Hearthstone

Hearthstone

Son dakika Hearthstone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hearthstone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hearthstone haber sayfamızda...

Hearthstone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 hearthstone haberi bulunmuştur.
Dijital oyun severlere özel kanal: Red Bull GamerSZon
Dijital oyun severlere özel kanal: Red Bull GamerSZon Red Bull, Türkiye’de her geçen gün hızla büyüyen oyun pazarında trendleri belirlemeye oyun severlere özel YouTube kanalı ile devam ediyor. Red Bull GamerSZon, 18 Haziran itibarıyla birbirinden farklı birçok içerik ve özel programla oyun severlerle buluşuyor.
19.06.2021 E-Spor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor Red Bull M.E.O. dünyanın en iyilerini belirlemek için İstanbul’u dijital arenaya taşıdı. 28 ülkenin en başarılı mobil oyuncuları, sanal İstanbul’un tarihi noktalarında oyun heyecanını bire bir yaşadı. İki haftalık festival tadındaki etkinliğin gerçekleştiği sanal İstanbul’da, Haydarpaşa Garı, Ortaköy, Galata Kulesi, dünyanın en eski ticaret merkezlerinden olan Kapalıçarşı, Sultanahmet Meydanı da hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından evlerinin konforunda gezilebildi. Yıl boyunca açık olacak sanal İstanbul’u gezmek için RedBull.com/meo adresine girilebilir.
2.04.2021 Tatil
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’ne Türkiye damga vurdu
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’ne Türkiye damga vurdu En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’nde şampiyonlar belli oldu. Hearthstone ve PUBG MOBILE Doğu finallerinden sonra gerçekleştirilen Teamfight Tactics ve PUBG MOBILE Batı mücadelelerinde Türkiye temsilcileri zafere ulaştı. Nefes kesen Teamfight Tactics finalinde İlker ‘overrated’ Bozkurt, üç galibiyet ve 38 puan alarak mutlu sona ulaştı. Dünya Finalleri’ne Red Bull M.E.O. Türkiye şampiyonu olarak gelen Blaze Esports, rakiplerini geçerek PUBG MOBILE Batı Dünya Finali’nde kupaya uzandı. Birinciler, ödüllerini ise Türkiye’de bir ilk yaşayarak alacak. Şampiyonlara ödülleri, herhangi bir dijital varlığın eşsiz olarak tescillenmesi diye bilinen ve son dönemde bilinirliği artan NFT olarak verilecek.
31.03.2021 E-Spor
Red Bull M.E.O. için Air Drop Beşiktaş’a indi
Red Bull M.E.O. için Air Drop Beşiktaş’a indi Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. şehri oyun alanına çevirdi. Oyunseverler, Red Bull 4’lü paketlerdeki QR kodları kullanarak ulaştığı özel hazırlanmış sanal gerçeklik filtresiyle, PUGB MOBILE ile özdeşleşmiş Red Bull M.E.O. air drop kutusunu Beşiktaş’a indirdi. Ünlü yayıncı Cantuğ ‘Unlost’ Özsoy da air drop’u indirenlerden biri oldu.
27.03.2021 E-Spor
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor.
17.03.2021 E-Spor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. dünyanın en iyilerini belirlemek için İstanbul’u dijital arenaya taşıyor. 28 ülkenin en başarılı mobil oyuncuları, İstanbul’un simülasyon hale getirilmiş tarihi noktalarında oyun heyecanını bire bir yaşayacak. 13 güne yayılacak bu festival tadındaki etkinliğin gerçekleşeceği İstanbul’un simülasyonunda, Haydarpaşa Garı, Ortaköy, Galata Kulesi, dünyanın en eski ticaret merkezlerinden olan Kapalıçarşı, Sultanahmet Meydanı da hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından evlerinin konforunda gezilebilecek. Red Bull M.E.O.’ya dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
4.03.2021 Vitrin
Espor dünyasının en iyileri Dünya Finali için sanal İstanbul’da buluşuyor
Espor dünyasının en iyileri Dünya Finali için sanal İstanbul’da buluşuyor En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finali, bir ilki yaşatmak için Türkiye’ye geliyor. 13 günlük gaming festivaline ev sahipliği yapacak İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. Böylece 28 ülkenin finalistleri, İstanbul’un sanal ortama aktarılmış tarihi noktalarında şampiyonluk için mücadele edecek. Yapı Kredi Play ve Monster Notebook destekleriyle gerçekleştirilecek bu büyük heyecanı izlemek isteyen oyunseverler hem keyif dolu finalleri takip edebilecek hem de İstanbul’u evinin konforunda gezerken şehirde gerçekleştirilen organizasyonları da yeniden yaşama şansı yakalayacak.
