İbo Show bu haftaki konukları kim? 6 Mart İbo Şov yeni bölüm konukları...
İbo Show bu haftaki konukları kim? 6 Mart İbo Şov yeni bölüm konukları... Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla her hafta yeni bölümleri ve birbirinden özel konukları ile ekrana gelen İbo Show'da bu hafta da sevilen isimler yerini alıyor. Pazar akşamları yayımlanan eğlence programı İbo Şov saat kaçta yayımlanıyor? İşte, 34. bölüm İbo Show konukları...
6.03.2022 Cadde
İbo Show bu haftaki konukları 27 Şubat: 33. yeni bölüm İbo Şov konukları
İbo Show bu haftaki konukları 27 Şubat: 33. yeni bölüm İbo Şov konukları İbo Show 33. bölüm konukları araştırılıyor. İbrahim Tatlıses sunumuyla her hafta ekrana gelen İbo Show, izleyene eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Seyirci karşısına çıkan İbo Show'un bu haftaki konukları merak konusu. Yayımlanan 33. yeni bölüm fragmanında konuklar açıklandı. Diğer yandan izleyenler 'İbo Show saat kaçta, hangi kanalda? ' sorularına da yanıt arıyor.
27.02.2022 Cadde
İbo Show konukları kim (32. bölüm)? 20 Şubat İbo Show konukları...
İbo Show konukları kim (32. bölüm)? 20 Şubat İbo Show konukları... İbrahim Tatlıses'in sevilen eğlence programı İbo Show, yeni bölümleri ile pazar akşamları takipçileri karşısına çıkıyor. Tatlıses'in sunumu ve birbirinden ünlü konukları akşama damga vuruyor. Peki, 20 Şubat İbo Show konukları kim?
20.02.2022 Cadde
İbo Show'un konukları kimler, hangi kanalda? 13 Şubat bu haftaki İbo Şov konukları...
İbo Show'un konukları kimler, hangi kanalda? 13 Şubat bu haftaki İbo Şov konukları... İbrahim Tatlıses'in sunumuyla yeniden ekranlardaki yerini alan İbo Show, birbirinden renkli konukları ile seyirci karşısına çıkıyor. İzleyenler, 'İbo Şov bu akşamki konukları kimler?' sorusunu yöneltiyor. İşte, 13 Şubat İbo Show konuklarının isimleri...
13.02.2022 Cadde
İbo Şov yılbaşı konukları kimler? 2022 Yılbaşı özel Star TV yayın akışı...
İbo Şov yılbaşı konukları kimler? 2022 Yılbaşı özel Star TV yayın akışı... İbo Show 2022 yılbaşında birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Şarkılar türküler eşliğinde eğlenceli anlar yaşanacak. Peki, İbo Şov yılbaşı konukları kimler? 2022 Yılbaşı özel Star TV yayın akışı nedir?
31.12.2021 Cadde
İbrahim Tatlıses'in gözyaşları: Ölsem de para istemem!
İbrahim Tatlıses'in gözyaşları: Ölsem de para istemem! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses’ten bazı dostlarına sitem... Usta sanatçı, 'İbo Show' programının basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.11.2020 Cadde
İbrahim Talıses: Ticarette kazıklandım! Paramı çaldılar
İbrahim Talıses: Ticarette kazıklandım! Paramı çaldılar Müzik dünyasının 'İmparator'u İbrahim Tatlıses, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a çarpıcı açıklamalar yaptı.
9.09.2019 Cadde
İbrahim Tatlıses'in 'İbo Show'una hazır mıyız?
İbrahim Tatlıses'in 'İbo Show'una hazır mıyız? İbrahim Tatlıses'i sevin ya da sevmeyin. Ama Türkiye için önemli, hem de çok değerli bir isim olduğu tartışmaya kapalı bir konu. Yine de kıymetini pek bilmediğimizi düşünüyorum.
26.12.2018 Ekran