Hilton

Hilton

Son dakika Hilton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hilton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hilton haber sayfamızda...

Hilton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.590 hilton haberi bulunmuştur.
THY’ye hukuk alanında uluslararası başarı ödülü
THY’ye hukuk alanında uluslararası başarı ödülü Türk Hava Yolları’nın (THY) Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, “Lexology European Counsel” ödülüne layık görüldü.
19.03.2024 Ekonomi
Yurt dışında eğitim için fuar
Yurt dışında eğitim için fuar IEFT Yurt Dışı Eğitim Fuarları başlıyor.
15.03.2024 Eğitim
Kansere yakalandığında yaşadıklarını anlattı: Kendimi bedenimden uzaklaşmış hissettim!
Kansere yakalandığında yaşadıklarını anlattı: Kendimi bedenimden uzaklaşmış hissettim! Pop müziğin başarılı ismi, dünayaca ünlü şarkıcı Kylie Minogue, 19 yıl önce meme kanserine yakalanmıştı. Ünlü isim, ameliyat ve kemoterapinin ardından hastalığı yendiğini duyurmuştu. Son olarak Paris Hilton'ın podcast programına katılan Minogue, kanser teşhisi aldığında yaşadıklarını anlattı.
13.02.2024 Cadde
Tam kadroyla yaraları sardı
Tam kadroyla yaraları sardı 6 Şubat depremlerinin ardından tüm birimleriyle afet bölgesine giden İzmir Büyükşehir Belediyesi depremzedelere konteynerden psikolojik desteğe kadar pek çok konuda yardımda bulundu.
6.02.2024 Gündem
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Paris etkisi ile Anadolu motifleri
Paris etkisi ile Anadolu motifleri Yurt dışında eğitim alıp birikimleriyle Çağdaş Türk sanatının oluşmasında katkıda bulunan Hamit Görele, 1930’lardan 1980’lere uzanan sanatsal yolculuğundan örneklerle anılıyor. Görele eserlerinde geleneksel ve moderni harmanlıyor.
5.02.2024 Kültür Sanat
2024’te yatırımı uçuşa geçiriyor
2024’te yatırımı uçuşa geçiriyor İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Bilgen, 2023’te 160.1 milyon euro yatırım yaptıklarını, 2024’te ise hedefin 656.5 milyon euro yatırım olduğunu söyledi.
2.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Irak’la ve diğer bölge ülkeleriyle yürütülen Kalkınma Yolu’nu 1200 kilometrelik Irak'ın başlayıp Ovaköy'den Türkiye'ye gelen ve Türkiye'yi demir yoluyla kat eden ve aynı zamanda da 3 tane deniz, Karadeniz, Ege Denizi ve Akdeniz'deki limanlara bağlayan Kalkınma Yolu’nu hayata geçirmeyi planlıyoruz. 2024 yılında bu noktada önemli bir aşama kaydedeceğiz.” dedi.
31.01.2024 Ekonomi
Altın Küre'deki Taylor Swift şakasına tepki yağmıştı! Jo Koy'dan açıklama geldi
Altın Küre'deki Taylor Swift şakasına tepki yağmıştı! Jo Koy'dan açıklama geldi Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi 81'inci kez sahiplerini buldu. Törenin sunuculuğu üstlenen komedyen ve oyuncu Jo Koy, gecenin konuklarından Taylor Swift ile ilgili espri yapınca, eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı. Swift'in hoşnutsuz bakışlarının gündem olmasının ardından, Koy'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
9.01.2024 Cadde
‘Tek söyleyen benim’
‘Tek söyleyen benim’ Seda Sayan, önceki akşam Kozyatağı Hilton Otel’deki Sahne 17’de eşi Çağlar Ökten’i dinledi.
9.01.2024 Cadde
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı Daha önce hem tüm dünyada, hem de magazin gündeminde ses getirecek birçok olayla ilgili tahminleri tutan medyum ve astrolog Nicolas Aujula; 2024’te ünlüleri bekleyenleri anlattı. İşte Kraliyet Ailesi'nden Kim Kardashian'a, Donald Trump'tan Victoria Beckham'a kadar Aujula'nın tahminleri...
29.12.2023 Cadde
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan, ünlü isimden ikinci bebek müjdesi geldi. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını yıllar önce koymuştu. İşte detaylar...
25.11.2023 Cadde
