Hotspot

Hotspot

Son dakika Hotspot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hotspot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hotspot haber sayfamızda...

Hotspot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90 hotspot haberi bulunmuştur.
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı!
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı! Yenilenebilir enerji sektöründeki yatırımlarına 2009 yılında Avrupa’da başlayan ve bugün üstün kalite anlayışı ile dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen, halka arz edilmiş, BIST-50 endeksinde yer alan, değer mühendisliği misyonu ile öne çıkan Smart Güneş Teknolojileri, 4 – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SolarEX İstanbul Fuarı’nın ilk günü 4 Nisan tarihinde Hetero Junction (HJT) ürün lansmanını gerçekleştirdi.
5.04.2024 Advertorial
Atık sularla 'koronavirüs erken uyarı sistemi'
Atık sularla 'koronavirüs erken uyarı sistemi'  Türkiye'de atık sularda koronavirüs yayılımıyla ilgili araştırma Tarım ve Orman Bakanlığı'nın web sitesinde hem İngilizce hem Türkçe yayınlanmaya başladı. Proje yürütücüsü Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Alpaslan Kocamemi, yoğunluğun olduğu üniversite kampüsleri, öğrenci yurtları, havaalanları gibi noktalardan alınacak atık su örnekleri ile virüsün bu noktalardaki yayılımının hızlı ve ekonomik bir şekilde kontrol edilebileceğini belirtti. Kocamemi, "Numuneler İstanbul haricinde iki haftada bir, İstanbul için haftalık alınıyor. Dalganın gelişini atık sularda çok daha önceden görmeye başlıyorsunuz. Ayrıca ne kadar ciddi boyutta olduğunu da daha sağlıklı olarak görüyorsunuz. Üniversite kampüslerinden numuneler alınarak erken uyarı sistemi oluşturulabilir" dedi.
1.09.2021 Gündem
Hotspot Nedir, Ne İşe Yarar? Telefonlardaki Hotspot Özelliği Nasıl Kullanılır?
Hotspot Nedir, Ne İşe Yarar? Telefonlardaki Hotspot Özelliği Nasıl Kullanılır? Telefonlarda kullanılan birçok özellik bulunuyor. Bazı kişiler telefonlarda bulunan özellikleri bilmediği için, faydalı olan özelliklerden faydalanamıyor. Hotspot özelliği birçok insanın işine yarayan ve kolay bir şekilde kullanılan bir özelliktir. Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonlardaki hotspot özelliği nasıl kullanılır? Sorularına sizler için önemli bilgiler derledik.
23.02.2021 Eğitim
Unutma suçlu sen değilsin
Unutma suçlu sen değilsin BM Kadın Birimi tarafından hazırlanan “Toplumsal Cinsiyete Dayalı Siber Şiddet Rehberi’” siber şiddete maruz kalan kişilerin kendilerini güvende tutmak için neler yapabilecekleri konusunda önemli ipuçları verdi. Raporda, “Kendinizi suçlamayın, unutma suçlu sen değilsin” vurgusu yapılırken izlenecek yollar anlatılıyor
29.11.2020 Gündem
MSN nedir?
MSN nedir? Bir kuşağın efsane programı vardı, adı MSN. Özellikle de o dönemin gençleri arasında “MSN var mı?” şeklindeki cümlelere konu olan MSN artık yok, nostaljideki yerini aldı. Peki, MSN hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? MSN nedir? Silecesin Yılmaz MSN’den!
22.09.2020 Teknoloji
Müzik türleri cazda buluşacak
Müzik türleri cazda buluşacak ‘’Her müziğin caz festivali’’ mottosuyla dördüncü senesini kutlayan PSM Caz Festivali, bu sene farklı müzik türlerinin sentezini yansıtan programıyla müzikseverleri bir araya getiriyor. 80’den fazla sanatçıyı ağırlayan ve 30 Nisan Uluslarası Caz Günü’nde başlayan festival 5 Temmuz’a dek sürecek...
15.02.2020 Kültür Sanat
Ücretsiz WiFi ağları tehlike saçıyor! Tehlikeden korunmak için bu tedbirleri alın!