26.02.2021 E-Spor
Red Bull M.E.O.’da Türkiye şampiyonları belli oldu
Red Bull M.E.O.’da Türkiye şampiyonları belli oldu Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Hearthstone ve TFT oyununda Türkiye şampiyonları belli oldu. Türkiye’nin her yerinden katılıma açık olan Red Bull M.E.O.’da çevrim içi finaller sonrasında ‘’Cabixo’’ Hearthstone’da, ‘’Overrated’’ ve ‘’Fujitora’’ ise TFT’de Dünya finallerinde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Red Bull M.E.O. Dünya Finali, Türkiye’nin ev sahipliğinde mart ayında gerçekleştirilecek.  Nefes kesen mücadeleye sahne olan Red Bull M.E.O. Türkiye Finalleri twitch.tv/redbulltr adresinden tekrar izlenebiliyor.
10.02.2021 E-Spor
Red Bull M. E. O. heyecanı başlıyor
Red Bull M. E. O. heyecanı başlıyor yunseverler, Red Bull 4’lü paketlerdeki QR kodları kullanarak ulaşacağı özel hazırlanmış sanal gerçeklik filtresiyle, PUBG MOBILE ile özdeşleşmiş Red Bull M.E.O. drop kutularını en yaratıcı ve eğlenceli şekilde indirmeyi hedefliyor. Her hafta en yaratıcı videoyu çeken ve belirtilen adımlarla Instagram hesabında paylaşan 3 oyunsever, sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Bu eğlenceli deneyime katılmak için gerekli adımlara dair detaylı bilgi RedBull.com/ARmeo adresinde.
19.01.2021 Kültür Sanat
World of Warcraft Shadowlands Koleksiyoncu Sürümü Detayları Açıklandı
World of Warcraft Shadowlands Koleksiyoncu Sürümü Detayları Açıklandı Blizzard Entertainment tarafından Twitch ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında dünyaca ünlü çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın yakında gelecek Shadowlands içeriklerine göz atıldı ve genişleme paketinin koleksiyoncu sürümü World of Warcraft Yönetici Yönetici Yapımcısı John Hight tarafından görücüye çıkarıldı.
9.07.2020 Oyun
E-Spor’dan 150 bin dolar kazandı
E-Spor’dan 150 bin dolar kazandı Çin’de düzenlenen E-Spor Dünya Şampiyonasında birinci olan Kaan Çekli, 150 bin dolar birincilik ödülü aldı.
1.07.2020 Futbol
VPG Türkiye, FIFA 18 ile espor dünyasında yerini almaya başladı!
VPG Türkiye, FIFA 18 ile espor dünyasında yerini almaya başladı! Espor denildiğinde aklımıza hemen League of Legends, Overwatch, Dota (2), Hearthstone ve Counter Strike Global Offensive gelir. Peki, ya FIFA?
1.07.2020 E-Spor
Hearthstone milli takım seçmeleri başladı
Hearthstone milli takım seçmeleri başladı 48 ülkenin katılacağı Hearthstone Global Games 2018 için Türkiye milli takımının seçmeleri Blizzard’ın resmi sayfası üzerinden açıldı.
1.07.2020 E-Spor
CNR Games Week İstanbul kapılarını görkemli bir törenle açtı
CNR Games Week İstanbul kapılarını görkemli bir törenle açtı Video oyunları ve teknoloji fuarı CNR Games Week İstanbul, CNR EXPO Yeşilköy'de açıldı.
1.07.2020 Diğer
Yerli oyun doludizgin
Yerli oyun doludizgin Türkiye’de 850 milyon dolar büyüklüğe ulaşan oyun sektörü, en son versiyonlarını ve teknolojilerini CNR Games Week’de görücüye çıkarıyor. Fuara yerli oyun geliştiriciler damga vuruyor.
6.06.2018 Ekonomi
ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza!
ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza! Halo ve Destiny serisinin geliştiricisi Bungie, birkaç gün önce NetEase Games ile 100 milyon dolarlık bir ortaklık imzaladı.
