Heyet

Heyet

Son dakika heyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan heyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan heyet haber sayfamızda...

Heyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.257 heyet haberi bulunmuştur.
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret!
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret! Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sivas Numune Hastanesi'ni ziyaret etti.
23.04.2024 Sivasspor
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan Baykar'a ziyaret
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan Baykar'a ziyaret Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı General El Hadji Niang ve beraberindeki heyet Baykar'a ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası "Devam eden projelerimizi değerlendirdik ve yeni projeler üzerine istişare ettik" denildi.
22.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi!
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği heyeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi.
22.04.2024 Futbol
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci ve son maçında Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet için tebrik mesajı yayımladı.
21.04.2024 Diğer
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret Türk askeri heyetinin Yunanistan 31'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiği..
21.04.2024 Gündem
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından, İran ve İsrail arasında karşılıklı misillemeler ile bölgede gerilimin arttığı bir dönemde, yarın Irak’a kritik bir ziyaret gerçekleştirecek.
21.04.2024 Gündem
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İlim medeniyetimize baktığımız zaman ‘Dini ilimler’, ‘Din dışı ilimler’ diye bir tasnif yok. Hepsi bizim için dini ilim. Yani tefsir, hadis, fıkıh, kelam, ‘Ulum-i İslamiyye’ dediğimiz o ilimler ne kadar dini ise matematik, astronomi, tıp ve benzeri tabii bilimler dediğimiz ilimler de dini ilimdir. Biz öyle düşünüyoruz. O ilimlerde zirve olmuş alimlere baktığımız zaman küçük yaşlarda hafız olduklarını görüyoruz" dedi.
20.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek, 'Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı'nı imzaladı.
18.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyet ile görüştü.
18.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi.
16.04.2024 Haberler
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Heyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.