Howard Webb

Howard Webb

Son dakika Howard Webb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Howard Webb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Howard Webb haber sayfamızda...

Howard Webb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 howard webb haberi bulunmuştur.
Hugh Dallas'tan VAR kayıtları açıklaması: Net ve doğru olmalı
Hugh Dallas'tan VAR kayıtları açıklaması: Net ve doğru olmalı Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Süper Lig
Howard Webb: VAR'ı kaldırmak aptallık olur!
Howard Webb: VAR'ı kaldırmak aptallık olur! İngiliz eski hakem Howard Webb, VAR sistemiyle ilgili tartışmalara dair konuştu.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, süresiz erteleme kararı alınan Süper Lig'in başlangıç tarihini duyurdu.
13.12.2023 Süper Lig
Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya maçıyla jübile yaptı! Veda sözleri: Bir ilk gerçekleşti
Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya maçıyla jübile yaptı! Veda sözleri: Bir ilk gerçekleşti Cüneyt Çakır, Türkiye ile Çekya arasındaki maçın ilk 5 dakikasını yönetti ve alkışlar içerisinde kariyerini noktaladı. Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
20.11.2022 Futbol
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! İspanya'dan ilk şampiyonluk
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! İspanya'dan ilk şampiyonluk Güney Afrika’nın ev sahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası finalinde Hollanda ile İspanya karşı karşıya geldi. Golsüz devam eden maçın uzatmadaki 116. dakikası, Hollanda için yıkım oldu. Iniesta’nın golü, ilk dünya şampiyonluğunu getirdi
6.11.2022 Dünya Kupası
IFFHS, Cüneyt Çakır'ı 21. yüzyılın en iyi ikinci hakemi seçti
IFFHS, Cüneyt Çakır'ı 21. yüzyılın en iyi ikinci hakemi seçti FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, 21. yüzyılın en iyi ikinci hakemi seçildi.  
16.02.2021 Futbol
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için...
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için... Süper Lig'de Kasımpaşa ve Beşiktaş formalarını giyen Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Türkiye'ye geldi. Adı Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Babel ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
1.07.2020 Futbol
Mark Clattenburg kimdir? Neden Arabistan'da hakemlik yapıyor?
Mark Clattenburg kimdir? Neden Arabistan'da hakemlik yapıyor? Mark Clattenburg 42 yaşındaki İngiliz futbol hakemidir. Eski bir Premier Lig hakemi olan Clattenburg, 16 Şubat 2017'de Premier Lig'teki görevini bırakarak Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'na bağlı olarak ülkenin Hakem Başkanı oldu.
13.03.2018 Spor
Kadın hakem Bibiana Steinhaus tarihe geçti
Kadın hakem Bibiana Steinhaus tarihe geçti Hertha Berlin - Werder Bremen maçını yöneten Bibiana Steinhaus, Avrupa'nın büyük liglerinde düdük çalan ilk kadın hakem oldu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Mark Clattenburg Arabistan'a transfer oldu!
Mark Clattenburg Arabistan'a transfer oldu! Dünyanın en iyi hakemlerinden biri olarak gösterilen Mark Clattenburg, İngiltere Premier Lig'i bırakarak Suudi Arabistan'da görev yapma kararı aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hakemlerin büyük aşkı!
Hakemlerin büyük aşkı! Alman kadın hakem Bibiana Steinhaus ile iki yıl önce düdüğünü bırakan İngilizler'in ünlü hakemi Howard Webb’in büyük aşk yaşadığı iddia edildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
İki hakemin aşkı! Herkes bunu konuşuyor...
İki hakemin aşkı! Herkes bunu konuşuyor... İngiliz hakem Howard Webb ile Almanların ünlü kadın hakemi Bibiana Steinhaus'un aşk yaşadıkları ortaya çıktı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Çakır’a özel davet
Çakır’a özel davet Türk hakem Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Ligi’nde 6 Mart Pazar günü El Ahli ile El Shabab takımları arasında yapılacak maçı yönetecek.
1.07.2020 Futbol
Al Ahli-Al Shabab maçı Cüneyt Çakır'ın
Al Ahli-Al Shabab maçı Cüneyt Çakır'ın Cüneyt Çakır, Al Ahli ile Al Shabab arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
"Hakem hatalarına sessiz kalmayacağız"
"Hakem hatalarına sessiz kalmayacağız" Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, "Hakem hataları bu sezonun ilk yarısında kabul edilebilir düzeyin ötesine geçmiştir. Bu durum mutlaka düzeltilmelidir" dedi.
1.07.2020 Futbol
Hakemliğin 'Umut'u
Hakemliğin 'Umut'u Son dönemde Cüneyt Çakır ile uluslararası arenada gurur yaşayan Türkiye, yeni bir isme hazırlanıyor.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş Babel'i transfer etti mi?
Beşiktaş Babel'i transfer etti mi? Beşiktaş transferde Babel'in peşine düştü. Beşiktaş Yönetimi, Ryan Babel'in transferi için Kasımpaşa Kulübü ile görüştü ve taraflar anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. İşte Beşiktaş'ın Ryan Babel transfer hakkında gelişen son dakika gelişmeleri
1.07.2020 Futbol
Collina, Çakır için kendini feda etti
Collina, Çakır için kendini feda etti UEFA Hakem Kurulu Üyesi Pierluigi Collina, Şampiyonlar Ligi finaline Cüneyt Çakır'ı atayınca kendi unvanını kaybetti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Ayrımcılığa karşı yeni uygulama
Ayrımcılığa karşı yeni uygulama FIFA'dan ayrımcılığa karşı yeni uygulama...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Cüneyt Çakır dünyanın en iyi 8. hakemi!
Cüneyt Çakır dünyanın en iyi 8. hakemi! "2014 Yılı Dünyanın En İyi Hakemi" sıralamasında FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, "Top 10"a girmeyi başardı.
1.07.2020 Futbol
Howard Webb artık teknik direktör
Howard Webb artık teknik direktör İngiltere’nin en önemli hakemlerinden Howard Webb, 25 yıl sonra düdüğünü astı. Webb, İngiltere’de Profesyonel Maç Hakemleri Birliği’nde (PGMOL) teknik direktör olarak çalışacak.
Cüneyt Çakır'a büyük müjde!
Cüneyt Çakır'a büyük müjde! Hollanda’nın yarı finale çıkması üzerine FIFA, Hollanda Futbol Federasyonu’na ‘Kuipers bundan sonra görev almayacak” yazısı gönderdi, Türk hakemin en büyük rakibi elendi
1.07.2020 Dünya Kupası
Brezilya'da Neymar şoku!
Brezilya'da Neymar şoku! Brezilya Teknik Direktörü Scolari, Neymar'ın Şili maçında kalçasına aldığı darbe sonucu sakatlık geçirdiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Brezilya öldü öldü dirildi!
Brezilya öldü öldü dirildi! 2014 Dünya Kupası ikinci tur maçında Brezilya, Şili'yi penaltılarla 4-3 yendi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Brezilyalı futbolcuları çıldırtan pozisyon!
Brezilyalı futbolcuları çıldırtan pozisyon! Brezilya-Şili maçının 55. dakikasında önemli bir pozisyon yaşandı.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Howard Webb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.