Holding

Holding

Son dakika Holding haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Holding gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Holding haber sayfamızda...

Holding

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.786 holding haberi bulunmuştur.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler
Yer: Bursa! Holding binasına kurşun yağdırıldı
Yer: Bursa! Holding binasına kurşun yağdırıldı Bursa'da bir holding binasına otomobille gelen saldırganlar gece yarısı kimsenin olmadığı saatte binaya 43 el ateş açtı.
24.04.2024 Gündem
Emma Meesseman'dan Fenerbahçe marşı | Alper Onar: Hayal bile edemezdim
Emma Meesseman'dan Fenerbahçe marşı | Alper Onar: Hayal bile edemezdim Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızları Emma Meesseman, Alperi Onar ve Merve Aydın Skorer'den Serkan Özen'e konuştu. Euroleague'de MVP seçilen Emma Meesseman sezonu değerlendirdi. Kariyerin noktalayan Merve Aydın taraftara seslendi. Fenerbahçe'nin kaptanı Alperi Onar ise "Bu hayal edemeyeceğim bir şeydi" dedi.
22.04.2024 Basketbol
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
‘Devamlılığını sağlayacağız’
‘Devamlılığını sağlayacağız’ Yaşar Topluluğu markalarından Pınar’ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri’ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR’ı, Adıyaman’daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. 
20.04.2024 Ege
‘Yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor’
‘Yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor’ Grubun yıllık genel kurul toplantısında konuşan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, “Her fırsatta dile getirdiğimiz üzere, ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Bu zorlu dönemde de ülkemiz için değer yaratmayı sürdürdük. Her zaman olduğu gibi kârlı ve sürdürülebilir büyüme fırsatlarını titizlikle değerlendirip yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik” dedi.
20.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Çocuk
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar'ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu
19.04.2024 Ekonomi
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sultanbeyli’de kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.
19.04.2024 Gündem
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti.
19.04.2024 Haberler
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti. Polis saldırı sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
19.04.2024 Gündem
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! FIBA Avrupa Kupası final serisi ilk maçında Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni 85-74 mağlup etti.
17.04.2024 Basketbol
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Alagöz Holding'i tebrik etti.
17.04.2024 Basketbol
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa güne yüzde 0,72 yükselişle 9.617,18 puandan başladı.
17.04.2024 Uzmanpara
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum Sarı-lacivertliler EuroLeague'de üst üste şampiyon olan ilk Türk takımı unvanına sahip oldu. Fenerbahçe'nin Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, takımın başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.
15.04.2024 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Holding ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.