Hera

Hera

Son dakika Hera haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hera gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hera haber sayfamızda...

Hera

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 410 hera haberi bulunmuştur.
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık'
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık' Ünlü aranjör ve DJ Ozan Doğulu, geçtiğimiz gün üç kızıyla birlikte Etiler'de kameralara yansıdı. 33 yaşındaki Hera Aslan ile aşk yaşayan Doğulu, bu sefer gününü sadece kızlarına ayırdığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Olaylı şekilde boşanan eski eşler yıllar sonra bir arada!
Olaylı şekilde boşanan eski eşler yıllar sonra bir arada! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Ahmet Bayer ile Sinem Yıldırım, 2009 yılında evliliklerini olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. İkili, yıllar sonra ilk kez birlikte objektiflere yansıdı.
28.10.2023 Cadde
ÖLÜMCÜL MAKİNELER OYUNCULARI 📽 Ölümcül Makineler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
ÖLÜMCÜL MAKİNELER OYUNCULARI 📽 Ölümcül Makineler filmi konusu ve oyuncu kadrosu... Yabancı sinema filmi Ölümcül Makineler, televizyon ekranlarında film severlerle buluşuyor. Filmin kadrosunda Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving yer alıyor. Macera ve aksiyon türündeki film Ölümcül Makineler oyuncu kadrosunda kimler var?
26.10.2023 Cadde
Hera İsminin Anlamı Nedir? Hera Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Hera İsminin Anlamı Nedir? Hera Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Pek çok farklı filme de konu olan ve mitolojik yanı bulunan en güzel isimlerden biri olarak Hera öne çıkıyor. Kız çocukları için kullanılan bu güzel isim, son dönemlerde oldukça fazla tercih ediliyor. Peki, Hera isminin anlamı nedir? Hera ne demek, hangi anlama gelir? İşte bu konuda merak edilenler.
25.09.2023 Eğitim
Nysalı Dionysos
Nysalı Dionysos Mitolojide şarap tanrısı Dionysos, Nysa’daki Nympheler tarafından büyütülmüştür. Dionysos’un şarabı bulduğu yer de bu perilerin onu büyüttüğü yer olan Nysa Dağı’dır.
23.07.2023 Arkeoloji
Ve sahne tekrar Nysa’nın
Ve sahne tekrar Nysa’nın Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki Nysa Antik Kenti’nin tiyatrosunda, önümüzde uzanan kentin tarih sahnesindeki yolculuğunu seyredeceğiz. Tarihi M.Ö. 3. yüzyıldan 12-13. yüzyıla kadar uzanan Nysa’da bebek Dionysos’un büyütülmesine, Persephone’nin yeraltına kaçırılmasına tanıklık edeceğiz. Köprülerinden kütüphanesine, gözümüzün görebildiği her noktasında, tarihin, kalabalık bir oyuncu kadrosu ile sahne aldığı Nysa’nın arkeolojik araştırmalarla yeniden canlanarak binlerce yıllık oyunun son perdesinde karşımıza tekrar “eğitim ve kültür kenti” olarak çıkışını izleyeceğiz.
23.07.2023 Arkeoloji
Portre büstle samimi bir sohbet
Portre büstle samimi bir sohbet Sayın “private portre büst”, 1700 yıldır yatıyorsunuz, kalkın artık. Yeni dünyanıza hoş geldiniz, yeniden doğdunuz işte. Kısa süre sonra dünya sizi tanıdı. Siz artık Mersin doğumlu bir Roma yurttaşısınız. Dünya biliyor, tanıyor sizin portrenizin mükemmel işçiliğini.
19.06.2023 Arkeoloji
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu açıklaması: Beni asla kırmıyor!
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu açıklaması: Beni asla kırmıyor! Hera Aslan (32), şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündemine geliyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Cadde
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Cadde
‘Evde benim sözüm geçer’
‘Evde benim sözüm geçer’ Hera Aslan, sevgilisi Ozan Doğulu’nun “Yeterince çocuğumuz var” açıklamasına, “Evde de benim sözüm geçer. Dört erkek çocuk istiyorum” dedi.
20.05.2023 Cadde
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon’da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzon’dan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Hera Aslan: Ozan'ı şarkılarımla duygulandırıyorum
Hera Aslan: Ozan'ı şarkılarımla duygulandırıyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bulunan Muamma Plus adlı mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Cadde
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti Aranjör ve DJ Ozan Doğulu, önceki akşam kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hera Aslan (32) ile Ankara'da bir mekanın açılışında sahne aldı. 2018 yılında boşandığı Ece Hanım ile evliliğinden Arya, Lila ve Elya adında üç kızı olan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı Hera da bu soruya kayıtsız kalmadı.
29.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nişanlandılar Eda Ece, milli basketbolcu Buğrahan Tuncer’le evliliğe ilk adımı attı...
29.04.2023 Cadde
Çocuklarla resim yaptılar
Çocuklarla resim yaptılar Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras, ÇOHAV (Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı) organizasyonuyla Hatay’a gitti.
13.03.2023 Cadde
2.5 saatte bina dayanıklılık testi
2.5 saatte bina dayanıklılık testi 42 binden fazla cana mal olan depremlerden sonra 76 bin İstanbullu binalarının sağlamlığını ölçtürmek için İBB’ye başvurdu. Dün 5 kişilik ekiple Bakırköy’de yapılan ilk incelemede röntgen cihazıyla demir sayısı ölçülen kolonlardan örnekler alındı.
24.02.2023 Gündem
Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama
Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama Yılbaşı etkinliğine katılan aranjör Ozan Doğulu (51) ile dört yıldır birlikte olduğu şarkıcı Hera Aslan’ın (32), yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Doğulu'dan uzun olan Hera, yüksek topuk tercih edince, sevgilisiyle arasındaki fark da açılmıştı. Doğum günü partilerini birleştiren çiftten Ozan Doğulu, "Aşık olmanın boy ile alakası var mı?" dedi.
17.01.2023 Cadde
Doğulu’dan sert eleştiri!
Doğulu’dan sert eleştiri! Ozan Doğulu, sevgilisi Hera’yla doğum günlerini ortak partide kutladı. Aranjör, Hera’yla aralarındaki boy farkının çok konuşulmasını sert bir dille eleştirdi.
17.01.2023 Cadde
Hera’yı unutmadılar
Hera’yı unutmadılar Uşak’ta İslice Mahallesi, Polis Sokak üzerinde bir apartmanın ikinci katında bulunan bir dairede henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı.
26.12.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Hera ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.