Dünyada uzaydan görülebilen tek yapı: Çin Seddi
Dünyada uzaydan görülebilen tek yapı: Çin Seddi Çin Seddi, dünyanın uzaydan görülebilen insan eliyle yapılmış tek yapı olarak biliniyor. Binlerce kilometre uzunluğundaki bu duvar binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmış durumda. Hun akınlarına karşı korunabilmek amacıyla inşa edilen Çin Seddi, günümüzde Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olmasının yanı sıra UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde de yer almaktadır.
17.10.2021 Tatil
Macaristan'da Atalar Günü kutlaması
Macaristan'da Atalar Günü kutlaması Macaristan'tın Bugac yaylasında düzenlenen Hun-Türk Kurultayı ve Macar Atalar Günü renkli görüntülere sahne oldu. 16 Ağustos'ta başlayan ve bugün sona erecek olan etkinliklerde Uzak Asya'dan Macaristan'a dünyanın farklı bölgelerinden Türk topluluklar bir araya geldi.
18.08.2019 Tatil
Macaristan hakkında ilginç gerçekler
Macaristan hakkında ilginç gerçekler Macaristan günümüzde Orta Avrupa Karpatlar bölgesinde bulunan bir Avrupa ülkesidir. Konumu itibari ile kültürü ve özellikleri ülkemize fazlası ile benzemektedir. Daha önce duymadığınız özellikleri ile Macaristan sizi çok şaşırtacak.
17.04.2018 Gündem
Tarih yazan atalarımızı bu oyunda oynayın!
Tarih yazan atalarımızı bu oyunda oynayın! Fragtist ekibinden Burak Akmenek ve Ceyda Karaş bu videoda Total War: Attila oyununu inceliyor.
11.09.2019 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri