Hedefim Sensin

Hedefim Sensin

Son dakika Hedefim Sensin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hedefim Sensin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hedefim Sensin haber sayfamızda...

Hedefim Sensin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 hedefim sensin haberi bulunmuştur.
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. 2018 yılında vizyona giren Hedefim Sensin beyaz perde ardından bu akşam televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi!
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi! Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yedi aylık hamile olan oyuncu, adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdi. Evlilik duyurusunda yaklaşık bir yıllık ilişkisinin ilk günlerinden de bahseden Vuslateri, "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Cadde
Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2018 yılında vizyona giren Hedefim Sensin beyaz perde ardından bu akşam televizyon izleyicileriyle buluşacak. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu sorguluyor. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
Demet Akbağ: Ata Demirer'le oynamak Icardi ile oynamak gibi!
Demet Akbağ: Ata Demirer'le oynamak Icardi ile oynamak gibi! 'Eyvah Eyvah' serisinin Firuzan'ı Demet Akbağ, birçok projede partner olduğu Ata Demirer hakkında konuştu. Usta oyuncu; Galatasaray taraftarı olan komedyenin, sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Gheorghe Hagi örneği üzerinden kendisiyle ilgili övgüsüne dikkat çeken bir cevap verdi.
7.01.2024 Cadde
Gonca Vuslateri: İbrahim Tatlıses'in evinde sinir krizi geçirdim!
Gonca Vuslateri: İbrahim Tatlıses'in evinde sinir krizi geçirdim! 'Canım Ailem', 'Yalan Dünya' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncunun, İbrahim Tatlıses'le ilgili anlattıkları dikkat çekti.
15.12.2023 Cadde
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı!
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı! 'Nefes: Yer Eksi İki' filmiyle gündemde olan İlker Aksum, altı ay önce nikâh masaına oturduğu Dilay Ekmekçioğlu ile Akmerkez'de görüntülendi. 52 yaşındaki oyuncu, "Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" sözleri hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
13.12.2023 Cadde
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi Cumhuriyet ilan edilmeden önceki günü anlatan “Son Akşam Yemeği” bu tarihi olaya mutfaktaki halk tarafından bakarken, Ulu Önder Atatürk’ün genç nesilleri ne kadar önemsediğinin altını çiziyor.
27.10.2023 Kültür Sanat
İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile'
İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile' 'Yabancı Damat', 'Çarli', '20 Dakika', 'Hedefim Sensin', '7. Koğuştaki Mucize' ve 'Ramo' gibi birçok projede yer alan İlker Aksum, ikinci evliliğini geçtiğimiz haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile nikâh masasına oturmuştu. 52 yaşındaki oyuncu, eşinin iki aylık hamile olduğunu açıkladı.
12.12.2023 Cadde
'Üniversite harcını ödemem imkansızdı'
'Üniversite harcını ödemem imkansızdı' 'Yalan Dünya' dizisinde hayat verdiği 'Vasfiye Teyze' karakteriyle hafızalarda yer eden Gonca Vuslateri, çocukluk ve üniversite dönemlerini anlatırken, doktor olma isteğinden de bahsetti.
5.10.2023 Cadde
Ata Demirer'den çöl sıcakları uyarısı! Paylaşımları gündem oldu
Ata Demirer'den çöl sıcakları uyarısı! Paylaşımları gündem oldu Afrika üzerinden gelen çöl sıcakları Türkiye'yi etkisi altına aldı. Kimi yerlerde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar çıktı. Uzmanlar zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması konusunda uyarıda bulunurken, komedyen Ata Demirer de sosyal medyda yaptığı esprili paylaşımlarla takipçilerini güldürdü.
15.07.2023 Cadde
Ata Demirer kadın taksi şoförünü paylaştı
Ata Demirer kadın taksi şoförünü paylaştı Son olarak senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Bursa Bülbülü' filmi ile gündemde olan Ata Demirer, İstanbul'da bindiği taksinin kadın şoförüyle çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından yayınladı. Ünlü komedyen, hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu dile getirdi.
22.03.2023 Cadde
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı!
Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı! 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Cadde
'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı!
