Hepsi Grubu

Hepsi Grubu

Son dakika Hepsi Grubu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hepsi Grubu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hepsi Grubu haber sayfamızda...

Hepsi Grubu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.020 hepsi grubu haberi bulunmuştur.
Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor: Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz
Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor: Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan 'Hepsi' grubunun eski üyesi Cemre Kemer, ikinci kez anne olacağını açıkladı. "Hamileler toplansın" diyen Kemer, "Yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.
2.11.2023 Cadde
'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da!
'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da! Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Ünlü ismin sörf tahtasındaki eğlenceli anları, kameralara yansıdı.
26.08.2023 Cadde
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bir projemiz var
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bir projemiz var Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Nişantaşı'nda gerçekleşen bir kutlamaya katıldı. Gecenin şıkları arasında yer alan Yürük, "Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı" diyerek 'Hepsi' hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.
1.12.2022 Cadde
Gülçin Ergül'den Hepsi cevabı: Hiçbir kötülük yapmadan yokluğumu hissettirdim!
Gülçin Ergül'den Hepsi cevabı: Hiçbir kötülük yapmadan yokluğumu hissettirdim! 2000'li yılların popüler gruplarından 'Hepsi' ile adını duyuran daha sonra bireysel olarak müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybettikten sonra zor günler geçirmişti. Bu süreçte müziğin kendisine iyi geldiğini söyleyen ünlü isim, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 36 yaşındaki şarkıcı, gruptan ayrıldığı süreci ve sonrasını anlattı.
28.09.2022 Cadde
Gülçin Ergül'den 'Hepsi' cevabı!
Gülçin Ergül'den 'Hepsi' cevabı! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra zor günler geçiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olarak, "Google'da ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum" demişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı; bu sözlerini açıklarken; Hepsi grubundan arkadaşı Yasemin Yürük'ün '20'inci yıl konseri' fikriyle ilgili de konuştu.
17.09.2022 Cadde
Gülçin Ergül: Bazen elinizden sadece bir şarkı yapmak gelir!
Gülçin Ergül: Bazen elinizden sadece bir şarkı yapmak gelir! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra zor günler geçiren ünlü isim, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Ergül, kaza günü ve sonrasında yaşadıklarından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.
10.09.2022 Cadde
Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük ortaklığı 'Düştüm Gülüşüne' bu yazın kaynayan hit'i oldu
Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük ortaklığı 'Düştüm Gülüşüne' bu yazın kaynayan hit'i oldu Hepsi grubuyla tanıdığımız Yasemin Yürük, sürprizler ötesi bir projeyle karşımızda. Müzisyen Selami Bilgiç ile 'Düştüm Gülüşüne' adlı bir ortaklığa imza atan Yasemin Yürük eğer Hepsi dönemindeki gibi müziği hayatının önceliği haline getirirse Türkçe pop'a trend pop hit'leri kazandırabilir...
1.09.2022 Müzik
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Formda halleri dikkat çekti
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Formda halleri dikkat çekti Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran dağılan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da görüntülenirken; usta oyuncu Asuman Dabak da soluğu Çeşme'de aldı.
22.08.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Karışık çaldı Yaşar İpek, Bodrum Varyete’de sahne aldı...
22.08.2022 Cadde
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Herkesin hayat akışı başka bir noktada
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Herkesin hayat akışı başka bir noktada Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, uzun bir aradan sonra müzik sektörüne geri döndü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü isim, ayaküstü muhabirlerle konuştu. Yeni şarkısından ve Hepsi grubundan bahseden şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.08.2022 Cadde
‘İddialı dönüş yapmadım’
‘İddialı dönüş yapmadım’ Dağılan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük, 10 yıl aradan sonra ‘Düştüm Gülüşüne’ parçasıyla sektöre dönüş yaptı.
10.08.2022 Cadde
Cemre Kemer'den mutlu aile pozu
Cemre Kemer'den mutlu aile pozu Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2022 Cadde
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş!
