Hugo Rodallega

Hugo Rodallega

Son dakika Hugo Rodallega haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hugo Rodallega gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hugo Rodallega haber sayfamızda...

Hugo Rodallega

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 805 hugo rodallega haberi bulunmuştur.
Brezilya'da takım otobüsü bombalandı. Rodallega da araçtaydı...
Brezilya'da takım otobüsü bombalandı. Rodallega da araçtaydı... Brezilya'da Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanan maç öncesinde ev sahibi Bahia'nın otobüsüne patlayıcı madde atıldı. Olayda kaleci Danilo ile Matheus yaralanarak maç kadrosunda çıkarıldı.
25.02.2022 Dünyadan Futbol
Menajerler hakkında karar açıklandı! 2 yıl 6 ay hapis cezası
Menajerler hakkında karar açıklandı! 2 yıl 6 ay hapis cezası Aralarında Hugo Rodallega’nın da bulunduğu yabancı futbolculara yönelik “icra takibi” başlatarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen futbolcu menajerlerinin yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme menajer Değer Okşar’ı, “nitelikli dolandırıcılığa teşebbüs” suçundan 2 yıl 6 ay hapis ve 11 bin adli para cezasına çarptırdı. Diğer 4 sanık ise tüm suçlardan beraat etti.
1.12.2021 Süper Lig
Futbolcuları dolandırdıkları iddia edilmişti! Savcı mütalaasını açıkladı
Futbolcuları dolandırdıkları iddia edilmişti! Savcı mütalaasını açıkladı Yabancı futbolculara yönelik “icra takibi” başlatarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen futbolcu menajerlerinin yargılandığı davada savcı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada menajer Değer Okşar’ın, “nitelikli dolandırıcılığa teşebbüs” suçundan 5 yıla kadar hapis cezası talep edilirken, diğer tüm sanıkların delil yetersizliğinden beraati talep edildi. Sanık menajer İskender Çam, yaptığı savunmada, “Ben futbolcuların bizi gerçekten neden suçladıklarını bilmediğini düşünüyorum. Burada mağdur benim hala tahsilatımı alamadım” dedi.
6.10.2021 Futbol
Son dakika haberi - Denizlispor'un eski yıldızı Hugo Rodallega'yı Bahia kaptı
Son dakika haberi - Denizlispor'un eski yıldızı Hugo Rodallega'yı Bahia kaptı Denizlispor'un eski futbolcusu Hugo Rodallega, Brezilya Serie A ekiplerinden Bahia'ya transfer oldu.
9.07.2021 Dünyadan Futbol
Kayserispor'da Rodallega sesleri
Kayserispor'da Rodallega sesleri Forvet hattını güçlendirmek isteyen Kayserispor, Hugo Rodallega'yı kadrosuna katmaya yakın. Tecrübeli oyuncunun transferi için teknik direktör Yalçın Koşukavak da devreyi girdi.
4.07.2021 Kayserispor
Samsunspor'da hedef Hugo Rodallega
Samsunspor'da hedef Hugo Rodallega Küme düşen Denizlispor'dan ayrılan Hugo Rodallega'yı Süper Lig'den birçok takım istiyor ancak Kolombiyalı yıldız bir alt ligde kalabilir.
24.06.2021 1.Lig
Kariyerimde böyle kaos yaşamadım
Kariyerimde böyle kaos yaşamadım Süper Lig’de sezon sonu küme düşmenin pençesinden kurtulamayan Yukatel Denizlispor’da takımdan ayrılan Alman orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Alman basınına demeç veren 31 yaşındaki futbolcu, “Futbolculuk hayatımda bu kadar sıkıntılı bir süreç geçirmedim. İlk iki ay maaş tam yattı fakat başarısızlıklarla birlikte sıkıntı yaşadık” dedi
7.06.2021 Ege
Denizlispor'da Leismann sözleşmesini feshetti
Denizlispor'da Leismann sözleşmesini feshetti Yeşil-siyahlıların Brezilyalı savunmacısı Fabiano Leismann, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip takımdan ayrıldı.
6.06.2021 Denizlispor
Altay'da hedef Hugo Rodallega
Altay'da hedef Hugo Rodallega Antalyaspor’dan Alman futbolcu Podolski ile görüşmelerini sürdüren yönetim, son 6 sezondur Süper Lig ekiplerinde forma giyen Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega ile anlaşmak için harekete geçti. Taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
6.07.2021 Altay
Cenk Gönen Denizlispor'dan ayrıldı
Cenk Gönen Denizlispor'dan ayrıldı Süper Lig'den düşen Denizlispor'da kaleci Cenk Gönen alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetti.
28.05.2021 Denizlispor
Denizlispor’un kadrosundan 10 oyuncu kaldı
Denizlispor’un kadrosundan 10 oyuncu kaldı SÜPER Lig’de geride kalan sezonda küme düşen Yukatel Denizlispor'da toplam 15 futbolcuyla yollar ayrılırken, mevcut kadroda 10 oyuncu kaldı.
