İbrahim Akın

İbrahim Akın

Halkların Demokratik Partisi İzmir-2 5 .sıra Adayı.Lise mezunu oldu. Sigorta acentalığı ve anaokulu yöneticiliği yapmaktadır. 12 Eylül Askeri Darbesinden sonra Devrimci-Yol davasından yargılanmış olup yaklaşık 7 yıl cezaevinde kalmıştır. Toplumsal Araştırmalar Vakfı ile Dostluk ve Dayanışma Vakfı kurucu üyesi oldu. Özgürlük ve Dayanışma Partisinde (ÖDP) PM üyeliği, İzmir İl Başkanlığı görevlerini yürüttü. Daha sonra Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) ve takiben Yeşiller ve Sol Gelecek Partisinin (YSGP) kurucu üyelerinden oldu. Halen HDK'nin İzmir il ve bölge koordinasyonunda yer almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İbrahim Akın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.369 ibrahim akın haberi bulunmuştur.
Yeşil Sol, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı
Yeşil Sol, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı Yeşil Sol Parti, yeni yasama yılının ilk grup toplantısını dün gerçekleştirdi.
4.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla kritik atamalar gerçekleşti. Yeni isimlerin atandığı kurumlar içinde AFAD, SGK ve İŞKUR da bulunuyor. İşte detaylar...
12.08.2023 Gündem
Altay'da İbrahim Akın imzayı attı
Altay'da İbrahim Akın imzayı attı Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da yönetim daha önce anlaştığı İbrahim Akın'ı gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve getirdi.
4.07.2023 1.Lig
Altay'da İbrahim Akın altyapıya döndü
Altay'da İbrahim Akın altyapıya döndü İzmir ekibinde altyapı koordinatörlüğü görevine Zafer Bilgetay'ın yerine İbrahim Akın'ın getirildiği öğrenildi.
30.06.2023 1.Lig
Yeşil Sol’un TBMM Başkanvekili adayı Önder
Yeşil Sol’un TBMM Başkanvekili adayı Önder Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın ile HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan’ın başkanlığında, milletvekillerinin de katılımıyla yapılan toplantıda TBMM’deki yeni döneme ilişkin görevlendirmeler yapıldı.
3.06.2023 Gündem
Meclis’te yoğun kayıt temposu
Meclis’te yoğun kayıt temposu Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu nedeniyle sahada bulunan milletvekilleri dün TBMM’nin yolunu tuttu. TBMM Şeref Holü’ne gelen çok sayıda milletvekili, kaydını yaptırdı.
30.05.2023 Gündem
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), 28'inci dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından mazbatasını alan milletvekillerinin kayıt işlemine devam edildi.
29.05.2023 Haberler
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), 28'inci dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından mazbatasını alan milletvekillerinin kayıt işlemine devam edildi.
29.05.2023 Gündem
Güneydoğu’da renk tablosu aynı kaldı
Güneydoğu’da renk tablosu aynı kaldı Erdoğan’ın önde olduğu illerin sarı, Kılıçdaroğlu’nun kırmızıyla işaretlendiği haritada Güneydoğu’nun 14 Mayıs’taki tablosu değişmedi. Bölgenin batısındaki iller sarıya, doğusundaki iller kırmızıya boyandı. 14 Mayıs’a göre katılımın düştüğü bölgede Kılıçdaroğlu’nun oyları bir miktar azaldı. Bunda Kılıçdaroğlu’nun Ümit Özdağ’la imzaladığı protokoldeki ‘kayyım meselesi’nin etkili olduğu yorumları yapılıyor.
29.05.2023 Gündem
Yeşil Sol ve HDP’den ‘desteğe devam’ kararı
Yeşil Sol ve HDP’den ‘desteğe devam’ kararı HDP ve Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu ile Özdağ’ın imzaladığı 7 maddelik protokol ile birlikte gündeme gelen “kayyum” tartışmasından sonra, ikinci tura ilişkin değerlendirmesini gözden geçirdi.
26.05.2023 Gündem
HDP ve YSP, isim vermeden 'Kılıçdaroğlu' dedi
HDP ve YSP, isim vermeden 'Kılıçdaroğlu' dedi Tek seçeneğin Erdoğan'ı değiştirmek olduğunu söyleyen HDP Eş Başkanı Pervin Buldan isim vermeden 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı iknci tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek seçmenlerinden destek istedi.