1.07.2020 E-Spor
Games Week İstanbul'a saatler kaldı
Games Week İstanbul'a saatler kaldı Dijital oyun dünyasının bir araya geleceği CNR Games Week İstanbul'a saatler kaldı. Games Week İstanbul, fenomen oyuncular, turnuvalar, her yaştan oyuncu ve teknoloji meraklıları, oyun stüdyoları, üniversiteler ve önde gelen oyun şirketlerini CNR Expo'da ağırlayacak.
1.07.2020 E-Spor
Asus ROG, Royal Bandits espor kulübünün teknoloji ana sponsoru oldu
Asus ROG, Royal Bandits espor kulübünün teknoloji ana sponsoru oldu Asus Republic of Gamers (ROG) markası altında Royal Bandits espor kulübünün teknoloji ana sponsoru oldu.
8.03.2018 Teknoloji
Tamamen farklı! Valve yeni oyununu duyurdu
Tamamen farklı! Valve yeni oyununu duyurdu Oyun dünyası Half Life 3, Left 4 Dead 3 veya Team Fortress 3'ü beklerken Valve tamamen farklı yeni oyununu duyurdu. Artifact adlı yeni oyun, Dota 2'yi konu alan dijital bir kart oyunu.
9.08.2017 Oyun
The Elder Scrolls: Legends artık akıllı telefonlarda da oynanabilecek
The Elder Scrolls: Legends artık akıllı telefonlarda da oynanabilecek Uzun süreden beri beklenen ve Hearhstone'a rakip olarak geliştirilen kart oyunu The Elder Scrolls: Legends, sonunda iOS ve Android için piyasaya sürüldü.
28.07.2017 Oyun
Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı Blizzard’ın oyun platformu Battle.net üzerinden erişilebilecek Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
22.05.2017 Teknoloji
2017'nin en iyi Android uygulamaları açıklandı
2017'nin en iyi Android uygulamaları açıklandı Google Play Award 2017 kapsamında bu yıla damga vuran en iyi uygulama ve oyunlar açıklandı. Etkinlik kapsamında 12 farklı uygulama ödüllerin sahibi oldu.
19.05.2017 Teknoloji
80 bin TL ödüllü turnuva!
80 bin TL ödüllü turnuva! Türkiye’nin en büyük e-spor organizasyonlarından biri olan Taiwan Excellence Gaming Cup için hazırlıklar büyük bir heyecanla devam ediyor. Operasyonu dünyanın en büyük e-spor markası olan ESL tarafından gerçekleştirilen etkinlik 13 Kasım Pazar günü, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde finalistlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şampiyona süresince kazanan ekiplere nakit 51 bin TL ödül verilecek   Tayvan’ın lider markalarının bir araya geldiği Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA)’nın ve dünyanın en büyük spor e-spor markası olan ESL tarafından organize edilen Taiwan Excellence Gaming Cup için elemeler başlıyor. 13 Kasım Pazar günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde Büyük Finali yapılacak olan turnuvada bu yıl Hearthstone oyuncuları da yarışacak. League of Legends ve Hearthstone tutkunlarının bir araya geleceği turnuva kapsamında bu yıl yaklaşık 300 bin e-spor tutkunu oyun severe erişilecek. League of Legends ve Hearthstone oyunları olmak üzere proje kapsamında 51 bin TL nakit para ödülü ve dağıtılacak hediyelerle birlikte toplam ödül 80 bin TL olacak. Şampiyonlukta birinci olan takım ise 1 hafta sürecek olan Tayvan seyahati kazanacak.
11.09.2019 Yaşam
Blizzard, Battle.net’den Vazgeçiyor
Blizzard, Battle.net’den Vazgeçiyor Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre artık çevrimiçi servislerinde Battle.net ismi kullanılmayacak ancak sistem işlemeye devam edecek.
27.09.2016 Teknoloji
Ücretsiz Kart Oyununa Yeni İçerik
Ücretsiz Kart Oyununa Yeni İçerik Dans ayakkabılarınızı giyin ve kıyafetinizin düzgün olduğundan emin olun – çünkü Doğu Krallıklarının en ateşli partisine davetlisiniz! Blizzard Entertainment, One Night in Karazhan‘ı duyurdu – bu en yeni Hearthstone Macerası oyuncuları büyülü bir deneyim için Medivh’in kulesi Karazhan’a götürüyor. Parti Windows ve Mac PC’ler; Windows, iOS, ve Android tabletler; ve iOSve Android cep telefonları için 12 Ağustos’ta […]
2.08.2016 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Hearthstone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.