Here

Here

Son dakika here haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan here gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan here haber sayfamızda...

Here

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 857 here haberi bulunmuştur.
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’ Radyosundan sokağa yayılan Pink Floyd melodisiyle hafızalara kazınan Antakyalı Mehmet Serkan Sincan, “Arsuz’a yerleşmiş olsaydım hikâyemi bitirmiş olacaktım. Kaleyi terk etmiş olacaktım. İyi ki gitmemişim,” diyor.
3.02.2024 Pazar
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Son dakika: Ve açıklandı... NASA'dan 36 sayfalık UFO raporu!
Son dakika: Ve açıklandı... NASA'dan 36 sayfalık UFO raporu! ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), 'tanımlanamayan uçan cisim'lere (UFO) dair 36 sayfalık raporunu paylaştı. Öte yandan NASA çalışmaların devam edeceğini açıklayarak bir UFO araştırması direktörü atadığını duyurdu.
14.09.2023 Dünya
MİT'ten nefes kesen takip! Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT'ten nefes kesen takip! Celal Birdal etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler devam ederken son haber Irak'ın kuzeyinden geldi. MİT'in nefes kesen takibiyle sözde üst düzey bir teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
16.08.2023 Haberler
MİT'ten nefes kesen takip! Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT'ten nefes kesen takip! Celal Birdal etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler devam ederken son haber Irak'ın kuzeyinden geldi. MİT'in nefes kesen takibiyle sözde üst düzey bir teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
16.08.2023 Gündem
Polonya'da Wagner'e darbe! İki kişi tutuklandı
Polonya'da Wagner'e darbe! İki kişi tutuklandı Polonya'da Wagner grubunun propagandasını yaptıkları için gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14.08.2023 Dünya
Fabrizio Romano'nun kariyerinde Mauro Icardi etkisi! Hayran olduğu kulübü açıkladı
Fabrizio Romano'nun kariyerinde Mauro Icardi etkisi! Hayran olduğu kulübü açıkladı Fabrizio Romano için her şey, Mauro Icardi’nin La Masia’dan Sampdoria’ya gidişiyle başladı. Arjantinli futbolcunun Inter’e transfer haberini altı ay öncesinden vererek ise ismini dünyaya duyurdu, milyarlarca dolarlık transfer pazarında bugün bir aktör haline geldi.
6.08.2023 Futbol
Sesleri gören deha
Sesleri gören deha Sinema tarihinin unutulmaz film müziği bestecisi Ennio Morricone’yi kaybedeli üç sene oldu. “Ennio” onun hayatına ve eserlerine ışık tutan, etkileyici bir belgesel.
25.06.2023 Kültür Sanat
60 milyon sterline yeni anlaşma yaptı
60 milyon sterline yeni anlaşma yaptı İngiliz oyuncu ve yazar Phoebe Waller-Bridge 2019 yılında Amazon şirketiyle proje geliştirmek, yazmak ve oynamak üzere 60 milyon sterlin değerinde üç yıllık bir anlaşma imzalamıştı.
15.04.2023 Dünya
Here: Trende yolculuk yaparken yeşili görmek, 'Burada'ki tüm mesele bu!
Here: Trende yolculuk yaparken yeşili görmek, 'Burada'ki tüm mesele bu! Berlinale'de 'Encounters' kategorisinin 'En İyi'si seçilen 'Here' ya da Türkiye'deki adıyla 'Burada' iki farklı karakteri bir araya getirerek gösterişli bir doğa övgüsüyle baş başa bırakıyor izleyiciyi. Daha da önemlisi 'Burada'ki tüm meselenin aslında trende yolculuk yaparken yeşili görmek, doğaya sarılmak olduğunu tüm sakinliğiyle ve gösterişsiz ihtişamıyla izleyiciye hatırlatıyor...
11.04.2023 Sanat
Neden gittik neden kaldık?
Neden gittik neden kaldık? Deprem, aileleri de böldü... Gidenler, kalanlar... Şehirden giden de çaresiz, kalan da. Ağlayan anne-babalar, ilk kez ailelerinden ayrı düşen çocuklar... Antakya Otogarı’nda her an duygu yüklü bir sahneye dönüşüyor. Gidenler neden gidiyor, kalanlar neden kalıyor? İşte yanıtları
5.03.2023 Pazar
COP27 sonuçları umudu koruyor
COP27 sonuçları umudu koruyor Yenilenebilir Enerji Araştırmaları Derneği (YENADER) Genel Sekreteri Doç. Dr. Füsun Tut Haklıdır, “Ciddi küresel zorlukların gölgesinde gerçekleştirilen taraflar konferansı, iklim aktivistleri tarafından dikkat ve endişeyle izlenmekte. Konferansın ana hedeflerinden biri olan küresel emisyon azaltımında, henüz büyük bir değişim olmadığı, ciddi bir küresel bir emisyon düşümüne henüz rastlanmadığı dile getirildi.” dedi.
1.12.2022 Milliyet Enerji
Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump evlendi! 'Onunla ilgilensen iyi olur'
Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump evlendi! 'Onunla ilgilensen iyi olur' 45'inci ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kızı Tiffany Trump, önceki akşam iş insanı Michael Boulos ile nikah masasına oturdu. Düğünde kızıyla dans ederken damadını kızıyla ilgilenmesi için uyaran Trump, mutlu çift için yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti. Eski başkanın diğer kızı Ivanka Trump ve eşi Melania Trump da düğüne katılırken; Tiffany tercih ettiği iki farklı gelinlikle tüm bakışları üzerinde topladı.
15.11.2022 Cadde
“Amacımız sürdürülebilirliği kurumumuzun her faaliyetine entegre etmek”
“Amacımız sürdürülebilirliği kurumumuzun her faaliyetine entegre etmek” “Küresel ısınma ve giderek azalan doğal kaynaklar günümüzün en önemli sorunlarından biri. “Sürdürülebilirlik” kavramı; daha yaşanabilir bir dünya için kaynakların israf edilmeden kullanılmasını, çevrenin korumasını ve sağlıklı bir toplumu hedefliyor. Tüm sektörlerde olduğu gibi sürdürülebilirlik sağlık alanında da öncelikli konular arasında yer alıyor.
10.11.2022 Advertorial
TV şovu nedeniyle partisinden atıldı
TV şovu nedeniyle partisinden atıldı Aşk skandalıyla ünlü İngiltere’nin eski sağlık bakanı Matt Hancock’un (44) Muhafazakâr Parti üyeliği, bir televizyon şovuna katılmak için yaptığı anlaşma nedeniyle askıya alındı.
3.11.2022 Dünya
Eski eşten dost olur mu?
Eski eşten dost olur mu? “Ticket to Paradise/Cennete Bilet”te başrolleri paylaşan ve sinemada beşinci kez bir araya gelen Julia Roberts ile George Clooney, kızlarının evlilik kararını değiştirmek için güç birliği yapan eski karı-kocaya hayat veriyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
‘Aynı heyecanı yaşıyorum’
‘Aynı heyecanı yaşıyorum’ Buray, önceki akşam Kerkisolfej’in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.
20.08.2022 Cadde
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Akalay sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuştu. Oyuncu, İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Çelikkol hakkında da "Arkadaşım" açıklamasını yaptı.
18.08.2022 Cadde
Los Angeles, 2024'te sandık başına gidiyor
Los Angeles, 2024'te sandık başına gidiyor ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles'ta evsizlik sorunu için çarpıcı bir çözüm düşünülüyor.
9.08.2022 Dünya
Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'dan yeni fotoğraf
Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'dan yeni fotoğraf Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da birlikte tatil yapan yakın dostlardan yeni kare geldi.
26.07.2022 Cadde
‘Girişim dostu’ platform kuruldu
‘Girişim dostu’ platform kuruldu Anadolu Efes, Arçelik, Enerjisa Enerji, Ford Otosan, Migros, Tüpraş, Türk Hava Yolları, Türkiye İş Bankası ve Yeni Nesil Kafası kurum-startup iş birliklerinin katma değerine dikkat çekmek ve iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmak için ‘Here2Next’ platformunu kurdu ve ‘’Girişim Dostu Kurum Manifestosu”nu yayımladı.
24.07.2022 Ekonomi
En büyük ikinci 'tahıl ambarı'nda kuraklık endişesi
En büyük ikinci 'tahıl ambarı'nda kuraklık endişesi Türkiye'nin Konya'dan sonra en büyük 'tahıl ambarı' Eskişehir'de, kuraklık endişesi yaşanıyor. Kentin son 1 aydır hiç yağış almadığını belirten Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, "Şu anda kuraklık sistemine girdik. Tarlalarımızı sulamadığımız takdirde ya da yağmurlar gelmediğinde geçen seneki gibi yüzde 40-50 verimlilikte kalırız" dedi.
27.04.2022 Ekonomi
Açık kaynak mimarlık
Açık kaynak mimarlık 21. yüzyıl teknolojileriyle yaygınlaşarak mimarlık gündemindeki yerini her geçen gün pekiştiren “açık kaynak mimarlık”, aynı zamanda farklı yönleriyle tartışma konusu oluyor. Bu sebeple, açık kaynaklar kullanılarak üretilen ya da açık kaynak olarak paylaşılan nitelikli mimari tasarımları derledik.
25.04.2022 Vitrin
Metaverse evreninde mimarlık
Metaverse evreninde mimarlık Bilgisayarlar, android ve 3D cihazlar sayesinde insan bilişinin yapay bir fiziksel ortama dahil olmasını sağlayan Metaverse dünyasına adapte olan ilk sektörler oyun, moda ve film endüstrileri oldu. Peki, çalışma hayatımızı, alışveriş yapma biçimlerimizi ve tüm yaşama şeklimizi değiştiren bu yeni evrende mimarların ve mimarlığın rolü ne olacak? Mimarlık nasıl bir dönüşüm geçirecek? Gerçek dünyanın sınırlayıcı koşullarının ortadan kalkması mimarlık için ne gibi potansiyeller sunacak? Metaverse evreni, mimarlık üretimi için kalıcı bir alternatif olabilecek mi? Yoksa geçici bir sürece işaret eden ve sınırlı bir kitlenin ilgisini çeken bir fantezi dünyası olarak mı kalacak? Mimar ve akademisyenlere sorduk…
28.03.2022 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Here ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.