Her Şey Dahil

Her Şey Dahil

Son dakika Her Şey Dahil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Her Şey Dahil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Her Şey Dahil haber sayfamızda...

Her Şey Dahil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.287 her şey dahil haberi bulunmuştur.
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Antalya’da 1 ay lüks otel İngiltere’de kiradan ucuz
Antalya’da 1 ay lüks otel İngiltere’de kiradan ucuz Antalya’da 5 yıldızlı bir otele yerleşen İngiliz Josh Kerr, “Manchester’da kiram, faturalarım ve vergilerim ayda 951 sterline geliyor, 5 yıldızlı bir tesiste yaşamaksa aslında 7 sterlin daha ucuz. Üstelik bu fiyata her şey dahil” diyor.
21.02.2024 Ekonomi
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
5 yıldızlı sınav kampı turizmi! 7 bin liraya kadar günlük ücret...
5 yıldızlı sınav kampı turizmi! 7 bin liraya kadar günlük ücret... Öğrencilerin sınavlara hazırlığı tatillerde de sürüyor. Bazı okullar, 5 yıldızlı otellerde ‘Her şey dahil sınav kampı’ düzenliyor. Saatlerce soru çözen öğrenciler, ders aralarında eğleniyor. Sınav kampı ücretleri günlük 1500- 7000 TL arası.
26.01.2024 Eğitim
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Antalya ve Dalaman İngilizlerin gözdesi
Antalya ve Dalaman İngilizlerin gözdesi “On The Beach” adlı seyahat firmasının açıkladığı 2024 raporuna göre, İngiliz turistlerin kış tatili için tercih ettiği 10 yer arasında Türkiye’den de isimler bulunuyor.
14.01.2024 Gündem
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'ya kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.
12.01.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy'dan turizm geliri hedefi yorumu: Emin adımlarla yürüyoruz
Bakan Ersoy'dan turizm geliri hedefi yorumu: Emin adımlarla yürüyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye genelinde 56,5 milyon ziyaretçi sayısı ile rekorla kapatmak istiyoruz. Türkiye global birçok istikrarsızlığa, çevresindeki olumsuz gelişmelere rağmen koyduğu hedeflere yürümeye devam ediyor. Rekorlar kırarak ziyaretçi sayısı ve gelirini arttırarak 100 milyar dolarlık turizm geliri hedefine emin adımlarla yürüyoruz" şeklinde konuştu
6.01.2024 Ekonomi
Yılbaşı gecesi el yakıyor!
Yılbaşı gecesi el yakıyor! Yılbaşı gecesi ünlü bir ismi sahnede izlemenin bedeli 6 bin liradan başlarken, isteklere göre bu rakam on binlerce lirayı bulabilecek.
24.12.2023 Cadde
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor 1 Ocak Pazartesi’nin de eklenmesiyle 3 günü bulan yılbaşı tatili, şehirden bunalanları hareketlendirdi. Bu dönemde sanatçılı ve gala programı olan otellere talep artarken, yurtdışı turlarının yanı sıra termal otellere de ilgi devam ediyor.
13.12.2023 Ekonomi
YENİ EHLİYET FİYATLARI 2024 🚗 A - B Sınıfı Ehliyet harçları fiyatları, trafik cezaları 2024 ne kadar olacak? Her şey dahil ehliyet fiyatları ve trafik cezaları yeni yılda toplam kaç para olacak? İşte harçlar
YENİ EHLİYET FİYATLARI 2024 🚗 A - B Sınıfı Ehliyet harçları fiyatları, trafik cezaları 2024 ne kadar olacak? Her şey dahil ehliyet fiyatları ve trafik cezaları yeni yılda toplam kaç para olacak? İşte harçlar 2024 Yılına girmemize ramak kala ehliyet fiyatları gündeme geldi. Araba kullanmak isteyenler, ehliyet fiyatları 2024 ne kadar olacak öğrenmek istiyor. Her şey dahil ehliyet fiyatları için günden güne merak büyüyor. Peki yeni yılda trafik cezaları ne kadar olacak? İşte 2024 trafik cezaları, ehliyet harçları hakkında bilinmesi gerekenler...
21.11.2023 Bilgi Rehberi
'Her şey dahil'i çok yanlış anladılar! Çantalardan çıkanlar herkesi şok etti
'Her şey dahil'i çok yanlış anladılar! Çantalardan çıkanlar herkesi şok etti Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı bir otelden ayrılmak üzere olan Rus turist ailesinin valizinden çıkanlar şoke etti.