30 yıl hapis cezası sonrası boşanmıştı! Gece hayatına döndü
30 yıl hapis cezası sonrası boşanmıştı! Gece hayatına döndü Rol aldığı "That '70s Show" dizisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Danny Masterson, 20 yıl önce işlediği taciz ve cinsel istismar suçlarından hüküm giyerek ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Masterson, en az 30 yılını demir parmaklıklar ardında geçirecek. Mahkeme boyunca gözyaşı döken ve hakime eski kocasının affetsin diye mektup bile yazan Bijou Phillips, o günleri çok çabuk unuttu.
21.11.2023 Cadde
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum'
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum' İzmirli çiftçi bir ailenin kızı olan Kadriye Uysal Yahiaoui, Erasmus ile Fransa’ya gidip 1 yıl orada yaşadı. Eğitim hayatı sonrasında da pek çok ülkeye seyahat eden genç kadının peşini ise hırsızlar bir türlü bırakmadı. İşte bugüne kadar yemek yapmak için aldığı kabaktan parasına kadar çaldırmağı şey kalmayan Kadriye'nin yaşadıkları ve kendini korumak için bulduğu yöntem.
12.11.2023 Yaşam
Uyurken gençleştiren yastık olur mu? İşin sırrı ne tarafa döndüğünüzde saklı
Uyurken gençleştiren yastık olur mu? İşin sırrı ne tarafa döndüğünüzde saklı Kadın erkek fark etmeksizin herkesin hayali geçip giden yıllara rağmen genç, sağlıklı ve ışıl ışıl cilde sahip olmak. İyi beslenmek ve su içmenin yanı sıra yaşlanmaya karşı savaşta alınacak önlemlerden biri de uyku şekli. Peki diri mi diri, kırışıksız bir yüze ve vücuda sahip olmak için hangi uyku pozisyonunu tercih etmek gerekiyor? Piyasadaki kırışıklık karşıtı yastıklar işe yarıyor mu? Güzellik Uzmanı Pervin Dinçer'e sorduk.
12.11.2023 Güzellik
Nicky Hilton'dan ablası Paris Hilton'un bebeği hakkındaki acımasız yorumlara tepki!
Nicky Hilton'dan ablası Paris Hilton'un bebeği hakkındaki acımasız yorumlara tepki! Sosyetik güzel Paris Hilton, 16 Ocak'ta taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor. Phoenix'in kafasının büyük görünmesiyle ilgili bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı olumsuz yorumlara, Paris Hilton'un kardeşi Nicky Hilton Rothschild'dan yanıt geldi.
11.11.2023 Cadde
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması Ebru Şevli, Mimar- Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, politik, ekonomik, kültürel ve toplumsal dönüşümler doğrultusunda gelişen mimarlık ortamımızın önemli kırılma noktalarını ve sürece etki sağlamış mihenk taşı niteliğindeki üretimleri, günümüz mimarlarına ve akademisyenlere sorduk...
30.10.2023 Mimarlık
Cumhuriyet’ten günümüze: Alaturka ve Alafranga mutfak kültürü yan yana
Cumhuriyet’ten günümüze: Alaturka ve Alafranga mutfak kültürü yan yana Cumhuriyet’in kuruluşuyla birlikte Türk mutfağının geçirdiği değişimi Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı’yla konuştuk.
28.10.2023 Yemek
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü ve hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Ünlü isim, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
24.10.2023 Cadde
Türkiye’nin 100. Yılı Sofralar Sergisi
Türkiye’nin 100. Yılı Sofralar Sergisi Türkiye’nin 100. Yılı Sofralar sergisi ile 31 Ekim- 2 Kasım tarihlerinde dünyaca ünlü 9 davet tasarımcısı bir araya gelecek.
21.10.2023 Pazar
Yeşilçam’da başrol Muammer Karaca Evi’nin
Yeşilçam’da başrol Muammer Karaca Evi’nin Türk sinemasının klasiklerinden “Acı Hayat” filminin çekildiği villadan, Kemal Sunal’ın unutulmaz filmlerinden “Şaşkın Damat”ın geçtiği Muammer Karaca’nın evine “Başrolde Mimarlık” kitabı Türk sinemasındaki ikonik yapılara bakıyor, toplumsal dönüşümü bu yapılar üzerinden belgeliyor.
21.10.2023 Pazar
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hilton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.