Helder Barbosa

Helder Barbosa

Son dakika Helder Barbosa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Helder Barbosa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Helder Barbosa haber sayfamızda...

Helder Barbosa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 helder barbosa haberi bulunmuştur.
Süper Lig’de en golcü yedek kulübesi Galatasaray’da
Süper Lig’de en golcü yedek kulübesi Galatasaray’da Oyuna sonradan dahil olan 104 futbolcunun 172 gole imza attığı 2020-2021 Süper Lig sezonunda, takımlarına en fazla katkıyı 16 golle Galatasaraylı futbolcular yaptı.
18.05.2021 Galatasaray
Ruben Ribeiro: Mesut Özil'den korkmadık
Ruben Ribeiro: Mesut Özil'den korkmadık Süper Lig’in ses getiren takımı Hatayspor’un Portekizli oyuncusu Ruben Ribeiro transfer sürecini ve takımın son durumunu değerlendirdi.
6.07.2021 Hatayspor
Son dakika | Hatayspor'da Barbosa ile yollar ayrıldı
Son dakika | Hatayspor'da Barbosa ile yollar ayrıldı Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, Helder Barbosa ile yollarını ayırdığını açıkladı.
6.07.2021 Hatayspor
Hatayspor - Erzurumspor: 3 - 0
Hatayspor - Erzurumspor: 3 - 0 Süper Lig'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ertelenen 5. hafta karşılaşmasında Atakaş Hatayspor sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-0 mağlup etti.
Hes Kablo Kayserispor - Atakaş Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler kimler?
Hes Kablo Kayserispor - Atakaş Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler kimler? Süper Lig'in 8. haftasında heyecan devam ediyor. Bugün yaşanacak olan mücadeleler arasında Hes Kablo Kayserispor - Atakaş Hatayspor karşılaşması da var. Peki Hes Kablo Kayserispor - Atakaş Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler kimler? İşte nefes kesecek mücadeleyi kaçırmak istemeyenler için detaylar...
8.11.2020 Süper Lig
Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 2. haftasında yarın Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
6.07.2021 Hatayspor
Süper Lig'in yeni ekipleri 3'te 3 yaptı!
Süper Lig'in yeni ekipleri 3'te 3 yaptı! Geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'in yenilgiyle başladığı 2020-2021 sezonuna, Süper Lig'in yeni ekipleri Atakaş Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Fatih Karagümrük galibiyetle "merhaba" dedi. İlk kez 21 takımla oynanan Süper Lig'de ilk haftayı Göztepe averajla lider kapattı. Oynanan 10 maçta 30 gol atıldı ve maç başına 3 gol ortalaması yakalandı.
15.09.2020 Süper Lig
Hatayspor - Başakşehir: 2-0
Hatayspor - Başakşehir: 2-0 Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor, son şampiyon Medipol Başakşehir'i evinde 2-0 mağlup etti.
14.09.2020 Basaksehir
İşte Hatayspor'un kamp kadrosu...
İşte Hatayspor'un kamp kadrosu... Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor, sezon başı kamp kadrosunun belirlendiğini duyurdu.
4.08.2020 Süper Lig
Hatayspor: 1 - Adanaspor: 0
Hatayspor: 1 - Adanaspor: 0 TFF 1. Lig'in 16. haftasında Hatayspor, sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 1-0 mağlup etti.
1.07.2020 1.Lig
Hatayspordan forvet hattına takviye yaptı
Hatayspordan forvet hattına takviye yaptı TFF 1. Lig temsilcisi, Akhisar forması giyen Barbosa ile 2+1 yıllık ve Belçika ekibi KV Kortrijk'te oynayan Cezayir asıllı Fransız oyuncu Idir Ouali ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Hatayspor, Barbosa ve Ouali’yi kadrosuna kattı
Hatayspor, Barbosa ve Ouali’yi kadrosuna kattı Hatayspor, yeni sezon öncesi iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. Bordo-beyazlılar yeni transferler Helder Barbosa ve Idır Ouali için imza töreni düzenledi.
