Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon
Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon Honor'un oyuncu odaklı akıllı telefonu Honor Play'i sizler için inceledik. Son dönemdeçıkan en kullanıcı dostu oyuncu telefonları içinde yer alan Honor Play bizlere neler sunuyor, hep birlikte görelim.
1.10.2018 Teknoloji
Honor Play Türkiye'de satışa çıktı
Honor Play Türkiye'de satışa çıktı Honor’un oyunculara yönelik geliştirdiği akıllı telefonu Honor Play, Türkiye'de satışa çıktı. İşte Honor Play'in tüm özellikleri ve Türkiye fiyatı...
17.09.2018 Teknoloji
Honor'un oyunculara yönelik telefonu Honor Play Türkiye'ye geliyor
Honor'un oyunculara yönelik telefonu Honor Play Türkiye'ye geliyor Honor'un oyunculara yönelik geliştirdiği telefonu Honor Play, Türkiye pazarına giriş yapıyor. 6.3 inçlik ekranı, GPU Turbo desteği ile göz kamaştıran telefon, Türkiye’deki ilk oyuncu telefonu olma özelliğini taşıyor. Honor Play, Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.
10.09.2018 Teknoloji
Honor 9i ve Honor Play tanıtıldı
Honor 9i ve Honor Play tanıtıldı Huawei tarafından düzenlenen etkinlikte Honor'un yeni akıllı telefonları Honor Play ve uygun fiyat etiketine sahip, çentikli tasarımıyla Honor 9i, GPU Turbo teknololoji ile birlikte tanıtıldı.
6.06.2018 Teknoloji