Hunan

Hunan

Son dakika Hunan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hunan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hunan haber sayfamızda...

Hunan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 210 hunan haberi bulunmuştur.
Çin'in çocuk ordusu! Süngüyü sapladıkları model eski bir düşmanları
Çin'in çocuk ordusu! Süngüyü sapladıkları model eski bir düşmanları ABD-Çin arasındaki Tayvan gerginliği sürerken ortaya skandal niteliğinde görüntüler çıktı. Çin'in çocuklara verdiği askeri eğitimi Çinli aktivist bizzat paylaştı.
2.06.2023 Dünya
Komşusunun 1100 tavuğunu öldürünce hapse girdi
Komşusunun 1100 tavuğunu öldürünce hapse girdi Çin'de husumetli olan iki komşu arasında yaşananlar mahkemede bitti. Hunan eyaletine bağlı Hengyang'da komşusunun yüzlerce tavuğunun ölümüne sebep olan adam, salı görülen duruşmada 6 ay hapse mahkum edildi.
10.04.2023 Dünya
Çin'de gündem tilkiler! Sebebi bir hayli ilginç
Çin'de gündem tilkiler! Sebebi bir hayli ilginç Sosyal medyada paylaşılan kutup tilkilerinin görüntüleri tepki çekti. Tırnakları uzadığı için yürümekte zorlandığı iddia edilen tilkilere hayvanat bahçesi yönetiminden yalanlama geldi.
25.01.2023 Dünya
Kadınların herkesten gizlediği dili bir erkek çözdü! Nüshu'yu tüm dünyaya anlattı
Kadınların herkesten gizlediği dili bir erkek çözdü! Nüshu'yu tüm dünyaya anlattı Çin'de yaşayan kadınlar en mahrem düşüncelerini birbirlerine anlatmak için gizli bir girişimde bulundu. Uzun yıllar kendi aralarında sakladıkları bu sırrı ortaya çıkaran ise bir erkek oldu. Gördüğü baskılara rağmen yılmayan Zhou Shuoyi sayesinde artık tüm dünya Nüshu dilini tanıyor.
26.11.2022 Dünya
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı Çin’in Hunan eyaletindeki telekomünikasyon şirketi China Telecom binasında çıkan yangın tüm katları sardı.
16.09.2022 Haberler
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı Çin’in Hunan eyaletindeki telekomünikasyon şirketi China Telecom binasında çıkan yangın tüm katları sardı.
16.09.2022 Dünya
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı
Çin’de telekomünikasyon binası alev alev yandı Çin’in Hunan eyaletindeki telekomünikasyon şirketi China Telecom binasında çıkan yangın tüm katları sardı.
16.09.2022 Dünya
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Haberler
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Dünya
40 dereceyi aştı... Aşırı sıcaklar can aldı!
40 dereceyi aştı... Aşırı sıcaklar can aldı! Çin’in birçok kesiminde etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği 20’den fazla kişinin ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
13.07.2022 Dünya
Çin'de sel ve toprak kayması: 6 ölü
Çin'de sel ve toprak kayması: 6 ölü Çin'in Fujian, Jiangxi eyaleti ve İç Moğolistan bölgesinde aşırı yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında 6 kişi hayatını kaybetti.
15.06.2022 Dünya
Çin'de aşırı yağışlar felaket getirdi
Çin'de aşırı yağışlar felaket getirdi Çin'in Hunan eyaletinde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle 10 kişi hayatını kaybetti, 3 kişinin kayıp durumda olduğu açıklandı.
9.06.2022 Dünya
Çöken binanın enkazından 132 saat sonra sağ çıkarıldı
Çöken binanın enkazından 132 saat sonra sağ çıkarıldı Çin'de 29 Nisan tarihinde yıkılan binanın enkazını tarayan ekipler, bir kadına bilinci açık şekilde ulaştı.
5.05.2022 Dünya
Çin'de havai fişek kazası görsel şölene dönüştü!
