Holywood

Holywood

Son dakika holywood haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan holywood gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan holywood haber sayfamızda...

Holywood

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 holywood haberi bulunmuştur.
'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!'
'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!' Adrenalin tutkusuyla bilinen ve filmlerinde dublör kullanmamayı tercih eden Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki rol arkadaşı Glen Powell (35), çekimler sırasında büyük bir tehlike yaşandığını itiraf etti. Powell, ünlü aktörün içinde bulunduğu uçakta meydana gelen mekanik sorunla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.12.2023 Cadde
Bruce Willis'in kızından duygusal paylaşım! 'Bugün gerçekten babamı özledim'
Bruce Willis'in kızından duygusal paylaşım! 'Bugün gerçekten babamı özledim' Önce bilişsel yetenekleri ortadan kaldıran afazi teşhisi konulan, daha sonra demansa yakalandığı ortaya çıkan Bruce Willis, eski eşi Demi Moore'la ilişkisinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis'in duygu yüklü paylaşımıyla gündem oldu. ABD'li aktör, geçtiğimiz nisan ayında Rumer'in doğum yapmasıyla dede olma mutluluğu yaşamıştı.
21.11.2023 Cadde
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! 'Gidip kusacağım'
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! 'Gidip kusacağım' Hollywood yıldızı Ryan Reynolds'ın, oyunculuk kariyeri dışında farklı sektörlerde başarılı yatırımları bulunuyor. Ancak 47 yaşındaki Kanadalı aktörün, sahibi olduğu futbol takımı yüzünden büyük kayıp yaşadığı ortaya çıktı. Reynolds'ın, yaşadığı büyük maddi kaybı duyduğundaki ilk tepkisi dikkat çekti.
7.11.2023 Cadde
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada!
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada! Aksiyon meraklıları için heyecan verici gelişme... 'Cehennem Melekleri' (The Expendable) serisinde başrolleri paylaşan ikili yeniden bir araya geliyor. 'Rocky' ve Rambo'daki ikonik rolleriyle tanınan Sylvester Stallone ile aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ın iş birliğine dair ayrıntılar ortaya çıktı.
31.10.2023 Cadde
Hollywood'da senaristlerin 'tarihi grevini' bitirebilecek anlaşma sağlandı
Hollywood'da senaristlerin 'tarihi grevini' bitirebilecek anlaşma sağlandı ABD'deki film ve dizi sektörünün kalbi Hollywood'da senaristlerin başlattığı ve oyuncuların da katıldığı, yaklaşık 5 aydır süren grevi sonlandırmak için yapılan görüşmelerde ön anlaşma sağlandı.
25.09.2023 Dünya
Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu!
Ryan Reynolds dördüncü bebek haberini dört ay sonra duyurdu! 2011 yapımı 'Green Lantern' (Yeşil Fener) filminin setinde tanışan Hollywood'un ünlü çifti Blake Lively (35) ve Ryan Reynolds (46), dördüncü çocuklarının mutluluğunu yaşıyor. Lively'nin doğum yaptığı geçtiğimiz şubat ayından bu yana konuşuluyordu. Reynolds, Twitter'dan yayınladığı mesaj ile yeni bebeklerinin dünyaya geldiğini açıkladı.
17.06.2023 Cadde
Matt Damon'ın büyük pişmanlığı! 'Bir aktörün yaptığı en aptalca şey'