1.07.2020 1.Lig
Hatayspor, Barbosa ve Ouali’yi kadrosuna kattı
Hatayspor, Barbosa ve Ouali’yi kadrosuna kattı Hatayspor, yeni sezon öncesi iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. Bordo-beyazlılar yeni transferler Helder Barbosa ve Idır Ouali için imza töreni düzenledi.
5.08.2019 Futbol
Horoz’da rota Helder Barbosa
Horoz’da rota Helder Barbosa Trabzonspor’dan ayrılan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’yı kadrosuna katarak bombayı patlatan Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Denizlispor, gözünü Helder Barbosa’ya çevirdi...
25.06.2019 Ege
Denizlispor'da hedef Barbosa
Denizlispor'da hedef Barbosa Spor Toto 1. Lig'i şampiyon bitirip Süper Lig'e yükselen Yukatel Denizlispor, Trabzonspor'dan ayrılan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı kadrosuna katmıştı. Yeşil siyahlılarda yeni hedef Akhisarspor'dan Helder Barbosa...
1.07.2020 Futbol
Ali Çetin: Hedefimiz ilk 5, transferde bütçe 10 milyon euro
Ali Çetin: Hedefimiz ilk 5, transferde bütçe 10 milyon euro Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Abalı Denizlispor'un Başkanı Ali Çetin, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeni yönetimi, Süper Lig'deki hedeflerini ve transfer süreçlerini Demirören Haber Ajansı'na (DHA) değerlendirdi.
1.07.2020 Futbol
Horoz transferde atağa kalktı
Horoz transferde atağa kalktı Spor Toto Süper Lig’de 9 yıl sonra boy gösterecek Denizlispor, gözünü Akhisarsporlu futbolculara dikti...
1.06.2019 Ege
En golcü yedekler Beşiktaş'ın
En golcü yedekler Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda atılan 88 gol, oyuna sonradan dahil olan futbolculardan geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Denizlispor'dan Akhisarspor'a kanca
Denizlispor'dan Akhisarspor'a kanca Spor Toto Süper Lig'de 9 yıl sonra boy gösterecek Denizlispor, gözünü Akhisarsporlu futbolculara dikti. Süper Lig'e veda eden Akhisarspor'da görev yapan sol kanat Güray Vural ve orta saha Helder Barbosa'ya kanca atan Denizlispor transferde önemli mesafe kat etti.
Süper Lig'de kaleler 23 kez şaştı
Süper Lig'de kaleler 23 kez şaştı Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda kaleler 23 kez şaştı.
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor-Beşiktaş: 1-3
Akhisarspor-Beşiktaş: 1-3 Spor Toto Süper Lig'de 2. devrenin açılışında Beşiktaş, deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Akhisarspor'da 3 eksik
Akhisarspor'da 3 eksik Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan yeşil-siyahlı ekip, teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman koşu çalışmasıyla devam etti. Yoğun yağış altında gerçekleştirilen idman, pas çalışması ile sona erdi. Manisa ekibinde izinli olan Helder Barbosa, Miguel Lopes, Josue ve Sissoko'nun bu akşam kampa katılacağı ve yarın yapılacak idmanda takımla çalışacağı belirtildi. Akhisarspor, ikinci yarı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.
3.01.2019 Futbol
Akhisarspor'da 3 eksik!
Akhisarspor'da 3 eksik! Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'da kaleci Fatih Özürk, 2018-2019 sezonunun ilk yarısında tüm maçlarda 90 dakika mücadele etti.
Akhisarspor - Atiker Konyaspor: 0-0
Akhisarspor - Atiker Konyaspor: 0-0 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 17. hafta maçında Akhisarspor sahasında Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Benzer Haber Etiketleri

Helder Barbosa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.