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş! Dağılan Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Emir Medina ile Aralık 2020'de evlendi, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına aldı. 37 yaşındaki şarkıcı, anneliğin verdiği duyguları, doğumdan sonra hayatındaki değişiklikleri, Karla isminin hikayesini ve bebeğiyle geçirdiği anları anlattı.
7.05.2022 Cadde
Cemre Kemer: Bu koşturmacaya kilo mu dayanır?
Cemre Kemer: Bu koşturmacaya kilo mu dayanır? Dağılan Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Kemer, doğumdan sonra hızlı bir şekilde eski haline dönmesinin sırrını anlattı.
21.03.2022 Cadde
Gülçin Ergül psikolojik destek almaya başladı
Gülçin Ergül psikolojik destek almaya başladı Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubunun eski solisti Gülçin Ergül yaralanırken, aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise olay yerinde hayatını kaybetmişti. Ergül, acı olayın arından psikolojik destek almaya başladı.
26.12.2021 Cadde
Gülçin Ergül'ün acı günü! Sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı
Gülçin Ergül'ün acı günü! Sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tır ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül’ün (36) yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı (53), İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2021 Gündem
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tır ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül’ün yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2021 Haberler
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin taburcu oldu!
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin taburcu oldu! Balıkesir’de trafik kazasında yaralanan Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül, tedavi gördüğü Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde doktorlar tarafından yapılan kontrollerinin ardından taburcu oldu. Tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkan Ergül'ün sol el parmaklarında kırık bulunduğu ve sarılı olduğu görüldü. Öte yandan Gülçin Ergül’ün yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2021 Gündem
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül'ün eşi, sevgilisi kim, öldü mü? İşte kaza sonrası sağlık durumu
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül'ün eşi, sevgilisi kim, öldü mü? İşte kaza sonrası sağlık durumu Hepsi grubu ile adını duyuran şarkıcı Gülçin'in hayatı merak konusu. Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Sevenleri ise 'Şarkıcı Gülçin'in son durumu nasıl? Peki, Gülçin Ergül nereli, kaç yaşında? sanatçı, kazada sevgilisi  Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti.
14.12.2021 Cadde
Hepsi Grubu seneler sonra yine bir arada! Cemre Kemer’i ve bebeğini ziyaret ettiler
Hepsi Grubu seneler sonra yine bir arada! Cemre Kemer’i ve bebeğini ziyaret ettiler Bir süre önce dağılan Hepsi Grubu, yıllar sonra yine güzel bir nedenle bir araya geldi. Grubun üyelerinden Yasemin Yörük ve Eren Bakıcı, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına alan Cemre Kemer'i, evinde ziyaret etti.
30.09.2021 Cadde
Hepsi grubunun dağılma nedeni neydi?
Hepsi grubunun dağılma nedeni neydi? Bizim hiç 'Spice Girls'ümüz, 'Backstreet Boys'umuz olmadı. Aslında oldu ama uzun soluklu olmadı desek daha doğru... 'Çıtır Kızlar' ve 'Birkaç İyi Adam'a haksızlık yapmak istemiyorum. Ama bu saydığım isimlerin hiçbiri 'Hepsi' kadar ses getirmedi.
11.09.2021 Müzik
Gülçin Ergül'den ilan-ı aşk!
Gülçin Ergül'den ilan-ı aşk! Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, kariyerine solo olarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve kısa sürede sağlığına kavuşan şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
25.05.2021 Cadde
Cemre Kemer taşındı! İşte yeni manzarası
Cemre Kemer taşındı! İşte yeni manzarası Şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Hepsi Grubu'nun solistlerinden Cemre Kemer, doğum öncesi yeni ev telaşı yaşadı. Çok sevdiği dairesinden kızının daha geniş ve güzel bir odası olması için çok sevdiği evinden vazgeçmişti. Boğaz manzaralı apartman dairesine taşınan 36 yaşındaki şarkıcı, yeni evinin manzarasını paylaşmayı ihmal etmedi.
14.05.2021 Cadde
Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı!
Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı! Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı.
12.03.2021 Cadde
Cemre Kemer: Zeytin yutmuş bir kürdan yolunda ilerliyorum!
Cemre Kemer: Zeytin yutmuş bir kürdan yolunda ilerliyorum! Hepsi grubu, Gülçin Ergül’ün ayrılmasıyla hayatlarına üç kişi olarak devam etti. Şimdilerde kendilerine farklı yollar çizen gruptan Cemre Kemer, Sabah gazetesine samimi açıklamalarda bulundu. Kemer, şöhret yıllarından özel hayatına kadar bilinmeyenlerini anlattı.
5.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hepsi Grubu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.