Matt Damon'ın büyük pişmanlığı! 'Bir aktörün yaptığı en aptalca şey' Oscar ödüllü dünyaca ünlü ABD'li aktör Matt Damon, 35 yıllık oyunculuk kariyerindeki en büyük pişmanlığını açıkladı. 2009'da vizyona giren ve hasılat rekoru kıran James Cameron imzalı 'Avatar' filmi için başrol teklifini geri çeviren 52 yaşındaki Hollywood yıldızı, 2022'de bir de devam filmi çekilen yapımın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ verdiği yanlış kararın üzüntüsünü yaşıyor.
25.05.2023 Cadde
Servet Operasyonu filminin galası Antalya’da yapıldı! Renkli kareler
Servet Operasyonu filminin galası Antalya’da yapıldı! Renkli kareler Antalya'da çekimleri gerçekleştirilen, yönetmenliğini Guy Richie’nin yaptığı, başrollerinde ise Jason Statham, Huch Grant, Aubrey Plaza, Josh Harnett gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Operation Fortuna (Servet Operasyonu) filminin galası Antalya’da yapıldı.
6.01.2023 Cadde
Soundtrack yayında
Soundtrack yayında Başrollerinde Lady Gaga, Jared Leto, Adam Driver, Al Pacino gibi ünlü isimlerin oynadığı ‘House of Gucci’ filminin soundtrack albümü yayımlandı.
28.12.2021 Cadde
Ernie Lively hayatını kaybetti
Ernie Lively hayatını kaybetti Holywood'un ünlü ismi Ernie Lively, kalp rahatsızlığından dolayı 74 yaşında hayatını kaybetti.
10.06.2021 Cadde
Kendimi kurtarmak için Hollywood’u bıraktım
Kendimi kurtarmak için Hollywood’u bıraktım Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock’un başyapıtlarından olan 1958 yapımı ‘Vertigo’da (Ölüm Korkusu) başrol oynayarak ünlenen ancak 10 yıllık oyunculuk kariyerini ‘zirvede’ bırakan ABD’li aktris Kim Novak, Holywood’tan kaçış hikâyesini ve hayatını bir kitapta anlattı.
7.03.2021 Dünya
Bakan Albayrak CNN TÜRK’e konuştu: Güçlü toparlanma başladı
Bakan Albayrak CNN TÜRK’e konuştu: Güçlü toparlanma başladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, pandemi nedeniyle tüm dünya ekonomilerinin tarihin en büyük krizini yaşadığını ancak Türkiye’nin bu durumdan en az etkilenen ülkelerden biri olduğunu söyledi. Öncü göstergelerin güçlü toparlanmayı işaret ettiğini belirten Albayrak “Türkiye artık yüksek faiz, düşük kur, ithalata bağımlı modelden çıkıyor” dedi
13.08.2020 Ekonomi
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson resmen Yunan vatandaşı
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson resmen Yunan vatandaşı Holywood yıldızı Tom Hanks ve eşi Rita Wilson Yunan vatandaşı oldu. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis ikiliye belgelerini verdi.
28.07.2020 Cadde
Robert De Niro'nun İstanbul'da restoran açması karşılık görür mü?
Robert De Niro'nun İstanbul'da restoran açması karşılık görür mü? Dünyaca ünlü efsane oyuncu Robert De Niro'nun ortağı olduğu ünlü restoran, İstanbul'da da şube açacakmış. Peki Robert De Niro'nun İstanbul'da restoran açması karşılık görür mü? Gelin Molatik olalım...
23.07.2020 Trend
Kanada'da covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 8 bini geçti
Kanada'da covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 8 bini geçti Kanada’da son 48 saatte yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 145 artışla 8 bin 4’e yükseldi.
10.06.2020 Dünya
Snowcell bakımı nedir?
Snowcell bakımı nedir? Son yıllarda cilt lekelerine karşı snowcell uygulamasını yaptıranlar var. Hollywood cilt bakımı olarak da bilinen snowcell uygulaması nedir? Güzellik Direktörü Deniz Demir; bilgi verdi.
21.11.2019 Estetik
ABD Malezya'dan kaçırılan 57 milyon doları iade etti