'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı! 2004-2009 yılları arasında 'Volkan Sütçüoğlu' karakterine hayat verdiği 'Avrupa Yakası' dizisinden sonra tamamen sinemaya yönelen Ata Demirer; 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçti. 50 yaşındaki komedyen, "Tekrar dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
20.10.2022 Cadde
Hedefim Sensin oyuncuları kimler, nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu...
Hedefim Sensin oyuncuları kimler, nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu... Hedefim Sensin filmi bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak. Birçok isim filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kıvanç Boruönü ise filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Peki Hedefim Sensin filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?
21.09.2022 Cadde
Ne güzel abimizdin Cengiz Sezen Abi
Ne güzel abimizdin Cengiz Sezen Abi Ata Demirer’in merakla beklenen yeni filmi “Bursa Bülbülü”nün çekimleri tamamlandı.
3.08.2022 Kültür Sanat
Hedefim Sensin oyuncuları kimler? Hedefim Sensin  filmi konusu nedir?
Hedefim Sensin oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi konusu nedir? Hedefim Sensin filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 2018 yılı yapımlı filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Hedefim Sensin oyuncuları kimler, konusu nedir?
2.05.2022 Cadde
Ata Demirer kimdir, kaç yaşında? İşte Ata Demirer filmleri
Ata Demirer kimdir, kaç yaşında? İşte Ata Demirer filmleri Ata Demirer yılbaşında Ata Demirer Gazinosu ile TV'de ilk kez seyirci karşısına çıkıyor. Eğlenceli ve bol kahkahalı Ata Demirer Gazinosu izleyenlere keyifli bir yılbaşı akşamı yaşatacak. İşte Ata Demirer ile ilgili merak edilenler ve filmleri.
31.12.2021 Cadde
Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kimler? Film nerede çekildi?
Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kimler? Film nerede çekildi? Hedefim Sensin adlı komedi filmi bu akşam televizyonda seyirci ile buluşuyor. Filmi daha önce izlemeyenler şimdi "Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kimler? Film nerede çekildi?" diye soruyor.
26.11.2021 Cadde
Ata Demirer yeni filmini paylaştı: 80'lerde geçecek
Ata Demirer yeni filmini paylaştı: 80'lerde geçecek Ata Demirer, yeni filmi ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Demirer senaryosunu tamamladığı filminin çekimlerinin başlayacağını duyurdu.
4.06.2021 Cadde
Ata Demirer nereli, kimdir, kaç yaşında? Ata Demirer boyu kaç, evli mi? İşte, Ata Demirer filmleri
Ata Demirer nereli, kimdir, kaç yaşında? Ata Demirer boyu kaç, evli mi? İşte, Ata Demirer filmleri Ata Demirer hayatı sevenlerinin aradığı konulardan. Oyuncu ve müzisyen Ata Demirer kim sorusu gündemde yer alıyor. Çeşitli dizi ve filmde rol alsa da asıl çıkışını Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Volkan karakteri ile yapmıştır. Peki, Ata Demirer aslen nereli?
13.05.2021 Cadde
Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? İşte Gonca Vuslateri'nin hayatı...
Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? İşte Gonca Vuslateri'nin hayatı... Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Gonca Vuslateri'den bir kötü haber daha geldi. Yine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vuslateri üzerine kaynar su döküldüğünü açıkladı. Peki, Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında?
20.04.2021 Cadde
Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi oyuncuları ve konusu
Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi oyuncuları ve konusu Hedefim Sensin filmi, oyuncuları ile olduğu kadar konusuyla da dikkat çekiyor. Film 2018 yılında beyazperde de izleyicilerle buluştu. Sinema severler yerli komedi türündeki başarılı projelerden olan Hedefim Sensin filmi televizyon ekranlarında da ilgi görüyor. İşte, Hedefim Sensin filmi oyuncu kadrosu...
31.03.2021 Cadde
Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kim? Hedefim Sensin kaç yılında çekildi?
Hedefim Sensin konusu nedir, oyuncuları kim? Hedefim Sensin kaç yılında çekildi? Hedefim Sensin filmi sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Başarılı yerli komedi filmi Hedefim Sensin oyuncuları ve konusuyla ilgi toplayan yapımların arasında yer aldı. Hedefim Sensin filmi nerede çekildi?
5.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hedefim Sensin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.