Hilal Saral

Hilal Saral

Son dakika Hilal Saral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hilal Saral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hilal Saral haber sayfamızda...

Hilal Saral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 234 hilal saral haberi bulunmuştur.
'Aşk-ı Memnu'dan ilk kez ortaya çıkan kamera arkası görüntüsü!
'Aşk-ı Memnu'dan ilk kez ortaya çıkan kamera arkası görüntüsü! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
12.08.2023 Cadde
'Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz karakteri 'Bihter Ziyagil’in ölüm yıl dönümü unutulmadı
'Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz karakteri 'Bihter Ziyagil’in ölüm yıl dönümü unutulmadı Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın rol aldığı, yayınlandığı döneme damga vuran Kanal D dizisi 'Aşk-ı Memnu', büyük finalin üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen unutulmayan yapımlar arasında yerini koruyor.
24.06.2023 Cadde
Alişan'ın 'Aynalı Tahir' itirafı herkesi şaşırttı!
Alişan'ın 'Aynalı Tahir' itirafı herkesi şaşırttı! 1998-2002 arasında beş sezon ekranlara gelen 'Aynalı Tahir'de başrol oynayan Alişan, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu. Aynalı Tahir'in yayın hayatına başladığı günler için "O dönem ben hiçbir şeyim" diyen şarkıcının, neredeyse bir sezon boyunca diziden tek kuruş almadığı ortaya çıktı. Anlaşma sırasında Hilmi Topaloğlu'nun hiç beklenmeyen sözleri de dikkat çekti.
5.05.2023 Cadde
Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik!
Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik! 'Naim', 'Ayla', 'Müslüm', 'Çiçero' gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile mutlu bir eviliği olan oyuncu Sinem Uslu, bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk için kan bağışı istedi. Instagram hesabından annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü isim, 'Dualarınızı eksik etmeyin' dedi.
24.08.2022 Cadde
Civan Canova sağlık durumunu bu sözlerle açıkladı! Civan Canova kimdir kaç yaşında? Film ve dizileri...
Civan Canova sağlık durumunu bu sözlerle açıkladı! Civan Canova kimdir kaç yaşında? Film ve dizileri... Civan Canova, sosyal medya hesabından yaptığı sağlık durumuna ilişkin paylaşımın ardından merak edilen isimler arasında yer aldı. Son olarak Üç Kuruş dizisinde Oktay Çaka karakterine hayat veren Civan Canova yaşadığı sağlık sorununa ilişkin sevenlerine bilgi verdi. Peki Civan Canova kimdir sağlık durumu nasıl?
5.08.2022 Bilgi Rehberi
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2022 Cadde
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor Altı yıl önce dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (45), birkaç gün önce ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Etiler'de görüntülenen Özge Özpirinçci, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ünlü çiftin oğulları Kurt Efe hakkında konuştu.
20.04.2022 Cadde
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evelenen Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (45), önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne va baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe dünyaya geldi
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe dünyaya geldi 2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe bu sabah doğdu. Hamilelik pozları ile sosyal medyada gündem olan stil danışmanı ile oyuncu, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Son dakika haberine göre; altın saçlı dünyaya gelen Kurt Efe'nin doğumuna ünlü oyuncu Tatlıtuğ da girdi. Tatlıtuğ, doğumun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık" açıklamasını yaptı.
16.04.2022 Cadde
Başak Dizer'den doğuma günler kala karnı burnunda pozlar!
Başak Dizer'den doğuma günler kala karnı burnunda pozlar! 2016 yılında Paris'te dünyaevine girdiği Kıvanç Tatlıtuğ ile çocuklarına Kurt Efe ismini verecek olan tasarımcı Başak Dizer, karnı burnunda pozlarını paylaştı. 8,5 aylık hamile olan Başak Dizer'e beğeni ve yorum yağdı.
14.04.2022 Cadde
Başak Dizer: İyiyim ve heyecanlıyız
Başak Dizer: İyiyim ve heyecanlıyız Doğumuna günler kalan Başar Dizer, önceki gün Yeniköy'deydi. 2016 yılında Paris'te dünyaevine girdiği Kıvanç Tatlıtuğ ile çocuklarına Kurt Efe ismini verecek olan tasarımcı, sosyal medyada gündem olan karnı burnunda fotoğrafı ve sağlık durumu hakkında konuştu.
14.04.2022 Cadde
Hazal Kaya'dan 'Aşk-ı Memnu' paylaşımı
Hazal Kaya'dan 'Aşk-ı Memnu' paylaşımı Kanal D'de 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve halen tekrarları bile büyük ilgiyle izlenen 'Aşk-ı Memnu' dizisinin daha önce görülmemiş bir fotoğrafı, dün paylaşılmıştı. Hazal Kaya'dan fotoğrafa yanıt geldi.
13.05.2021 Cadde
Sefirin Kızı Nare diziden ayrıldı mı, öldü mü? Nare Sefirin Kızı dizisinde neden ayrıldı?
Sefirin Kızı Nare diziden ayrıldı mı, öldü mü? Nare Sefirin Kızı dizisinde neden ayrıldı? Sefirin Kızı dizisi oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagün diziden ayrıldı mı sorusu da en çok araştırılanlar arasında bulunuyor. Neslihan Atagün hastalığı nedir? Sefirin Kızı oyuncu kadrosu araştırılıyor. Nare Sefirin Kızı'ndan çıktı mı?
25.01.2021 Cadde
Neslihan Atagül'ün hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında?
Neslihan Atagül'ün hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında? STAR TV'de ekrana gelen sefirin Kızı dizisinde başrol olarak Nare karakterine can veren Neslihan Atagül rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrıldı. Durum böyle olunca dizinin izleyici kitlesi ve ünlü oyuncunun hayranları Neslihan Atagül'ün hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? sorularını araştırmaya başladı. İşte Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında? hastalığı nedir sorularının yanıtları...
25.01.2021 Cadde
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda Başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D dizisi 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden izleyicisi ile buluşuyor.
1.12.2020 Cadde
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi?
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi? Kanal D ekranında 2010-2012 yılları arasında ekrana gelen Televizyon dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde dört adamın tecavüzüne uğrayan Fatmagül isimli genç bir kadının tecavüzcülerinden biri ile evlendirilmeye mecbur bırakılması filmde konu alınmaktadır. Fatmagül ile evlenmek isteyen Kerim aslında olayın yaşandığı gece yaşanılanlara tanık olmuştur. Yaşanan sürecin ardından Kerim'in kendisine tecavüz etmediğini ve o gece bu olaya müdahale etmediği için büyük pişmanlık duyan Kerim ve Fatmagül'ün hikayesi konu alınmaktadır.
1.12.2020 Cadde
Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah filmleri
Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah filmleri Dizi ve filmleri ile ekranların aranan yüzü olan Farah Zeynep Abdullah ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında? İşte Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı dizi ve filmler...
10.07.2020 Gündem
Her güne ünlü konuk
Her güne ünlü konuk Genç yaşında sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adından söz ettiren Yasmin Gülman, YouTube kanalı açtı.
2.05.2020 Cadde
Cansın Çekili kimdir, kaç yaşında? Cansın Çekili corona virüse mi yakalandı?
Cansın Çekili kimdir, kaç yaşında? Cansın Çekili corona virüse mi yakalandı? Cansın Çekili, sosyal medya hesabından corona virüsü yakalandığını paylaştı. Birçok dizide rol alan Cansın Çekili'nin corona virüse yakalandığı haberleri geldikten sonra oyuncunun yaşamı merak konusu oldu. Peki Cansın Çekili kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?
3.04.2020 Cadde
Aykut Cömert dostları tarafından anıldı
Aykut Cömert dostları tarafından anıldı Kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında pek çok farklı konuda ses getiren sergiler düzenleyen Aykut Cömert’in kaleme alıp çekme şansı bulamadığı senaryolar ve kreatif direktörlüğünü üstlendiği fakat tamamlayamadığı sosyal sorumluluk projesi, 5 yönetmenin yorumuyla hayat buldu.
7.02.2020 Kültür Sanat
Atasoy’a özel tebrik
Atasoy’a özel tebrik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, İstanbul Zorlu PSM’de ‘Muse’ oyunuyla dünya çapında başarılara imza atan Fadik Sevin Atasoy’u izledi.
10.01.2020 Cadde
Sahra Şaş'tan 'Kadın' dizisine veda
Sahra Şaş'tan 'Kadın' dizisine veda FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşan 'Kadın'da 'Berşan' karakterine hayat veren Sahra Şaş, diziden ayrıldı.
4.01.2020 Cadde
Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse iki kardeşi oynayacak
Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse iki kardeşi oynayacak Oynadıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, bu kez Ay Yapım imzalı Show TV’nin yeni dizisi ‘Zemheri’de iki kardeşe hayat verecek.
31.12.2019 Cadde
Sefirin Kızı Nare'yi canlandıran Neslihan Atagül'ün yaşı - boyu kaç? Neslihan Atagül kimle evli?
Sefirin Kızı Nare'yi canlandıran Neslihan Atagül'ün yaşı - boyu kaç? Neslihan Atagül kimle evli? STAR TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı'nda başrolü canlandıran Neslihan Atagül'ün gerçek yaşamı merak edildi. Sefirin Kızı'nda Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül kaç yaşında? Neslihan Atagül kimle evli? İşte ilk bölümüyle dikkat çekmeyi başaran Sefirin Kızı dizisi oyuncularından Neslihan Atagül'ün yaşı - boyu ve eşi...
18.12.2019 Gündem
Sefirin Kızı 'Nare' Neslihan Atagül kimdir? Kaç yaşında?
Sefirin Kızı 'Nare' Neslihan Atagül kimdir? Kaç yaşında? Sefirin Kızı bu akşam başlıyor. Dizinin başrol oyuncularından biri de Neslihan Atagül... Uzun zamandır ekranlarda olmayan oyuncunun dizideki performansı merak edilirken hakkındaki bilgiler de araştırılıyor.
16.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilal Saral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.