.02.2015 Cadde
Hayalet Dayı'ya frikikler damga vurdu
Hayalet Dayı'ya frikikler damga vurdu Başrollerini Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Esra Dermancıoğlu’nun paylaştığı ‘Hayalet Dayı’ sinema filminin galası Taksim Atlas Sinemaları’nda yapıldı.
12.02.2015 Kültür Sanat
Hayalet Dayı'nın galasında gülme krizi
Hayalet Dayı'nın galasında gülme krizi Bugüne kadar bildiğiniz bütün hayaletleri unutturacak kadar bizden bir hayalet olan “Hayalet Dayı”nın galasında davetliler, gülmekten kendini alamadı!
11.02.2015 Kültür Sanat
“Paraya gerek olmasa ticari işlere girmem”
“Paraya gerek olmasa ticari işlere girmem” Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen “Hayalet Dayı” filmiyle bu cuma sinemaseverlerle buluşacak. Tanrıöğen “Hayat benden bu paraları istemese ben bu ticari i şlere girmezdim” diyor.
7.02.2015 Pazar
Şaşırmaya  hazır olun
Şaşırmaya hazır olun Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu ve Esra Dermancıoğlu’nun rol aldığı ‘Hayalet Dayı’ 13 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
3.02.2015 Cadde
Fragmanı kırdı geçirdi
Fragmanı kırdı geçirdi Settar Tanrıöğen’in huysuz bir hayaleti canlandırdığı ‘Hayalet Dayı’ filminin fragmanı, tıklanma rekoru kırdı.
12.01.2015 Cadde
Hayalet Dayı'nın fragmanı 28 günde 1 milyon izlendi
Hayalet Dayı'nın fragmanı 28 günde 1 milyon izlendi Settar Tanrıöğen’in huysuz bir hayaleti canlandırdığı “Hayalet Dayı” filminin fragmanı, Youtube’da bir aydan kısa bir süre içerisinde bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi!
12.01.2015 Kültür Sanat
USTA OYUNCU  HAYALET OLDU
USTA OYUNCU HAYALET OLDU SETTAR Tanrıöğen, ‘Hayalet Dayı’ filmiyle sinemaya dönüyor.
15.12.2014 Cadde
"Hayalet Dayı" aramızda
"Hayalet Dayı" aramızda Kirli geçmişi yüzünden arafta kalan, içten, doğal, biraz huysuz, ama sevgi dolu bir hayalet (Settar Tanrıöğen) ve onun yaşadığı eve taşınan Ozan (Ozan Özcan) ile Caner’in (Caner Özyurtlu) akıl almaz hikâyesini anlatan “Hayalet Dayı”nın fragmanı yayınlandı.
15.12.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hayalet Dayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.