Hayat Devam Ediyor

Hayat Devam Ediyor

Son dakika Hayat Devam Ediyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hayat Devam Ediyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hayat Devam Ediyor haber sayfamızda...

Hayat Devam Ediyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.835 hayat devam ediyor haberi bulunmuştur.
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım Yapılan bir araştırma sonucunda en zeki iller sıralamasında 1'inci sırada yer alan Eskişehir'de, sonucu değerlendiren vatandaşlar, kentin eğitimli göç aldığı için toplum olarak geliştiğini, bu sebeple durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Ali Çamlı: Bugün itibarıyla transfer yasağı sonlanmıştır!
Ali Çamlı: Bugün itibarıyla transfer yasağı sonlanmıştır! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da transfer yasağının sona ermesinin ardından Başkan Ali Çamlı camiaya seslendi.
8.02.2024 Kayserispor
Volkan Demirel: İstediğimiz oyuncuları almak istiyoruz!
Volkan Demirel: İstediğimiz oyuncuları almak istiyoruz! Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e seri penaltı atışları sonucu mağlup olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.
7.02.2024 Türkiye Kupası
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok!
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok! Trendyol 1. Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Ahlatcı Çorum FK ile 1-1 berabere kalan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Dış sahalardan puansız ayrılmamak önemli ve değerlidir. Bundan böyle tüm beklentimiz Gürsel Aksel’den kayıpsız ayrılmak’’ dedi.
31.01.2024 1.Lig
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok cevabı! 'Ayrılmalar olacak'
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok cevabı! 'Ayrılmalar olacak' Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
22.01.2024 Trabzonspor
89 kişinin hayatını kaybettiği nokta... Yeni başvuru yapıldı: İş ve yaşam merkezi kuracağız
89 kişinin hayatını kaybettiği nokta... Yeni başvuru yapıldı: İş ve yaşam merkezi kuracağız Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahiplerinin oluşturduğu platform, geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.
8.01.2024 Gündem
Yasemin Allen'in atkısı dikkat çekti!'Annem ördü'
Yasemin Allen'in atkısı dikkat çekti!'Annem ördü' İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya gelen; 'Hayat Devam Ediyor', 'Merhamet', 'Şeref Melesi' ve 'Erkek Severse' gibi birçok projede rol alan Yasemin Allen, önceki gece Emirgan'da görüntülendi.
5.01.2024 Cadde
AK Parti'de yerel seçim adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu!
AK Parti'de yerel seçim adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik yerel seçimlerle ilgili verdiği bilgide AK Parti'nin bazı adaylarının pazar günü açıklanacağını duyurdu.
4.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! Vali Gül: Asla müsamaha gösterilmeyecek
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! Vali Gül: Asla müsamaha gösterilmeyecek Yılbaşında alınacak tedbirlere ilişkin konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Küçük grupların taşkınlık yaptığını biliyoruz bunlara asla müsamaha gösterilmeyecek." dedi.
30.12.2023 Gündem
Zamana meydan okuyabilirsiniz!
Zamana meydan okuyabilirsiniz! Uzmanlara göre, ilerleyen yaşla birlikte hareket ederek kasları güçlendirmek çok önemli. Ayrıca vücuda faydalı bir şekilde beslenmek ve dengeleyici ilaçlar kullanmak da sağlık önerileri arasında yer alıyor.
17.12.2023 Gündem
Tugay Kerimoğlu'ndan Kazımcan Karataş iddiası! 'Soyunma odasında fırça yedi'
Tugay Kerimoğlu'ndan Kazımcan Karataş iddiası! 'Soyunma odasında fırça yedi' Galatasaray'ın Adana Demirspor'u mağlup ederek yeniden zirveyi devraldığı maçı Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılıların genç sol beki Kazımcan Karataş'la ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
9.12.2023 Galatasaray
