Hopa

Hopa

Son dakika Hopa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hopa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hopa haber sayfamızda...

Hopa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.643 hopa haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek
Bakan Uraloğlu: İşimiz daha iyi şartlarda hizmet edebilmek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Bizim işimiz, size daha iyi şartlarda hizmet edebilmek. Dün yetenin bugün yetmez olması da normaldir. O anlamda biz de üzerimize düşeni inşallah beraberce yapacağız" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Artvin’de orman yangını! 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi
Artvin’de orman yangını! 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi Artvin’in Hopa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi.
2.03.2024 Haberler
Artvin’de orman yangını! 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi
Artvin’de orman yangını! 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi Artvin’in Hopa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan kullanılamaz hale geldi.
2.03.2024 Gündem
CHP-DEM arasında gerilim tırmanıyor: Biz kimsenin marabası değiliz!
CHP-DEM arasında gerilim tırmanıyor: Biz kimsenin marabası değiliz! Yerel seçim yarışında iktidar ve muhalefet arasında bir konum tutmaya çalışan DEM Parti ile “kent uzlaşısı” adı altında şu anda sınırlı işbirliği yaptığı CHP arasında son dönemde gerilim adım adım tırmanıyor.
29.02.2024 Gündem
CHP Hopa seçim bürosunda yumruklu kavga
CHP Hopa seçim bürosunda yumruklu kavga Artvin'in Hopa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle çıkan arbede kavgaya dönüştü. CHP Hopa İlçe Belediye başkan adayı Utku Cihan, "Kimsenin bizi provoke etmesine izin vermeyeceğiz. Hangi görüşten olursa olsun hep birlikte Hopa’da iyi şeyler yapmak için birlikte hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde müjdeyi verdi! Emekliye bayram ikramiyesi 3 bin TL
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde müjdeyi verdi! Emekliye bayram ikramiyesi 3 bin TL Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinde artış olacağı müjdesini vererek “Emeklilerimize verdiğimiz ikramiyeyi yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz” dedi.
17.02.2024 Gündem
Emekliye müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bayram ikramiyesini açıkladı
Emekliye müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bayram ikramiyesini açıkladı Partisinin Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin yeni bayram ikramiyesini açıkladı.
16.02.2024 Haberler
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Partisinin Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin yeni bayram ikramiyesini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı'
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı' Artvin'de önceki gün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmurların etkili olduğu Borçka ilçesindeki Küçükköy Mahallesi'nde 4 yıl sonra yine sel manzarası yaşandı. Selin vurduğu Küçükköy Mahallesi'nde bulunan Kaleiçi Camii de heyelandan nasibini aldı.
7.02.2024 Gündem
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı 31 Mart yerel seçimlerine 67 gün kala Artvin’in Hopa ilçesinden ilginç bir benzerlik haberi geldi. Aynı ilde seçim çalışmalarına devam eden CHP’li adaylar ve AKP'li aday adayları arasından Hopa'da Utku Cihan ismini taşıyan 2 aday olması dikkat çekti. Seçim çalışmalarına devam eden isimler, bu benzerliğe ilişkin Milliyet.com.tr'ye konuştu.
24.01.2024 Gündem
2 gün avlanmama kararı aldılar
2 gün avlanmama kararı aldılar Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
18.01.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Doğuş yelken sporcuları rekor kırdı
Fenerbahçe Doğuş yelken sporcuları rekor kırdı Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, Türkiye Turu rekorunu kırarak bir ilke imza attı.
14.01.2024 Diğer
İtfaiye imdadına koştu son anda tutundu! Korku dolu anlar
İtfaiye imdadına koştu son anda tutundu! Korku dolu anlar Artvin’in Hopa ilçesinde bir kişi, çıktığı çatıdan dengesini kaybedip düşerken son anda oluklarda asılı kaldı.
12.01.2024 Haberler
İtfaiye imdadına koştu son anda tutundu! Korku dolu anlar
İtfaiye imdadına koştu son anda tutundu! Korku dolu anlar Artvin’in Hopa ilçesinde bir kişi, çıktığı çatıdan dengesini kaybedip düşerken son anda oluklarda asılı kaldı.
12.01.2024 Gündem
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!  Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turu Rekorunu kırmak için yola çıktı.
8.01.2024 Diğer
Fenerbahçe Doğuş Yelken'den rekor denemesi
Fenerbahçe Doğuş Yelken'den rekor denemesi Fenerbahçe Doğuş Yelken, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turu Rekorunu kırmak için yolculuğuna başladı.
6.01.2024 Diğer
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor”
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor” Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
20.12.2023 Haberler
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor”
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor” Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
‘Çözüm, uyutma değil kısırlaştırma’
‘Çözüm, uyutma değil kısırlaştırma’ Son zamanlarda sıklaşan başıboş köpek saldırıları gündemin ilk sıralarında. Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Karatepe, ‘İlk önlem, doğumun azaltılması. Uyutmayı doğru bulmuyoruz’ dedi.
13.12.2023 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezasında indirim!
Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezasında indirim! TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in cezalarında indirime gidildiğini açıkladı.
8.12.2023 Futbol
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geri dönüyor... Hafta sonuna dikkat
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geri dönüyor... Hafta sonuna dikkat Önceki gün yaşanan şiddetli yağışların ardından İstanbul'da parçalı bulutlu bir gün yaşandı. Ancak yurdun batısını etkisi altına alan yağışlar hafta sonu ile beraber yeniden dönüyor. İşte detaylar...
30.11.2023 Gündem
Hopa'da karaya oturan gemi nasıl kurtarılacak? 2 seçenek gündemde
Hopa'da karaya oturan gemi nasıl kurtarılacak? 2 seçenek gündemde Artvin'in Hopa ilçesi açıklarında fırtınada sürüklenip karaya oturan kuru yük gemisi için çalışmalar sürüyor.
30.11.2023 Gündem
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti Kasımda art arda gelen yağışlı hava, tüm yurdu etkilemeye devam ediyor. Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege’ye bugün için fırtına uyarısı yapan Meteoroloji, hafta sonu denizin taşması sonucu 1000 evin sular altında kaldığı İzmir’de yağışların çok kuvvetli olacağını duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Karadeniz'i fırtına vurdu! Deniz taştı, dev dalgalar iki genci yuttu
Karadeniz'i fırtına vurdu! Deniz taştı, dev dalgalar iki genci yuttu Tüm yurdu etkisi altına alan şiddetli fırtına, kar ve sağanak yağışlar Karadeniz'i esir aldı. Rize, Ordu, Artvin'den korkutan manzaralar geliyor.
27.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hopa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.