Hayvan

Hayvan

Son dakika Hayvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hayvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hayvan haber sayfamızda...

Hayvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.657 hayvan haberi bulunmuştur.
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış Farklı göz renkleri, bembeyaz tüyleriyle ünü ülke sınırlarını aşan Van kedileri, koruma altında oldukları Van Kedi Villası’nda özenle bakılıyor.
23.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Çanakkale'deki savaşın acımasız yüzü: 'Topuk kıranlar'
Çanakkale'deki savaşın acımasız yüzü: 'Topuk kıranlar' Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz ve Fransızlar tarafından Osmanlı askerlerinin cepheye ulaşacakları yollara havadan atılan ve savaş hilesi olarak nitelendirilen 3 ayaklı sivri uçlu topuk patlatanlar, savaşın acımasızlığını gözler önüne seriyor.
22.04.2024 Haberler
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz ve Fransızlar tarafından Osmanlı askerlerinin cepheye ulaşacakları yollara havadan atılan ve savaş hilesi olarak nitelendirilen 3 ayaklı sivri uçlu topuk patlatanlar, savaşın acımasızlığını gözler önüne seriyor.
22.04.2024 Gündem
Havalar ısındı, konteyner kentlerde sorunlar arttı! 'Yılanlar ve fareler etrafımızda dolaşıyor'
Havalar ısındı, konteyner kentlerde sorunlar arttı! 'Yılanlar ve fareler etrafımızda dolaşıyor' Hatay’da hava sıcaklığının artması ile haşere, sinek ve sürüngen sıkıntısı baş gösterdi. Konteynerlerde sinek ve böcek sayısı artarken, yapılan çalışmaların yetersiz olduğu öne sürüldü. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gelecek hafta kapsamlı bir ilaçlama yapacağı belirtildi.
21.04.2024 Gündem
Kara ayaklı 2 gelincik klonlandı
Kara ayaklı 2 gelincik klonlandı ABD Balık ve Vahşi Yaşam Servisi’nden bilim insanları, 1988’de alınan dondurulmuş DNA doku örneğinden nesli tükenmekte olan kara ayaklı gelincik klonladı.
20.04.2024 Dünya
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı Kırıkkale'de, nesli tükenme tehlikesi altında olan saz delicesi olarak bilinen yırtıcı kuş drone ile görüntülendi. Görüldüğü bölgede çiftçilik yapan Emre Doğan, "Bize keyifli çalışma ortamı sunuyorlar, bize arkadaşlık ediyorlar” dedi.
19.04.2024 Gündem
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar Rafine şeker ve doymuş yağ ağırlıklı beslenmenin hafızayla ilgili sorunlara yol açtığı tespit edildi. Prof. Dr. Dağ’a göre bu şekilde beslenenler 10-15 yıl yaşlanıyor, bu kişilerde hastalıklar daha erken görülüyor.
19.04.2024 Gündem
Vaşak'ın Kangal köpekleri ile imtihanı! Canını kurtarmak için ağaca tırmandı
Vaşak'ın Kangal köpekleri ile imtihanı! Canını kurtarmak için ağaca tırmandı Sivas’ın Hafik ilçesinde Kangal köpeklerinin takip ettiği nesli tükenme tehlikesindeki ‘vaşak’ ağaca çıkarak kurtuldu.
17.04.2024 Gündem
Ağrı Dağı eteklerindeki doğal yaşam böyle görüntülendi
Ağrı Dağı eteklerindeki doğal yaşam böyle görüntülendi Türkiye'nin en büyük milli parkı olan Ağrı Dağı Milli Parkı’ndaki doğal yaşam dron ile havadan görüntülendi.
16.04.2024 Haberler
Feci olay! Hakkâri’de 80 küçükbaştan 13’ü öldü
Feci olay! Hakkâri’de 80 küçükbaştan 13’ü öldü Hakkâri’de kurtların saldırdığı 80 küçükbaştan 13’ü öldü. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin inceleme yapacağı bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Çarşaflar kaç derecede yıkanmalı? Her kumaş aynı değil, işte en doğru yöntem
Çarşaflar kaç derecede yıkanmalı? Her kumaş aynı değil, işte en doğru yöntem Nevresim takımları teri, yağları, ölü deri hücrelerini, belki biraz evcil hayvan tüyünü içinde barındıran çok hızlı ve sık kirlenen ev eşyalarıdır. Böylesine kirlenen bir ürünün sık değiştirilmesi gerektiği kadar doğru şekilde de temizlenmesi çok önemli. Peki çarşaflar kaç derecede yıkanmalı?
15.04.2024 Püf Noktası
Ali Erbaş: Soykırıma uğrayan, katledilen insanların inancına bakılmaz
Ali Erbaş: Soykırıma uğrayan, katledilen insanların inancına bakılmaz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Gazze’de yaşanan soykırımı, katliamı, canavarlığı durdurmak için dünyanın insan olduğunu hatırlaması yeter” dedi.
15.04.2024 Gündem
72 yaşındaki çoban dehşeti yaşadı! 'Önce koyunlara sonra bana saldırdı'
72 yaşındaki çoban dehşeti yaşadı! 'Önce koyunlara sonra bana saldırdı' Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki kırsal bölgede başıboş bir köpek, koyunlara çobanlık yapan Mustafa Koç’a (72) saldırdı. Yanındaki çoban köpeğinin saldırgan köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Koç, baş ve boyun bölgeleri ile sol kolundan yaralandı.
14.04.2024 Haberler
72 yaşındaki çoban dehşeti yaşadı! 'Önce koyunlara sonra bana saldırdı'
72 yaşındaki çoban dehşeti yaşadı! 'Önce koyunlara sonra bana saldırdı' Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki kırsal bölgede başıboş bir köpek, koyunlara çobanlık yapan Mustafa Koç’a (72) saldırdı. Yanındaki çoban köpeğinin saldırgan köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Koç, baş ve boyun bölgeleri ile sol kolundan yaralandı.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.