Hürrem

Hürrem

Son dakika Hürrem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hürrem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hürrem haber sayfamızda...

Hürrem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.259 hürrem haberi bulunmuştur.
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz akşam Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı. Ünlü ismin, iddialara göre aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
5.04.2024 Cadde
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?'
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Santa Monica'da görüntülendi. Rihanna'nın yeni tarzı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
Süleymaniye Camii
Süleymaniye Camii İstanbul’un simge dini yapılarından Süleymaniye Camii, Mimar Sinan tarafından 1551 - 1557 yılları arasında, Kanuni Sultan Süleyman adına yapıldı.
18.03.2024 Gündem
Meryem Uzerli'ye yoğun ilgi!
Meryem Uzerli'ye yoğun ilgi! Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Hürrem Sultan'ı oynayan Meryem Uzerli, uzun süredir ekranlardan uzak kaldı. Güzel oyuncu, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
15.03.2024 Cadde
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı!
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı! Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in Survivor All Star macerası yarım kalmıştı. Pınar Saka, adadan ayrılan son isim oldu. Pınar'a fiziksel temas sebebiyle diskalifiye olan Sema’dan peş peşe göndermeli paylaşımlar geldi.
15.03.2024 Magazin
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı!
Survivor Sema, diskalifiyesine sebep olan Pınar'ın elenmesini halayla kutladı! Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in Survivor All Star macerası yarım kalmıştı. Pınar Saka, adadan ayrılan son isim oldu. Pınar'a fiziksel temas sebebiyle diskalifiye olan Sema’dan peş peşe göndermeli paylaşımlar geldi.
16.03.2024 Cadde
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kadınların var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kadınların var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen ‘Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar’ programında konuştu.
8.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra karar verdi! Survivor All Star'da cezalar belli oldu
Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra karar verdi! Survivor All Star'da cezalar belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda takımlar gerilmiş, bazı yarışmacılar hem kendi takım arkadaşlarıyla hem de karşı takımın yarışmacılarıyla kafa kafaya gelmişti. Olayları oyun sonrası acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra verilecek cezaları açıkladı. Dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele sergilendi. Üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
20.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın yıldızlarından Cansu Özbay açıklamalarda bulundu. Milli voleybolcu, forma giymek istediği ligi açıkladı.
24.01.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken şov! Üst üste 20. galibiyet
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken şov! Üst üste 20. galibiyet Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde Karayolları'nı 3-0 mağlup etti. Mücadelede önce çıkan isim Fenerbahçe'de Meliha Diken oldu.
24.01.2024 Voleybol
VakıfBank, Hürrem Sultan Markova'yı üzdü! Zehra Güneş duvarı
VakıfBank, Hürrem Sultan Markova'yı üzdü! Zehra Güneş duvarı Sultanlar Ligi'nde VakıfBank evinde Muratpaşa Belediyespor Sigorta Shop'u konuk etti. VakıfBank sahadan galibiyetle ayrılırken Zehra Güneş'in Markova'ya yaptığı blok damga vurdu.
24.01.2024 Voleybol
Hürrem Sultan'ın güzellik sırrı buymuş! 1 damlası bile cildi kusursuz, lekesiz yapıyor
Hürrem Sultan'ın güzellik sırrı buymuş! 1 damlası bile cildi kusursuz, lekesiz yapıyor Hürrem Sultan'ın dillere destan olan güzelliği asırlar geçse de unutulmuyor. Asırlar geçse de unutulmayan bu güzellik bu mucizevi yağda gizli. İşte Hürrem Sultan'ın güzellik tüyosu.
20.01.2024 Cilt Bakımı
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda!
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 1952 Türkiye güzeli Gelengül Melek Erman (90) hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Fuat Erman, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek, annesi Gelengül Melek Erman'ı anlattı.
11.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık'
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık' 1952 Türkiye güzeli Gelengül Melek Erman (90) hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Fuat Erman, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek, annesi Gelengül Melek Erman'ı anlattı.
12.01.2024 Cadde
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
Meryem Uzerli'den kızı Lily Koi'ye 'Maşa ile Koca Ayı' temalı doğum günü!
Meryem Uzerli'den kızı Lily Koi'ye 'Maşa ile Koca Ayı' temalı doğum günü! Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün kızı Lily Koi'nin üçüncü yaşını kutlamak için popüler bir çizgi film olan 'Maşa ile Koca Ayı' temalı bir doğum günü partisi düzenledi. Uzerli'nin partiden paylaştığı karelere, beğeni ve yorum yağdı.
9.01.2024 Cadde
Meryem Uzerli yüzüne yaptırdığı son işleme 200 bin TL ödedi!
Meryem Uzerli yüzüne yaptırdığı son işleme 200 bin TL ödedi! Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
8.01.2024 Cadde
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Meryem Uzerli kimdir, nereli, kaç yaşında? Meryem Uzerli dizileri, filmleri ve hayatı!
Meryem Uzerli kimdir, nereli, kaç yaşında? Meryem Uzerli dizileri, filmleri ve hayatı! Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteri ile milyonların kalbine taht kuran Meryem Uzerli, Almanya'da doğmuştur. Schauspiel Studio Frese'de tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Almanya'da ve Türkiye'de çeşitli dizi ve filmlerde boy gösteriyor. Peki, Meryem Uzerli evli mi, kaç çocuğu var?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray derbisi öncesi İsmail Kartal'ın planı çöktü! Fenerbahçe'den prim kararı
Galatasaray derbisi öncesi İsmail Kartal'ın planı çöktü! Fenerbahçe'den prim kararı Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak derbi için heyecan giderek artarken Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Senad Ok, İsmail Kartal'ın derbi planından, Fenerbahçe'nin prim kararına kadar birçok konuya değindi.
23.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hürrem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.