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fernando Muslera ve Galatasaray'a dair soruları cevapladı. Fenerbahçe hedefini anlatan Volkan Demirel, Hatayspor'dan bazı oyunculara teklifler geldiğini dile getirdi.
11.11.2023 Hatayspor
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 ile daha şehir hastanesi yapımı için proje çalışmalarına başlandığını açıkladı.
9.11.2023 Haberler
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek'
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek' Acun Ilıcalı, şimdilerde oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermese de çok sert sözlerle hedef almış, 'nankör' ve 'kansız' tepkisi gündem olmuştu. Tütüncü'den ünlü televizyoncuya yanıt gecikmemişti. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Cadde
Yenemiyorsan Yenilme!
Yenemiyorsan Yenilme! Trendyol 1. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak son 6 lig maçında galibiyet yüzü görmeyen Manisa FK’yı değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Süper Lig’in adayları arasında başladığı sezon da geldiğimiz nokta can sıkıcı. Kupada şeytanın bacağını kırdılar. Umudumuz, Osman Özköylü ile toparlanmaları yönünde’’ dedi
3.11.2023 1.Lig
Gürkan Topçu'dan Fatma Toptaş cevabı: İlişkimiz altı ay önce bitti!
Gürkan Topçu'dan Fatma Toptaş cevabı: İlişkimiz altı ay önce bitti! Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş yaklaşık altı yıldır Şef Gürkan Topçu ile aşk yaşıyordu. Herkesin evlilik haberi beklediği çiftten üzen haber geldi. Önceki gün Etiler'de görüntükenen Gürkan Şef, ayrılık sorularına yanıt verdi.
26.10.2023 Cadde
WhatsApp’ta neler oluyor?
WhatsApp’ta neler oluyor? Tüm dünyada 2 milyar kullanıcısı olan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bu yıl radikal değişimlere yelken açtı. Gelin hep birlikte WhatsApp’ın yeni özelliklerine göz atalım…
21.10.2023 Ekonomi
Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı
Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Şef Gürkan Topçu ile yollarını ayırdı.
16.10.2023 Cadde
Binali Yıldırım: Beceriksiz bir İstanbul yönetimini görüyoruz
Binali Yıldırım: Beceriksiz bir İstanbul yönetimini görüyoruz AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kağıthane Belediyesi'nin 'Yeşil Koridor' projesi çerçevesinde düzenlediği Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap Açılış Töreni'ne katıldı. Törene Yıldırım'ın yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, protokol, çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.
30.09.2023 Gündem
Dengesini kaybedince 3. kattan düştü! 'Yürümesi imkansız, oturursa şükredin'
Dengesini kaybedince 3. kattan düştü! 'Yürümesi imkansız, oturursa şükredin' Hatay’da dünyaya gelen Melike Özkorkmaz, 3 yıl önce talihsiz bir olay yaşadı. Genç kadın, dengesini kaybederek 3'üncü kattan düştü ve omuriliğinin kırılması sonucu felç kaldı. Doktorların "Yürümesi imkânsız, oturursa şükredin" dediği Melike ise şimdi attığı her adımla başkalarına umut oluyor.
28.09.2023 Yaşam
Feci kazada oğlunun kaybeden başkan ilk kez konuştu: Çok acı bir olay yaşadım
Feci kazada oğlunun kaybeden başkan ilk kez konuştu: Çok acı bir olay yaşadım Bartın'da Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüten ve yaklaşık bir ay önce meydana gelen feci motosiklet kazasında oğlunu kaybeden Yaşar Arslan, ilk kez konuştu.
18.09.2023 Haberler
Feci kazada oğlunun kaybeden başkan ilk kez konuştu: Çok acı bir olay yaşadım
Feci kazada oğlunun kaybeden başkan ilk kez konuştu: Çok acı bir olay yaşadım Bartın'da Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüten ve yaklaşık bir ay önce meydana gelen feci motosiklet kazasında oğlunu kaybeden Yaşar Arslan, ilk kez konuştu.
18.09.2023 Gündem
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Ünlü isim, son olarak eşinin hediye aldığı tektaş yüzüğüyle verdiği pozla adından söz ettirdi.
24.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Devam Ediyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.