20.11.2023 Gündem
Alanya'da tatil yapan turist ailenin çantasından çıkanlar şoke etti!
Alanya'da tatil yapan turist ailenin çantasından çıkanlar şoke etti! Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turist ailenin bavullarından otele ait çok sayıda ürün çıktı.
18.11.2023 Haberler
Alanya'da tatil yapan turist ailenin çantasından çıkanlar şoke etti!
Alanya'da tatil yapan turist ailenin çantasından çıkanlar şoke etti! Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turist ailenin bavullarından otele ait çok sayıda ürün çıktı.
18.11.2023 Gündem
‘Sorumlu turizm’ atağı...
‘Sorumlu turizm’ atağı... Yeni dönemde çevreye duyarlı, su ve atık yönetiminde ‘sorumlu turizm’ için çalışmalar yürütülecek.
20.10.2023 Ekonomi
Bodrum'da 'sarı yaz'
Bodrum'da 'sarı yaz' Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da 'sarı yaz' olarak adlandırılan ekim ayında, otellerdeki doluluk oranı yüzde 70'in üzerine ulaştı.
11.10.2023 Gündem
Golf turizminde büyük oynamak
Golf turizminde büyük oynamak Belek, 17 golf sahası ve 50 beş yıldızlı lüks oteliyle yılda 120 bin golf oyuncusu ağırlıyor. Golf turistleri 400 milyon euro'ya yakın gelir bırakıyor. Turizm hedeflerine hızlı ulaşmak için bu rakamları yukarı çekmek mümkün...
9.10.2023 Milliyet Executive
‘Türkiye’ sağlıkta yurt dışı atağında
‘Türkiye’ sağlıkta yurt dışı atağında Türkiye’nin sağlık turizminde öne çıktığını anlatan Sağlık Yatırımcıları Derneği (SAĞDER) Başkanı İhsan Şahin, Türkiye’deki sağlık sektörü yatırımcılarının 25 ülkede hastane ve medikal tesis kurma potansiyeli olduğunu söyledi.
30.09.2023 Ekonomi
Turkish Airlines World Cup Turnuvası'nda büyük heyecan! İşte kazananlar
Turkish Airlines World Cup Turnuvası'nda büyük heyecan! İşte kazananlar Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde yapıldı. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Golf
Tektaş değil, Adana burması! 'Bin dolarlık yüzüğe yazık'
Tektaş değil, Adana burması! 'Bin dolarlık yüzüğe yazık' Geçtiğimiz ocak ayında verdiği röportajda "Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede" diyen Gonca Vuslateri, Cihangir'de görüntülendi. Parmağındaki alyans dikkatlerden kaçmayan oyuncu, merak konusu olan yüzüğü açıklarken, "Kimseye ümit vermek istemem" sözleriyle adından söz ettirdi.
6.09.2023 Cadde
Türkiye ‘gastronomi’ turizmi atağına kalktı
Türkiye ‘gastronomi’ turizmi atağına kalktı Katma değerli alternatif turizm alanları arasında giderek önem kazanan gastronomi turizmi için Türk turizmcileri atağa kalktı. Hedef, gastronomi turizminden mevcutta elde edilen 5.1 milyar dolarlık geliri yıl sonuna kadar 15 milyar dolara taşımak. Her şey dahil otellerde de kent mutfaklarının sayısı arttırılacak.
17.08.2023 Ekonomi
Rus ve Ukraynalı kadınlar, kuaförler ile güzellik salonlarının işini artırdı
Rus ve Ukraynalı kadınlar, kuaförler ile güzellik salonlarının işini artırdı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Ekonomi
İstanbul ve Bodrum’daki kahvaltı fiyatları cep yakıyor!
İstanbul ve Bodrum’daki kahvaltı fiyatları cep yakıyor! Bodrum’da dört kişilik kahvaltı asgari ücrete yaklaşırken, İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nda ise bu fiyat 15 bin 400 liraya kadar yükseliyor.
4.08.2023 Yaşam
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi Kayıt dışı kiralanan günlük evler, otellerde doluluk oranını azalttı. Sektör temsilcileri günlük kiralık evlerinde otellerle aynı vergi sistemine tabi olmasını ve bu evlerin denetlenmesini istiyor.
3.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Her Şey Dahil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.