25.05.2023 Gündem
Büyükşehirlerde sürpriz sonuçlar
Büyükşehirlerde sürpriz sonuçlar 30 büyükşehirin 16’sında Kılıçdaroğlu, 14’ünde ise Recep Tayyip Erdoğan kazandı. İstanbul, Ankara, İzmir oyları CHP’ye ilk tur için yetmedi ama 6 sandalye kazandırdı.
17.05.2023 Gündem
Ayrı liste sağ partilere yaradı
Ayrı liste sağ partilere yaradı Türkiye İşçi Partisi (TİP), seçimlerde daha önce HDP iş birliğiyle Meclis’e taşıdığı temsil sayısını korudu ve TBMM’de yine dört vekil ile yer aldı. Ancak parti, Genel Merkez’den yapılan “yüzde 2’ye doğru yürüyoruz” iddiasının 160 bin oy kadar gerisinde kaldı.
16.05.2023 Gündem
İzmir'de en çok vekili CHP çıkardı, İYİ Parti'nin vekil sayısı 1 arttı, MHP'nin 1 düştü
İzmir'de en çok vekili CHP çıkardı, İYİ Parti'nin vekil sayısı 1 arttı, MHP'nin 1 düştü İzmir’de, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için kurulan tüm sandıklar açıldı. Resmi olmayan kesin sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 milletvekili, AK Parti 8 milletvekili çıkararak 2018'deki milletvekili sayılarını korudu. İYİ Parti, İzmir'de 2 olan milletvekili sayısını 3'e çıkarırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 2 olan vekil sayısı 1'e düştü. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, İzmir'de 2 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Meclis sıralarında yeni yüzler! Dikkat çeken isimler
Meclis sıralarında yeni yüzler! Dikkat çeken isimler Yeni dönemde TBMM’de yeni milletvekilleri göreceğiz. Eski futbolcu Ünal Karaman’dan, eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş’a, Osman Gökçek’e kadar çok sayıda isim Meclis’te görev yapacak.
15.05.2023 Gündem
Terör örgütü elebaşı Öcalan için slogan atan HDP’lilere polis müdahale etti
Terör örgütü elebaşı Öcalan için slogan atan HDP’lilere polis müdahale etti Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Yeşil Sol Parti’nin seçim bürosu açılışında terör örgütü PKK lehine slogan atıp örgüt elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük çağrısı yapan gruba polis müdahale etti. Çıkan olaylarda eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk biber gazından etkilendi.
15.04.2023 Gündem
TİP, 49 ilde kendi listesini çıkarıyor
TİP, 49 ilde kendi listesini çıkarıyor Emek ve Özgürlük İttifakı, dün 14 Mayıs seçimlerine ilişkin politik mutabakat metnini açıkladı.
9.04.2023 Gündem
Emek ve Özgürlük İttifakı'nda 5 partiden ortak liste
Emek ve Özgürlük İttifakı'nda 5 partiden ortak liste Emek ve Özgürlük İttifakı'nda yer alan 6 partiden 5'i seçime Yeşil ve Sol Parti listesinden, Türkiye İşçi Partisi (TİP) ise 49 ilde kendi listesiyle seçime girecek.
8.04.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti seçim beyannamesini açıkladı
Yeşil Sol Parti seçim beyannamesini açıkladı Hakkındaki kapatma davası nedeniyle HDP’nin listelerinden seçime gireceği Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim beyannamesini açıkladı.
31.03.2023 Gündem
‘Yeşil Sol’ perşembe seçim startı veriyor
‘Yeşil Sol’ perşembe seçim startı veriyor Yeşiller ve Sol Gelecek partisi (Yeşil Sol Parti) adıyla seçimlere girme kararı alan HDP, beyannamesini Peşrembe günü açıkladıktan sonra seçim kampanyasının startını verip meydanlara çıkacak.
28.03.2023 Gündem
Atama kararları ve görevden almalar Resmi Gazete’de
Atama kararları ve görevden almalar Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
12.11.2022 Siyaset
Soylu: TTB Başkanı alçakça iftira atıp, PKK’nın propagandasına yeltendi
Soylu: TTB Başkanı alçakça iftira atıp, PKK’nın propagandasına yeltendi İçişşleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın PKK ile mücadelede 'kimyasal silah kullanıldığı' yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Türk Tabipler Birliği Başkanı her zaman yaptığı işi yaptı. Türk devletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira attı. Bir kimyasal silah iftirası, bu alçakça iftirayı atıp, PKK’nın propagandasını yapmaya yeltendi" dedi.
20.10.2022 Siyaset
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Valiler Kararnamesi 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı. Peki, Hangi valiler değişti? İşte 2022 Valiler Kararnamesi.
12.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Akın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.