Zlatan yıkıldı! LA Galaxy Play Off'a kalamadı...
Zlatan yıkıldı! LA Galaxy Play Off'a kalamadı... MLS'te oynanan mücadelede Zlatan Ibrahimovic2in forma giydiği LA Galaxy, sahasında Houston Dynamo'ya 3-2 yenilerek MLS Play Off şansını yitirdi. İsveçli oyuncunun üzüntüsü maç sonu yüzünden okunuyordu...
29.10.2018 Futbol
Şipşak frikik gol oldu!
Şipşak frikik gol oldu! Amerika'da San Jose Earthquakes ile Houston Dynamo arasında oynanan maçta San Jose Earthquakes'un attığı gol adeta futbolda kurnazlığın ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
7.05.2015 Futbol
Defansı fena kandırdılar! İlginç frikik...
Defansı fena kandırdılar! İlginç frikik... ABD Major Ligi'nde Houston Dynamo ve  San Jose Earthquakes arasındaki maçta Adam Jahn'ın attığı gol 3 puan getirdi.
6.05.2015 Futbol
Henry halen çok güzel!
Henry halen çok güzel! MLS'de oynanan New York Red Bulls - Houston Dynamo maçında ev sahibi ekip New York yıldız ismi Thierry Henry'nin attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
5.10.2014 Futbol
İşte yılın golü!
İşte yılın golü! ABD Major Lig'de Montreal Impact ile Houston Dynamo karşı karşıya geldi. Maç 3-0'lık Montreal üstünlüğü ile tamamlanırken maça Montrealli oyuncu Jack McInerney'in attığı muhteşem gol damgasını vurdu!
30.06.2014 Futbol
Henry durdurulamıyor!
Henry durdurulamıyor! ABD Major Lig'de Newyork Red Bulls Houston Dynamo arasındaki maçta Fransız efsana Thierry Henry gollerine devam ediyor... New York Red Bulls sahadan 4-0 galip ayrıldı...
24.04.2014 Futbol
Şipşak Cahill! Kimse ne olduğunu anlamadı...
Şipşak Cahill! Kimse ne olduğunu anlamadı... Amerşka MLS'de oynanan Houston Dynamo - New York Red Bulls maçında konuk ekip New York Red Bulls'da forma giyen Tim Cahill 7. saniyede attığıl gol ile MLS tarhinin en hızlı golünü atan futbolcu oldu.
21.10.2013 Futbol
Gelişine vurdu, yılın golüne aday oldu!
Gelişine vurdu, yılın golüne aday oldu! ABD Majör Lig'de New England'a konuk olan Houston Dynamo'da Adam Moffat attığı muhteşem golle yılın golüne şimdiden aday oldu.
15.07.2013 Futbol
Ceza sahasına girmeden harika vurdu!
Ceza sahasına girmeden harika vurdu! ABD Major Lig'de oynanan Houston Dynamo - Colorado maçında ev sahibi ekibin başarılı ismi Giles Barnes, uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenlere kendini hayran bıraktı.
29.04.2013 Futbol
Meksikalılar, ABD'lilere acımadı!
Meksikalılar, ABD'lilere acımadı! CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Houston Dynamo'yu konuk eden Santos Laguna sahadan, Marc Crosas, Herculez Gomez ve Juan Pablo Rodrigo'nun golleri ile 3-0 galip ayrıldı.
14.03.2013 Futbol