Dışarıdan yemek yavaş yavaş bitiriyor! Servis kaplarının içinden bakın ne çıktı
Dışarıdan yemek yavaş yavaş bitiriyor! Servis kaplarının içinden bakın ne çıktı Son yıllarda tüm dünyada hazır gıda tüketiminde artış var. Türkiye'de de yaygınlaşan ev, iş yeri gibi noktalara 'sıcak yemek' siparişlerinde hijyenin yanı sıra ürünlerin servisinde kullanılan saklama kapları sebebiyle de uzun dönemde birçok sağlık problemi yaşanabilir.
24.02.2024 Genel Sağlık
4.950 adet hazır yemek satın alınacak
4.950 adet hazır yemek satın alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Sivas TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, 4.950 adet hazır yemek satın alacak.
6.12.2022 Ekonomi
Hazır yemek sektöründe ramazan durgunluğu
Hazır yemek sektöründe ramazan durgunluğu Günde 6 milyon kişiyi doyuran hazır yemek sektöründe ramazanın gelmesiyle durgunluk bekleniyor. Sektörde 9 lira ile 12 lira arasında değişen günlük yemek fiyatları, ramazanda menülere eklenen hurma, peynir, zeytin, pastırma gibi iftariyelikler nedeniyle 15 lirayı buluyor.
16.05.2018 Ekonomi
Enfes yemek tarifleri (Dondurucuda saklayabileceğiniz yemekler)
Enfes yemek tarifleri (Dondurucuda saklayabileceğiniz yemekler) Enfes yemek tarifleri bugün sizin için en pratik yöntemi sunuyor. Derin dondurucuda saklayabileceğiniz yemek tariflerini veren Enfes yemek tarifleri ile acil durumlarda hep hazırlıklı olacaksınız. İşte Enfes yemek tarifleri…
6.07.2021 Bilgi
Geç iftar, hazır yemekçileri endişelendirdi!
Geç iftar, hazır yemekçileri endişelendirdi! Son yıllarda hızla gelişen ve yıllık ciroları 6 milyar dolara ulaşan hazır yemek sektörü ramazanda iftar vaktinin mesai saati dışına kayması nedeniyle yüzde 60’a varan iş kaybı bekliyor.
17.02.2022 Ramazan Haberleri