Ücretsiz WiFi ağları tehlike saçıyor! Tehlikeden korunmak için bu tedbirleri alın! İnsanları ve ülkeleri birbirine yaklaştıran en hızlı iletişim aracı, dünyanın en geniş kapsamlı bilgi kütüphanesi internet, günlük hayatımızın büyük bir kısmında en büyük yardımcımız oluyor. WiFi ağları ücretsiz olduğundaysa internet kullanımından aldığımız keyif artıyor. Güzel bir mekanda çayınızı, kahvenizi yudumlarken ücretsiz halka açık İnternet hizmetinden faydalanmak keyif verici olsa da atladığımız bir şey var: Siber saldırganlar. Tehlike saçan ücretsiz WiFi ağlarından korunmak ve internet keyfinizi sekteye uğratmamak için hemen önleminizi alın!
İzleyicisi ile konuşan müze: MoMA
İzleyicisi ile konuşan müze: MoMA 90’ıncı yaşında yenileme sürecinden geçen ve dünya sanatına yön veren MoMA’yı direktörü Glenn D. Lowry, Milliyet Sanat dergisinin bu ayki sayısında anlattı...
1.01.2020 Gündem
Turkcell ücretli mobil hotspot uygulamasından vazgeçti
Turkcell ücretli mobil hotspot uygulamasından vazgeçti Turkcell’in mobil internet paylaşımındaki yeni uygulaması bugün itibarıyla başladı. Buna göre Turkcell aboneleri ‘Hızlı Giriş’i kullanarak internetini ücretsiz ve hızlı paylaşabilecek.
15.01.2019 Teknoloji
Son dakika: Milyonlarca kişi merakla bekliyordu! Artık ücretsiz oluyor...
Son dakika: Milyonlarca kişi merakla bekliyordu! Artık ücretsiz oluyor... Turkcell’in mobil internet paylaşımındaki yeni uygulaması bugün itibarıyla başladı. Buna göre Turkcell aboneleri ‘Hızlı Giriş’i kullanarak internetini ücretsiz ve hızlı paylaşabilecek.
15.01.2019 Ekonomi
TT: hotspot’tan ücret almayacağız
TT: hotspot’tan ücret almayacağız Türkiye’de cep telefonundan internet paylaşımı anlamına gelen hotspot’tan ücret alınması tartışmaları sürüyor. Vodafone Türkiye, bir önceki gün hotspot’tan ücret almayacağını açıklamıştı. Türk Telekom da ücret almayacağını açıklayan firmalar arasında katıldı.
27.12.2018 Ekonomi
Hotspot için ek ücret alınacak mı yoksa alınmayacak mı?
Hotspot için ek ücret alınacak mı yoksa alınmayacak mı? Turkcell'in hotspot kullanımı karşılığında kullanıcılarından aylık 9 TL ek ücret alacağı yönünde çıkan haberlerin ardından şirketten bugün açıklama geldi. Turkcell, hotspot kullanımından belli şartlar dahilinde ücret alınmayacağını vurgularken, Türk Telekom ve Vodafone da hotspot için ek ücret alınmasının söz konusu olmadığını duyurdu.
26.12.2018 Teknoloji
Son dakika: Ücretli olacağı söyleniyordu! 3 dev şirketten flaş açıklama!
Son dakika: Ücretli olacağı söyleniyordu! 3 dev şirketten flaş açıklama! Geçtiğimiz günlerde telefonların hotspot (başka cihazla internet paylaşımı) özelliğini kullanan abonelerden ücret alınacağı yönünde ortaya çıkan haberlerin ardından Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan üst üste açıklamalar geldi.
26.12.2018 Ekonomi
Turkcell'den hotspot açıklaması geldi
Turkcell'den hotspot açıklaması geldi Mobil internet paketini hotspot yoluyla başka cihazlarla paylaşanlara yönelik gelecek olan ücretlendirmeyle ilgili olarak Turkcell'den resmi açıklama geldi.
26.12.2018 Teknoloji
Mobil internet paylaşımı paralı oluyor
Mobil internet paylaşımı paralı oluyor Mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşmak paralı oluyor. 15 Ocak 2019’dan itibaren mobil internet paylaşımı aylık 9 TL olarak ücretlendirilecek.
