Hazer Amani kimdir, kaç yaşında? Hazer Amani biyografisi
Hazer Amani kimdir, kaç yaşında? Hazer Amani biyografisi Hazer Amani, MasterChef Türkiye'de 2018 yılında jüri üyeleri arasında yer almasının ardından popülerliği yakaladı. Ünlü şef daha sonra Şarkıcı Sıla ile aşk yaşamaya başladı. Son dönemde çıkan evlilik haberlerinin ardından Hazer Amani kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Peki Hazer Amani kimdir, kaç yaşında?
1.01.2020 Gündem
Hazer Amani kimdir? Hazer Amani kaç yaşında?
Hazer Amani kimdir? Hazer Amani kaç yaşında? Ünlü şef Hazer Amani kimdir? Son dönemde şarkıcı Sıla ile olan birlikteliği ile magazin dünyasında sıkça yer alan Hazer Amani ile ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, Hazer Amani kaç yaşındadır?
31.10.2019 Gündem
Hazer Amani kimdir, kaç yaşında? Hazer Amani biyografisi
Hazer Amani kimdir, kaç yaşında? Hazer Amani biyografisi Hazer Amani, Sıla ile yaşadığı aşk ile gündemde! Yemeğe olan ilgisi ile tanınan bu konuda kariyer basamaklarını tırmanan Hazer Amani Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya giderek 3 yıl aşçılık eğitimi almıştır. Master Chef Türkiye adlı yarışma ile herkes tarafından tanınan Hazer Amani'nin kariyeri hakkında merak edilenleri sizin için derledik
8.08.2019 Gündem