Hostes

Hostes

Son dakika hostes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hostes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hostes haber sayfamızda...

Hostes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.298 hostes haberi bulunmuştur.
Tokyo tatili dehşete döndü! Her anını kaydetmiş: 'Ateş topu gördüm'
Tokyo tatili dehşete döndü! Her anını kaydetmiş: 'Ateş topu gördüm' Tokyo'da bulunan Haneda Havalimanı'nda yeni yılın ilk günlerinde yaşanan kazanın yankıları sürürken, uçağın içerisindeki yolculardan 17 yaşındaki Anton Deibe'nin açıklamaları dikkat çekti. Tatil için gittiği Japonya'da ailesiyle birlikte korkunç dakikalar geçiren genç adam, kimsenin bilmediği detayları ilk kez anlattı.
5.01.2024 Dünya
Muavinin ölümünde otobüs şoförü tutuklandı! Kavganın sebebi belli oldu
Muavinin ölümünde otobüs şoförü tutuklandı! Kavganın sebebi belli oldu Diyarbakır'da mola verdikleri otogarda tartıştığı muavinini Abbas İşler’i ezip ölümüne neden olan yolcu otobüsünün şoförü tutuklandı. Tartışmanın sebebi de belli oldu.
28.12.2023 Gündem
Taksi istedi, otobüste koltuğa oturdu! 'Sayemde kemer takanlar çoğaldı'
Taksi istedi, otobüste koltuğa oturdu! 'Sayemde kemer takanlar çoğaldı' Çocukluğundan beri otomobillere ilgi duyan Serenay Göç, büyüdüğünde taksi şoförü olmak istiyordu. 9 yıla yakın hosteslik yaptıktan sonra hayalini kurduğu şoför koltuğuna otobüste oturan Serenay Göç, "Sayemde emniyet kemeri takanlar çoğaldı" diyerek kendisini şaşkına çeviren olayı anlattı.
21.12.2023 Yaşam
Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu! ‘'Patronum bana tecavüz etti'
Kocasının ölümünden hostesi sorumlu tuttu! ‘'Patronum bana tecavüz etti' Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç’in (46) yargılandığı davaya müşteki olarak katılan maktulün eşi K.Ö. (52), yargılamada mağdur olan Aysun Y.’nin, eşi ile sanığı birbirine düşürdüğünü söyleyerek, “Aysun Y.’den de şikayetçiyim. Kendisinin iki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum” dedi.
24.11.2023 Gündem
4 yaşındaki Ömer Asaf yaşam savaşı veriyor: Ben kediye çarptığımı zannettim
4 yaşındaki Ömer Asaf yaşam savaşı veriyor: Ben kediye çarptığımı zannettim Bahçelievler'de bir okul servisi, yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Ömer Asaf Şengül'e çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömer Asaf, günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olay yerinden kaçtıktan sonra gözaltına alınan, ardında da serbest bırakılan minibüs şoförünün, "Ben kediye çarptığımı zannettim" dediği iddia edildi.
17.11.2023 Haberler
4 yaşındaki Ömer Asaf yaşam savaşı veriyor: Ben kediye çarptığımı zannettim
4 yaşındaki Ömer Asaf yaşam savaşı veriyor: Ben kediye çarptığımı zannettim Bahçelievler'de bir okul servisi, yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Ömer Asaf Şengül'e çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömer Asaf, günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olay yerinden kaçtıktan sonra gözaltına alınan, ardında da serbest bırakılan minibüs şoförünün, "Ben kediye çarptığımı zannettim" dediği iddia edildi.
17.11.2023 Gündem
Erkek arkadaşı patronunu öldürdü! 'Sen dul kadınsın, erkeksiz yaşayamazsın’
Erkek arkadaşı patronunu öldürdü! 'Sen dul kadınsın, erkeksiz yaşayamazsın’ Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Aysun Y. ifadesinde, Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı İki gün sonraki doğum gününü kutlayacağı için heyecanlıydı ancak daha önce gerçekleştirmesi gereken uzun bir uçuş vardı. Uçak tam Pakistan’ın Karaçi şehrinden hareket edecekken içeri 4 terörist girdi. Herkes korkudan titriyordu. Kaçırma kodunu kokpitteki pilotlara ileten hostes artık rehine krizinin ortasında yolcularla baş başaydı. Ancak yaptığı tek bir hamle yüzlerce insanı kurtarmaya yetti.
18.09.2023 Yaşam
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası Wagner lideri Prigojin’in düşen uçakta olduğu ve cesedinin tespit edildiği ifade ediliyor. Ancak bazı çevreler, 2019’da da bir uçak kazasında öldüğü açıklanan Prigojin’in bu seferki ölümüne de şüpheyle yaklaşıyor.
25.08.2023 Dünya
Servisten ‘komşu turizm’e kaçış var
Servisten ‘komşu turizm’e kaçış var Okullarda servis ücretleri cepleri zorlayınca, bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Takla atıp 20 metre sonra durabildi! Araçtan fırlayan hostes şoka girdi
Takla atıp 20 metre sonra durabildi! Araçtan fırlayan hostes şoka girdi Arnavutköy’de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil, çayırlık alana uçtu. Yaklaşık 20 metre sonra durabilen araçtan fırlayan kadın hostes kaza sonrası şoka girdi.
19.08.2023 Haberler
Takla atıp 20 metre sonra durabildi! Araçtan fırlayan hostes şoka girdi
Takla atıp 20 metre sonra durabildi! Araçtan fırlayan hostes şoka girdi Arnavutköy’de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil, çayırlık alana uçtu. Yaklaşık 20 metre sonra durabilen araçtan fırlayan kadın hostes kaza sonrası şoka girdi.
