Hangi burca hangi diyet uygun? Boğalara müjde, ne kadar yeseniz de tığ gibi yapıyor
Hangi burca hangi diyet uygun? Boğalara müjde, ne kadar yeseniz de tığ gibi yapıyor İdeal beslenme kişiden kişiye farklılık gösteren bir alışkanlık olabilir. Ancak herkes için hazırlanan çeşitli diyet programları mevcut. Burcunuza göre bir diyet programınız olduğunu biliyor muydunuz? Detaylar haberimizde.
5.01.2024 Diyetler
Hızlı zayıflamak için uygulanan popüler diyetlerin zararları
Hızlı zayıflamak için uygulanan popüler diyetlerin zararları Yaz geliyor ve zayıflama telaşı havaların ısınmasıyla beraber başladı. Ödemden kurtulmak, hızlı kilo vermek amacıyla sıklıkla tercih edilen popüler diyetleri geriye dönüşümü mümkün olmayan sağlık sorunlarına adeta davet çıkarıyor. Diyetisyen Busenur Altıkulaç, hızla zayıflamak uğruna uygulanan popüler diyetlerin taşıdığı sağlık risklerini şu şekilde açıklıyor.
26.04.2022 Diyetler
Zayıflamak için ne yapılmalı? Diyet yapmadan önce...
Zayıflamak için ne yapılmalı? Diyet yapmadan önce... Obezite, uyku apnesinin hem nedeni hem de sonucu olarak ortaya çıkabilir. Yetersiz uyku, leptin hormonunun düşmesine neden olarak vücudumuzun daha fazla kaloriye ihtiyacı olmadığı durumlarda bile beyne yemek yeme sinyali gönderir. Dr.Öğr. Üyesi Melahat Bekır Külah, konu hakkında bilgi verdi.
25.09.2020 Genel Sağlık
Hızlı zayıflamak için yağ yakıcı besinler
Hızlı zayıflamak için yağ yakıcı besinler Kilo vermek için her zaman bütün yiyecek gruplarını kesmemiz veya daha az yememiz gerekmez. Aksine, vücudumuza yakıt ve ihtiyaç duyulan kalori ve besinleri vermek için yeterince yememiz gerekir. Peki, sağlıklı nasıl kilo verebiliriz? İşte kilo kaybınızı arttırmak için yağ yakıcı besinler...
Kilo vermenin önündeki engeller
Kilo vermenin önündeki engeller Beslenme ve Diyet Uzmanı Nurdan Çeliktaş, neden kilo verilemediği, veya kilo verdikten sonra neden bir süre sonra kilo vermenin durduğu hakkında bilgi verdi.