Çin'de havai fişek kazası görsel şölene dönüştü! Çin'in Hunan eyaletinde havai fişek taşıyan bir kamyona başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada kamyondaki havai fişekler patlayınca renkli görüntüler ortaya çıktı.
20.01.2022 Dünya
Servet harcadı: Köpeğinin yaş günü için 520 drone tuttu!
Servet harcadı: Köpeğinin yaş günü için 520 drone tuttu! Çin'in Hunan eyaletinin başkenti Çangşa'da sıradışı bir doğum günü partisi yapıldı.
6.01.2022 Dünya
Çin 3-11 yaş aralığındaki çocukları Kovid-19’a karşı aşılamaya başlıyor
Çin 3-11 yaş aralığındaki çocukları Kovid-19’a karşı aşılamaya başlıyor Çin’de 3-11 yaş aralığındaki çocukların yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılanmasına başlanacağı bildirildi.
27.10.2021 Dünya
Laotong Ne Demek, Türkçesi Nedir? Laotong Kimlere Denir?
Laotong Ne Demek, Türkçesi Nedir? Laotong Kimlere Denir? Çin Kültürünün günümüzde artık pek var olmayan ancak çok merak edilen ritüeli, laotong nedir, kimlere denir ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.
26.10.2021 Sözlük
Çin’de Delta varyantı endişesi! Hızla yayılıyor...
Çin’de Delta varyantı endişesi! Hızla yayılıyor... Çin’de yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Delta varyantını taşıyan yerel kaynaklı vakalar 11 bölgeye yayıldı. Ulusal Sağlık Komisyonu Hastalık Kontrol Bürosu Yardımcı Direktörü Vu Liangyou, 17 Ekim’den bu yana, Delta varyantı taşıyan ve aynı kaynaktan yayılan 133 yerel vaka tespit edildiğini bildirdi.
25.10.2021 Dünya
Çin'deki vakaların artması sonrası aşı kampanyaları 'öğrencilere' odaklandı
Çin'deki vakaların artması sonrası aşı kampanyaları 'öğrencilere' odaklandı Covid vakalarında son aylarda görülen en büyük artışın yaşandığı Çin'de yetkililer, aşılama kampanyası kapsamında öğrencileri aşılamaya ağırlık veriyor. Aşılama kampanyasına 12-17 yaş arası çocuklar da dahil edildi.
4.08.2021 Dünya
Çin’de dönen salıncak kazası: 16 yaralı
Çin’de dönen salıncak kazası: 16 yaralı Çin’in Hunan eyaletindeki oyun parkında dönen salıncağın koltuklarının "mekanik arıza" nedeniyle yere çakılması sonucu 16 kişi yaralandı.
14.02.2021 Dünya
Çin'de Bahar Bayramı'nda dini etkinlikler askıya alınıyor
Çin'de Bahar Bayramı'nda dini etkinlikler askıya alınıyor Çin’in birçok bölgesinde yaklaşan Bahar Bayramı dolayısıyla alınan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında dini etkinlikler geçici olarak durduruldu.
1.02.2021 Dünya
Çin'de büyük patlama! Ölü ve yaralılar var
Çin'de büyük patlama! Ölü ve yaralılar var Çin'in Hunan eyaletinde bulunan batarya fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin de yaralandığı belirtildi. Patlama anı ise kameraya yansıdı
9.01.2021 Dünya
Köprü böyle yıkıldı
Köprü böyle yıkıldı Çin'de kullanılmayan 760 metre uzunluğundaki bir köprü saniyeler içerisinde patlatılarak yıkıldı. O anlar drone ile görüntülendi.
28.12.2020 Haberler
Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem
Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem Dünya tarihine bakıldığında birçok depremin yaşandığı bir gerçek. Fakat bazı depremlerin şiddeti ve yıkıcılığı oldukça büyük felaketlere sebep olmuştur. İşte Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem...
8.02.2023 Dünya
Çin'de seller nedeniyle 228 bin kişi tahliye edildi
Çin'de seller nedeniyle 228 bin kişi tahliye edildi Çin’in güney kesimlerinde bir haftadan fazla süredir etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı seller nedeniyle yaklaşık 230 bin kişinin tahliye edildiği bildirildi.
10.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hunan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.