19.08.2023 Gündem
Servisçiler uygulanan zamlı tarifeden memnun
Servisçiler uygulanan zamlı tarifeden memnun UKOME'de alınan zam kararı sonrası İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar açıklamalarda bulundu.
10.08.2023 Ekonomi
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı Antalya’da sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından kafasına sıkılarak öldürülen genç kızın hayali olan hosteslik görevine 2 ay önce başladığı öğrenildi. Olayın ardından intihar eden gencin de sabah saatlerinde Ankara’dan geldiği belirtildi.
31.07.2023 Gündem
Maganda kurşunu 16 yaşındaki kızı kör etti
Maganda kurşunu 16 yaşındaki kızı kör etti Küçükçekmece'de, 16 yaşındaki Havin Karaoğlan, evinin önünde oturduğu sırada nereden  ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun gözüne isabet etmesi sonucu yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan genç kızın sol gözünü kaybettiği öğrenildi. Anneannesi Müzeyyen Balbal, "Gencecik kız, hayalleri vardı. 'Hostes olacağım' diyordu" dedi. 
22.07.2023 Gündem
Sinan Akçıl: Proje aşkı teklifleri aldım, hiç inanılmayacak kişiler aradı!
Sinan Akçıl: Proje aşkı teklifleri aldım, hiç inanılmayacak kişiler aradı! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl (41), geçtiğimiz akşam TFF 1'inci Lig'de şampiyon olan Pendikspor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerle konuşan, daha önce birçok ünlü isimle aşk yaşamış olan Akçıl; "Hiç proje aşkınız oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
13.06.2023 Cadde
Eski Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında 3 sanık hakkında karar
Eski Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında 3 sanık hakkında karar Japonya’da ev hapsinde tutulan otomobil markası Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’u İstanbul üzerinden Lübnan’a kaçırdıkları gerekçesiyle 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 31 bin 240'ar lira adli para cezasına çarptırılan 3 sanık hakkında verilen kararı istinaf bozdu. Bozmanın ardından yeniden görülen duruşmada 3 sanığın ayrı ayrı beraatine karar verildi.
1.06.2023 Gündem
Aşiyan Mezarlığı’ndan ses versem...
Aşiyan Mezarlığı’ndan ses versem... Bir mezarlığın “gezi yazısı”na konu olması, ilk bakışta tuhaf gelebilir. Ancak konu Aşiyan ise önyargıları bir kenara bırakmakta fayda var!
21.05.2023 Arkeoloji
Mehmet Ali Erbil'in çapkınlık gecesi!
Mehmet Ali Erbil'in çapkınlık gecesi! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Cadde
Korkunç son! 'Patronumla birlikteyim, beni rahatsız ediyor' diye mesaj attı
Korkunç son! 'Patronumla birlikteyim, beni rahatsız ediyor' diye mesaj attı Bursa’da A.Y. (38), hostes olarak çalıştığı servis aracının sahibi Kamil Öğütçü'nün (50) evine gidip, yaşadığı tartışma sonrası konumunu gönderdiği erkek arkadaşı Ali Dinç'e (46), ‘Bu adam beni rahatsız ediyor’ mesajı ile şikayet etti. Adrese gelen Ali Dinç’in tabancayla vurduğu evli ve 3 çocuk babası Öğütçü, hayatını kaybetti.
8.05.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil'den tepki çeken Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den tepki çeken Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Cadde
8 ay boyunca ailesinden gizledi! 'Uçağı kadın kullanıyormuş, düşmesek bari'
8 ay boyunca ailesinden gizledi! 'Uçağı kadın kullanıyormuş, düşmesek bari' Cangül Cadan çok dilli bir Akdeniz şehri olan Hatay'da, ailesinin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Şimdilerde hem kabin memurluğu yapan hem de pilot olmak için çabalayan genç kadın ilk zamanlarda ailesinden bile gizlediği bu eğitim için gece-gündüz çalışıyor. Pandeminin en karanlık dönemlerinde aldığı karar sonucu pilot olacağı günü iple çeken Cangül kendisini de 'basınç bağımlısı' olarak tanımlıyor.
9.04.2023 Gündem
Aleyna Nur'un ölümüne sebep olmuştu! '4 kahve içip, 40 dakika sonra alkolmetreyi üfledi'
Aleyna Nur'un ölümüne sebep olmuştu! '4 kahve içip, 40 dakika sonra alkolmetreyi üfledi' Esenyurt'ta metrobüsten inip evine giden Aleyna Nur Gökçe'ye(21), otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan sürücü Sezer Hükümdar, "Oradaki 2 kişi kaçtı ama Aleyna kaçamadı. Ben de önce ona, sonra duvara vurdum. Gencecik bir insanın ölümüne neden oldum" dedi. Baba Recep Gökçe ise olaydan sonra sanığın 3 ya da 4 kahve ve su içtiğini, 40 dakika sonra alkolmetreyi üflediğini iddia etti.
15.03.2023 Gündem
THY'den deprem seferberliği
THY'den deprem seferberliği Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bölgeye düzenlediği tahliye ve kargo uçuşlarıyla depremzedelerin yanında olan Türk Hava Yolları (THY), bölgede bulunan personelleriyle hem yardımları ulaştırıyor hem de arama-kurtarma çalışmalarına destek oluyor.
10.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hostes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.