Honved

Honved

Son dakika honved haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan honved gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan honved haber sayfamızda...

Honved

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 honved haberi bulunmuştur.
Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor!
Misli.com Kazandırmaya Devam Ediyor! 4 maça sadece ilk yarılar için tahmin yaptı, tam 212.20 katı kazandı. 45+1’de gelen golle kazanan müthiş kupon…
22.05.2023 Futbol
Bodrumspor, 2 yabancı futbolcuyu daha renklerine kattı
Bodrumspor, 2 yabancı futbolcuyu daha renklerine kattı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, İspanya’nın Celta Vigo ve Valladolid takımlarının formalarını da giyen Sırp futbolcu Dejan Drazic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
30.07.2022 1.Lig
Futbolda deplasman golü kuralı nedir? UEFA deplasman golü kuralını kaldırdığını açıkladı
Futbolda deplasman golü kuralı nedir? UEFA deplasman golü kuralını kaldırdığını açıkladı Futbolda deplasman golü kuralı nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. UEFA tarafından yapılan açıklamada deplasman golü kuralının kaldırıldığının duyurulmasının ardından furtbolseverler deplasman golü kuralı nedir sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte futbolda deplasman golü kuralı hakkında merak edilenler...
24.06.2021 Futbol
Son dakika -  Fenerbahçeli Szalai, Macaristan’ın EURO 2020 kadrosunda
Son dakika - Fenerbahçeli Szalai, Macaristan’ın EURO 2020 kadrosunda Macaristan Milli Takımı'nın EURO 2020 aday kadrosunu açıkladı. Fenerbahçe'den Attila Szalai ve Kasımpaşa'dan Kevin Varga kadroda yer buldu.
1.06.2021 Macaristan
Macaristan'da deprem! Türkiye maçı öncesi 6 futbolcu...
Macaristan'da deprem! Türkiye maçı öncesi 6 futbolcu... Türkiye ile karşılaşacak Macaristan Milli Takımı’nda altı futbolcu kadro dışı kaldı. Bunlardan ikisi sakatlık gerekçesiyle, ikisi corona sebebiyle tedbiren, son olarak bugün de iki oyuncu daha, bu kez bireysel sebeplerle kafilenin dışında bırakıldı.
2.09.2020 Milli Takım
Macaristan'ın aday kadrosu açıklandı!
Macaristan'ın aday kadrosu açıklandı! Türkiye ile UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek Macaristan Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu. 
24.08.2020 Milli Takım
Macaristan sosyal mesafeyi kaldırdı! Maçlar seyircili...
Macaristan sosyal mesafeyi kaldırdı! Maçlar seyircili... Macaristan'da hükümet seyircili maçlarda üçer koltuk boşluk bırakılması zorunluluğunu kaldırdı. Bu hafta sonundan itibaren statlar tıklım tıklım olacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Budapeşte'de seyirci rekoru
Budapeşte'de seyirci rekoru Macaristan kupa finali, corona sonrası dönemde Avrupa’da oynanan en kalabalık futbol maçı oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Çekya ve Macaristan ligleri dönüyor! Heyecan  TEK MAÇ ve CANLI İDDAA seçenekleriyle Misli.com'da...
Çekya ve Macaristan ligleri dönüyor! Heyecan TEK MAÇ ve CANLI İDDAA seçenekleriyle Misli.com'da... Belarus hiç ara vermedi, geçtiğimiz hafta sonu Almanya geri döndü, şimdi sıra Çekya ve Macaristan'da! Hem de Misli.com'da TEK MAÇ ve CANLI İDDAA seçenekleriyle... Üstelik haftalık net CANLI İDDAA kaybına %10'a varan iade de Misli.com'da!
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'un olası rakibi Craiova’ya üç maç saha kapama
Trabzonspor'un olası rakibi Craiova’ya üç maç saha kapama Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunu geçmesi halinde karşı karşıya geleceği olası rakibi Universitatea Craiova’ya UEFA’dan kötü haber geldi.
30.06.2020 Trabzonspor
Menemen’den David N’Gog atağı
Menemen’den David N’Gog atağı Menemenspor golcü transferi için arayışlarını sürdürüyor...
1.08.2019 Ege
Büyük maçların golcüsü
Büyük maçların golcüsü Trabzonspor’un yeni transferi Nwakaeme, uzun yıllar forma giydiği İsrail Ligi’nde kritik maçlarda, büyük takımları devirdi. Avrupa kulvarında da coşan Nijeryalı oyuncu, Inter, Beşiktaş, Honved, Ludogorets, Maribor, Viktoria Plzen’i avlayan isim oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Fenerbahçe ön elemelerde 25'te 16 yaptı!
Fenerbahçe ön elemelerde 25'te 16 yaptı! Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geride kalan 25 ön eleme turu mücadelesinin 16'sında turu geçti.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları!
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları! UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselen 44 takım belli oldu.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları!
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları! UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçları oynandı.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa Ligi elemesinde hakem sakatlığı
Avrupa Ligi elemesinde hakem sakatlığı UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu'nda Honved - Rabotnicki maçının hakemi Marius Avram sakatlık yaşadı.
19.07.2018 Futbol
UEFA Avrupa Ligi'nde 3 takım tur atladı!
UEFA Avrupa Ligi'nde 3 takım tur atladı! UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu rövanşında 3 maç yapıldı. İşte sonuçlar...
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa Ligi'nde 6 maç oynandı!
Avrupa Ligi'nde 6 maç oynandı! UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk ayağında 6 maç yapıldı. İşte sonuçlar...
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Macaristan'da Marco Rossi dönemi!
Macaristan'da Marco Rossi dönemi! Macaristan Milli Futbol Takımı, İtalyan teknik direktör Marco Rossi ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Lucas Ontivero, Malezya'ya transfer oldu!
Lucas Ontivero, Malezya'ya transfer oldu! Son olarak Arjantin'de futbol hayatını sürdüren Lucas Ontivero, şaşırtan bir kararla Malezya Süper Ligi'ne transfer oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Danilo, akıl almaz golü kaçırdı!
Danilo, akıl almaz golü kaçırdı! Macaristan Ligi'nde Honved - Debrecen arasında oynanan maçta Danilo zor olanı başardı.
5.12.2017 Futbol
Devler Ligi'nde 10 takım tur atladı!
Devler Ligi'nde 10 takım tur atladı! UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 10 takım bir üst tura yükseldi. İşte sonuçlar...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde 12 maç oynandı!
Şampiyonlar Ligi'nde 12 maç oynandı! UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 12 karşılaşma oynandı. Sonuçlar şöyle...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Lucas Ontivero 2. ligden Venados'a transfer oldu
Lucas Ontivero 2. ligden Venados'a transfer oldu Lucas Ontivero, Universidad Şili'den Meksika 2. ligi olan Ascenso MX ekiplerinden Venados FC'ye transfer oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Futbol tarihine geçecek sakatlık numarası!
Futbol tarihine geçecek sakatlık numarası! Macaristan NB Ligi'nde Budapest Honved'in Videoton'u 1-0 yendiği maçta çok ilginç bir olay yaşandı! Videotonlu oyuncu Danko Lazovic kendisine faul yapılan bir pozisyonda kendi yerden yere vurdu. Yaptığı sakatlık numarasına kendi teknik direktörü bile inanmadı ve müdahale ederek sakinleşmesini söyledi...
31.05.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Honved ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.