24.05.2021 Denizlispor
Denizlispor'da Bakalorz da gitti
Denizlispor'da Bakalorz da gitti Süper Lig'de küme düşen Yukatel Denizlispor'da Alman orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz, takımdan ayrıldı.
23.05.2021 Denizlispor
Manisa FK'da bombardıman başlıyor
Manisa FK'da bombardıman başlıyor Türkiye liglerinde 29 yıl sonra namağlup şampiyon olan ilk takım unvanını alıp 2'nci Lig'den tarihinde ilk kez TFF 1'inci Lig'e yükselen Manisa Futbol Kulübü, transfer taarruzuna başlıyor.
20.05.2021 1.Lig
Denizlispor'da Tandoğan belirsizliği
Denizlispor'da Tandoğan belirsizliği  SÜPER Lig'de küme düşen Yukatel Denizlispor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Ali Tandoğan'ın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.
19.05.2021 Denizlispor
Denizlispor’da yaprak dökümü
Denizlispor’da yaprak dökümü Süper Lig’de küme düşme acısı yaşayan Denizlispor’da yaprak dökümü başladı.
18.05.2021 Ege
Son dakika haberi - Denizlispor'da yaprak dökümü
Son dakika haberi - Denizlispor'da yaprak dökümü Süper Lig'de küme düşme acısı yaşayan Denizlispor'da yaprak dökümü başladı.
18.05.2021 Denizlispor
Süper Lig'de en fazla kırmızı kart Antalyaspor'a çıktı
Süper Lig'de en fazla kırmızı kart Antalyaspor'a çıktı Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda en fazla kırmızı kartı Fraport TAV Antalyasporlu, en az kırmızı kartı da İttifak Holding Konyasporlu oyuncular gördü.
16.05.2021 Süper Lig
Süper Lig'den düşen Denizlispor'da en uzun süreyi Rodallega aldı
Süper Lig'den düşen Denizlispor'da en uzun süreyi Rodallega aldı Süper Lig'de 2020-2021 sezonu sonunda küme düşen Yukatel Denizlispor'un 14 golle en skorer ismi konumundaki Hugo Rodallega, aynı zamanda en uzun süre forma giyen oyuncu da oldu.
16.05.2021 Denizlispor
Son dakika - PFDK'dan Beşiktaşlı Aboubakar ve Cenk Tosun'a ceza!
Son dakika - PFDK'dan Beşiktaşlı Aboubakar ve Cenk Tosun'a ceza! PFDK, Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a 3 maç, Aboubakar'a ise 1 maç ceza verildiğini açıkladı. Öte yandan PFDK, Beşiktaş'a toplam 320 bin TL para cezası verildiğini duyurdu. Karagümrük'lü Enzo Roco'ya ise Beşiktaş maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle 26 bin TL para cezası verildi.
14.05.2021 Beşiktaş
Denizlispor veda maçında Karagümrük'e konuk oluyor
Denizlispor veda maçında Karagümrük'e konuk oluyor Süper Lig'de Yukatel Denizlispor, 42. ve son hafta karşılaşmasında yarın Fatih Karagümrük'le deplasmanda karşılaşacak.
14.05.2021 Denizlispor
Trabzonspor'da hedef Hugo Rodallega
Trabzonspor'da hedef Hugo Rodallega Süper Lig'de küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Yukatel Denizlispor'da takım da dağılıyor. Trabzonspor'un eski oyuncusu Hugo Rodallega'ya talip olduğu öğrenildi
13.05.2021 Denizlispor
Son dakika: Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK'ya sevk edildi
Son dakika: Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK'ya sevk edildi Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakaret" nedeniyle, Vincent Aboubakar ise "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiler.
12.05.2021 Beşiktaş
Manisa Futbol Kulübü, Hugo Rodallega ile görüşmelere başladı
Manisa Futbol Kulübü, Hugo Rodallega ile görüşmelere başladı Rekor kırarak TFF 1. Lig’e yükselen Manisa Futbol Kulübü, Denizlispor’da sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega’yı takıma kazandırmak için görüşmeler yaptı.
10.05.2021 1.Lig
Son dakika haberi - Süper Lig ekibinde 12 ayrılık birden! Küme düşünce...
Son dakika haberi - Süper Lig ekibinde 12 ayrılık birden! Küme düşünce... Süper Lig'den düşen ilk takım durumundaki Yukatel Denizlispor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek 12 futbolcu takımdan ayrılacak. Hugo Rodallega'ya ise şimdiden iki sürpriz talip çıktı. İşte Denizli temsilcisinde yaşanan son dakika gelişmesi...
6.05.2021 Denizlispor
PFDK Kararları açıklandı! Berat Özdemir'e 2 maç ceza
PFDK Kararları açıklandı! Berat Özdemir'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Berat Özdemir'e 2 maç men cezası verdi.
4.05.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Hugo Rodallega ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.