80’lerin efsanesi geri dönüyor
80’lerin efsanesi geri dönüyor “Gölgelerin gücü adına, güç ben de artık” sözleriyle hafızalara kazınan, 1980’lerin popüler çizgi filmlerinden He-Man, çevrimiçi film platformu Netflix dizisi olarak ekrana dönmeye hazırlanıyor.
20.08.2019 Dünya
She-Ra neden She-Man'a dönüştü?
She-Ra neden She-Man'a dönüştü? Çocukluğumuzun en bomba çizgi filmleri arasında elbette He-Man ve She-Ra da vardı. Erkek çocukların idolü He-Man, kız çocuklarının idolü de She-Ra'ydı. She-Ra'nın Netflix tarafından tekrar çevrimi heyecan yaratsa da bu merak yerini hayal kırıklığına bıraktı bugünlerde. Çünkü Netflix'in yayınladığı ilk karelerde She-Ra adeta bambaşka birine dönüşmüş durumda...
20.07.2018 Ekran
'He-Man' beyazperdeye dönüyor
'He-Man' beyazperdeye dönüyor Sony Pictures, yönetmen Gary Goddard imzasıyla ilk kez 1987 yılında sinemaya uyarlanan 'Masters of the Universe' (He-Man ve Kainatın Hakimleri) filmini yeniden çekmeyi planlıyor.
4.12.2017 Cadde
Nil’den Hollywood’a taş çıkartacak, film gibi klip!
Nil’den Hollywood’a taş çıkartacak, film gibi klip! Pop müziğin başarılı ismi Nil Karaibrahimgil, “Ben Buraya Çıplak Geldim” albümündeki “He-man” şarkısı için ünlü oyuncu Birol Ünel ve Danimarkalı yakışıklı aktör Rudi Kohnke ile kamera karşısına geçti.
8.10.2012 Kültür Sanat
Seyir defteri: He-man
Seyir defteri: He-man Kim kimin ekmeğini yiyordu? He-man bir kahraman mıydı, yoksa Mattel’in reklam kampanyasına imza atmış bir çizgi aktör mü?
20.04.2012 Tatil

Benzer Haber Etiketleri