25.12.2018 Teknoloji
Honor 8X inceleme: Tarz ve performansın mükemmel evliliği
Honor 8X inceleme: Tarz ve performansın mükemmel evliliği Honor 8X, şık tasarımıyla iyi görünen ve çok fazla para harcamak istemiyorsanız satın alabileceğiniz bir akıllı telefon. Biz de şirketin yeni akıllı telefonu Honor 8X’i sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
28.11.2018 Teknoloji
Dünya genelindeki yedi rasathanenin kapatılma sebebi UFO'lar mı?
Dünya genelindeki yedi rasathanenin kapatılma sebebi UFO'lar mı? 6 Eylül 2018'de FBI tarafından kapatılan rasathanelere yenileri eklendi. Dünya genelinde son iki hafta içinde hizmet dışı kalan rasathane sayısı yediye yükselirken, bir internet kullanıcısı, Güneş'in etrafında UFO görüntülediğini ve kapatma kararlarının UFO'larla ilgisi olabileceğini öne sürdü.
21.05.2019 Diğer
Akıllı evlere hazır olun!
Akıllı evlere hazır olun! Yapay zeka ve nesnelerin internetinin kullanıldığı ev, oturma odası ve mutfaktaki pek çok cihaz akıllanıyor. Ev teknolojisi, kullanıcıların tüm ev aletlerini, tablet, telefon veya akıllı TV’yle uzaktan kontrol etmesine de olanak sağlıyor.
1.09.2018 Ekonomi
Nokia 8110 4G satışa sunuldu! Muz telefon takma adlı Nokia 8110 4G'nin özellikleri neler?
Nokia 8110 4G satışa sunuldu! Muz telefon takma adlı Nokia 8110 4G'nin özellikleri neler? Nokia'nın muz lakaplı telefonu Nokia 8110 4G satışa sunuldu. Çin'in resmi kurumu TENAA tarafından listelenen telefon 240x320 pikel çözünürlükte 2.4 inç ekran, 512MB RAM ve 4GB depolama alanıyla geliyor.
25.06.2018 Teknoloji
Nokia 8110'da WhatsApp olacak mı? Nokia 8110 4G'nin satış fiyatı ne kadar?
Nokia 8110'da WhatsApp olacak mı? Nokia 8110 4G'nin satış fiyatı ne kadar? Nokia'nın yeniden hayata geçirdiği 8110, 4G ve Facebook gibi bazı modern iyileştirmelerle geri döndü. Nokia 8110 4G için WhatsApp ise yolda olabilir. Nokia 8110 4G'nin satış fiyatı ne kadar? Nokia 8110 4G ne zaman piyasaya çıkacak?
1.03.2018 Teknoloji
HMD Global, Nokia 3310 4G'yi piyasaya sürüyor
HMD Global, Nokia 3310 4G'yi piyasaya sürüyor HMD, Nokia 3310'un yeni sürümünü açıkladı. HMD Global, VoLTE ve Wi-Fi hotspot özelliğine sahip Nokia 3310 4G'yi piyasaya sürüyor.
1.02.2018 Teknoloji
Toyota yeni· konseptlerini Los Angeles Otomobi·l Fuarı’nda tanıttı
Toyota yeni· konseptlerini Los Angeles Otomobi·l Fuarı’nda tanıttı Toyota, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda birçok yeniliğini ziyaretçilerle buluşturdu.
30.11.2017 Ekonomi
Yeni Audi A1 test sürüşünde göründü
Yeni Audi A1 test sürüşünde göründü Audi’nin mini hatchback modeli A1’in yeni kasası kamuflajlı olarak görüntülendi. Polo, Ibiza ve Arona ile aynı platformu paylaşan otomobil 2018 yılında piyasaya çıkacak.
17.10.2017 Otomobil
Yeni Audi A1 test sürüşünde göründü
Yeni Audi A1 test sürüşünde göründü Audi’nin mini hatchback modeli A1’in yeni kasası kamuflajlı olarak görüntülendi. Polo, Ibiza ve Arona ile aynı platformu paylaşan otomobil 2018 yılında piyasaya çıkacak.
17.10.2017 Otomobil
Huduti'ye ait hard diskte "Kakao Talk" kalıntısı bulundu
Huduti'ye ait hard diskte "Kakao Talk" kalıntısı bulundu 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin hard diskinde, örgüt üyelerinin kendi aralarında mesajlaşmak için kullandığı "Kakao Talk" uygulamasına ait kalıntılar bulundu.
8.09.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hotspot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.