Haziran

Haziran

Son dakika haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haziran haber sayfamızda...

Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115.485 haziran haberi bulunmuştur.
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı!
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı! Sporting Lizbon'un yıldızı Viktor Gyökeres, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
'ECB faiz indirimine Fed'den önce başlayabilir'
'ECB faiz indirimine Fed'den önce başlayabilir' BlackRock makro kredi araştırmaları başkanı Amanda Lynam ve makro kredi araştırmaları stratejisti Dominique Bly, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz indirimlerine ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) daha erken başlayabileceğini söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
'ECB faiz indirimini ertelememeli'
'ECB faiz indirimini ertelememeli' Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, Orta Doğu'daki gerginliğin Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) haziran ayında faiz oranlarını düşürmeye başlama planlarını etkilememesi gerektiğini söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın girişimleri sonrası Avrupa’da ilk defa bir parka belediye kararı ile “Türk” adı verilecek.
22.04.2024 Gündem
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun!
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun! Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı. Razgatlıoğlu, 9. sıradan başladığı yarışta yaptığı harika ataklarla podyumun ilk basamağında yer aldı.
21.04.2024 Motor Sporları
Suyu en ucuza kullanacağız
Suyu en ucuza kullanacağız İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin yeni dönem ikinci toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanlığında yapıldı. Tugay, “Amacımız İzmir’i en düşük su fiyatına sahip il yapmak” dedi.
20.04.2024 Ege
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi Balıkesir'de 309 gün önce evinden ayrılarak ormana yürüyüşe giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ekonomist Korhan Bergez olayı tedirginliğe yol açtı. Hayatından endişe edilen Berzeg'in başına ne geldiği muammasını korurken, olayın meydana geldiği Gönen'in Armutlu kırsal mahallesi adeta hayalet şehre döndü.
20.04.2024 Gündem
İstanbul’a yeni caz festivali
İstanbul’a yeni caz festivali Galataport İstanbul, Galataport Jazz adı altında hayata geçireceği caz etkinlikleri serisinin ilkini, Selen Beytekin’in konseriyle 30 Nisan Uluslararası Caz Günü’nde gerçekleştirecek.
20.04.2024 Kültür Sanat
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Liverpool'un yıldızını listesine dahil ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinde ilk sıraya yazıldığı aktarıldı.
19.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta!
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta! Avrupa'nın dev kulüplerinin, Lokomotiv Moskova forması giyen 19 yaşındaki Sergey Pinyaev'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı!
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı! Sevilla'nın Brezilyalı savunmacı Marcao ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.