ABD Malezya'dan kaçırılan 57 milyon doları iade etti Malezya'nın eski başbakanı Necip Rezak'ın yargılandığı Kamu Kalkınma Fonu (1MDB) yolsuzluğu kapsamında Malezya'dan ABD'ye transfer edildiği saptanan 200 milyon doların (1,2 milyar TL) 57 milyon doları (346 milyon TL) Malezya'ya iade edildi.
7.05.2019 Dünya
En iyi kısa saç modelleri
En iyi kısa saç modelleri Saçların dalgalı olması, bir kadında gözükebilecek en doğal olaylardan biridir. Bu durum sevdiğimiz Holywood ünlüleri için de geçerliliğini koruyor. Peki, hangi saç modeli nasıl yapılır? İstediğiniz kısa saç stili için doğru yüz hatlarına sahip misiniz? Tüm soruların cevapları haberimizin detaylarında…
29.03.2019 Saç Bakımı
Dövmelerinin anlamı olan 9 ünlü
Dövmelerinin anlamı olan 9 ünlü Her dövmenin kendine özel bir anlamı vardır. Kişiden kişiye farklılık gösterir ve farklı şeyleri hatırlamamızı sağlar. Tabii ki Holywood yıldızları da bir istisna değildir. Onlar da kendilerine özel bir şeyler ifade eden dövmelere sahip...
5.12.2018 Püf Noktası
Margot Robbie'den 5 yıl sonra gelen 'Para Avcısı' itirafı
Margot Robbie'den 5 yıl sonra gelen 'Para Avcısı' itirafı Martin Scorsese'nin yönetmenliğini yaptığı 'The Wolf of Wall Street', yani 'Para Avcısı' filmi hâlâ akıllarda... Leonardo DiCaprio'nun döktürdüğü filmin en unutulmaz sahnelerinden biri ise, Leo'cuğumuz ile Margot Robbie arasında geçen sevişme sahnesiydi. İşte bu sahneye dair enteresan bir itiraf geldi Robbie'den...
3.12.2018 Ünlüler
Böyle ayrılmak gerek: Nicole Kidman, Tom Cruise'un hakkını koruyor
Böyle ayrılmak gerek: Nicole Kidman, Tom Cruise'un hakkını koruyor İlişki biterken çiftlerin birbirinin gözünde değer kaybetmesi gerektiğini sanırız. Bir ilişki bitiyorsa, yüz yüze bakılmayacak noktaya gelmesi gerekir gibi hissederiz. Oysa bunun tersini yaşayanlar var. Yıllar öncenin örnek gösterilen çifti, şimdinin örnek gösterilen ayrı çifti Nicole Kidman ve Tom Cruise'a bakalım.
22.11.2018 İlişkiler
Lady Gaga'dan hayranlarına 'Bir Yıldız Doğuyor' hatırlatması
Lady Gaga'dan hayranlarına 'Bir Yıldız Doğuyor' hatırlatması Bradley Cooper'ın ilk kez yönetmenlik yapacağı ve başrolü Lady Gaga ile paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi, ilgi ve merakla bekleniyor.
21.05.2019 Sanat
İşte Namıdiğer Indiana Jones, Harrison Ford'un Evi
İşte Namıdiğer Indiana Jones, Harrison Ford'un Evi Sinema tarihinde bir kült haline gelen ve her bir filmi gişede milyonlarca dolarlık hasılat getiren Indiana Jones serisinin ve daha birçok Holywood filminin efsanevi oyuncusu Harrison Ford'un çocukluğunu geçirdiği ev satılığa çıkarıldı...
25.12.2018 Güncel
Dünyaca ünlü yıldızlar hangi okuldan mezun oldu?
Dünyaca ünlü yıldızlar hangi okuldan mezun oldu? Bugün milyonlarca insanın beyazperdede hayranlıkla izlediği Holywood yıldızlarının eğitim durumunu bilmek ister misiniz?
13.09.2018 Eğitim
Yaşamayanlar ekranda yaşar mı?
Yaşamayanlar ekranda yaşar mı? Vampirler aslında tam da bizim hikayemiz. E madem hikaye bizim, bu hikayeyi beyaz camda izlemek de en çok bizim hakkımız! Ben bu ekipten kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Ama gene de kendi kendime sormadan edemiyorum: Yaşamayanlar, ekranda yaşar mı? Siz ne dersiniz?
21.05.2019 Hayat

Benzer Haber Etiketleri

Holywood ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.