Hayatını Kaybetti

Hayatını Kaybetti

Son dakika hayatını kaybetti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hayatını kaybetti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hayatını kaybetti haber sayfamızda...

Hayatını Kaybetti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65.264 hayatını kaybetti haberi bulunmuştur.
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı.
18.04.2024 Haberler
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın (45) kardeşi Burak Toprak (35) da Afyonkarahisar'da yaşamını yitirdi. Ağabey ve kardeşin 9 gün arayla aynı sağlık sorunu nedeniyle ölmesi üzüntü yarattı.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber Batman'da sulama amaçlı kullanılan, 2 metre derinliğindeki havuza düşen Bünyamin Ekinci (7), hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu Muğla Menteşe'de saat 23.43 sularında 3,9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti ​Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında devam eden çalışmalarda Sefer Arslan'ın cansız bedenine ulaşılırken, göçük altından 3.5 saat sonra çıkarılan Tahir Ödemiş de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik'in açıklamaları özetle şöyle: Şu an tüm dünyanın konuştuğu bir konu var İsrail ve İran arasındaki gerilimdir. Bir şekilde Netanyahu ve ekibi bir bölgesel savaş çıksın, bu savaşa ABD dahil olsun gibi riskli bir istek içindedir. Burada ABD dahil herkesin sağduyulu olması gerekmektedir. Filistinlilere karşı yapılan bu katliam siyaseti binlerce insanın ölümüne sebep oldu. İsrail ve Netanyahu katliam siyasetini sürdürüyor. İsrail Şam'da bir diplomatik temsilcilik vurdu. Buradaki İranlılar hayatını kaybetti. Saldıran devlet İsrail olunca iki yüzlü bir şekilde herkes suskun kaldı. Olayı geriye sardığımızda bunun arkasında Netanyahu ve ekibinin katliam siyaseti olduğunu ifade etmek gerekir. Bugün ABD dahil İran'a dahil ambargolar koyacaklarını söylediler.
17.04.2024 Haberler
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.
17.04.2024 Dünya
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
Hatay'da ortaya çıktı! Bulduğu Bizans dönemine ait sikkeleri teslim etti
Hatay'da ortaya çıktı! Bulduğu Bizans dönemine ait sikkeleri teslim etti Hatay'ın Antakya ilçesinde bir vatandaş Bizans dönemine ait sikkeleri Müze Müdürlüğü görevlilerine bildirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Gazze'de 10 binden fazla kadın hayatını kaybetti! 'Neredeyse hiç yiyecekleri yok'
Gazze'de 10 binden fazla kadın hayatını kaybetti! 'Neredeyse hiç yiyecekleri yok' Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirtti.
16.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hayatını Kaybetti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.